Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim de hep sağda altta işte değil mi ki diyorum bazen ama yok yani bunu ayıramıyorsam bu yaşa boşa gelmişim kesinlikle bu dediğin gibi yumruklanma

Canim resmen beni anlatmissin benimde gazli sancili geciyo hele hele son bikac gun bagırsaklar icerde parti veriyo sanki bugun doktordan geldim icim rahat kafam rahat agri yok sanki hamile olan ben degilim kocişim hastanede şöyle bi süzdümde göbüşü çıkmış benden daha hamile gibi duruyo varmi kocişi kendisinden daha hamile gibi duran

Beeen resmen yarisiyor benmle gece acikinca gidip ondan gizli tost yiyorm yoksa bnden cok yiyo

Ben geçenlerde buna benzer bir şey sormuştum ama kaynadı aralarda. Doktorum daha hissetmezsin diyor ama ben hissettiğime eminim, 18. haftadayım, minik minik pıt pıt yapıyor.
Ilk hamileligim erkekti 18. Haftada hissetmeye basladim fakat karin bolgesinde degil. Smear testi yaptiranlar bilir suruntu aliniyor ya tam o bolgede kipirtilar hissetmistim☺

Vitamin ne kullaniyorsunuz ben vinelac kullandigimdan beri rahatladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…