Ay ben gecenlerde esime dinlettirdim bak bakiyim biseyler duyuyo musun diye sadece su borusu tesisat sesleri duyuyorum demisti ya bu ilk bebeklerde ebeveynler olarak biz de cok komik hallerde oluyoruz benim de hep sol tarafta ayni yerde olmasi beni suphelendirdi ya bagirsagin orasinda bir kacak var ya da yumruklanmaya oradan basladim bilemiyorum
tabi bende her ay gitmek isterdim ama istambulda kimsemiz yok tekim oyüzdende. İşime aglı oda izin alamıyordu amlum o yüzden tekte gidemiyorum hastaneye bebeyim var ona bakacak kimse yok
Çirkin yazışmalar gitsin diye uğraşırken aklımdaki bir sürü soruya da cevap arıyorum :)
17+2'deyim inanılmaz gaz problemi yaşıyorum ama zaten bu problem ilk günden beri var. Dün bütün gün karın ağrısıyla uğraştım. Ağrım ya da gazım olmadığında kendimi eksik hissediyorum.
Canim resmen beni anlatmissin benimde gazli sancili geciyo hele hele son bikac gun bagırsaklar icerde parti veriyo sanki bugun doktordan geldim icim rahat kafam rahat agri yok sanki hamile olan ben degilim kocişim hastanede şöyle bi süzdümde göbüşü çıkmış benden daha hamile gibi duruyo varmi kocişi kendisinden daha hamile gibi duran
Canim resmen beni anlatmissin benimde gazli sancili geciyo hele hele son bikac gun bagırsaklar icerde parti veriyo sanki bugun doktordan geldim icim rahat kafam rahat agri yok sanki hamile olan ben degilim kocişim hastanede şöyle bi süzdümde göbüşü çıkmış benden daha hamile gibi duruyo varmi kocişi kendisinden daha hamile gibi duran
Ben geçenlerde buna benzer bir şey sormuştum ama kaynadı aralarda. Doktorum daha hissetmezsin diyor ama ben hissettiğime eminim, 18. haftadayım, minik minik pıt pıt yapıyor.
Ilk hamileligim erkekti 18. Haftada hissetmeye basladim fakat karin bolgesinde degil. Smear testi yaptiranlar bilir suruntu aliniyor ya tam o bolgede kipirtilar hissetmistim☺
Çirkin yazışmalar gitsin diye uğraşırken aklımdaki bir sürü soruya da cevap arıyorum :)
17+2'deyim inanılmaz gaz problemi yaşıyorum ama zaten bu problem ilk günden beri var. Dün bütün gün karın ağrısıyla uğraştım. Ağrım ya da gazım olmadığında kendimi eksik hissediyorum.
Greensey
zayıf olduğun için biraz daha erken hissediyorsun doğru düşünüyorsun ne kadar az yağ katmanı o kadar erken hissedermişiz doktorumun yalancısıyım
Zaten arrik cinsiyet ogrenmek icin ordan buraya geziyorum ama soylemiyorlar.
İnsallah yarin yeni doktor ve cinsiyetleri bide tahlil sonuclarindan guzel haberler alirsam ohh deymeyin keyfimeee
Zaten arrik cinsiyet ogrenmek icin ordan buraya geziyorum ama soylemiyorlar.
İnsallah yarin yeni doktor ve cinsiyetleri bide tahlil sonuclarindan guzel haberler alirsam ohh deymeyin keyfimeee