Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Beeen resmen yarisiyor benmle gece acikinca gidip ondan gizli tost yiyorm yoksa bnden cok yiyo
Ayyyy aynen biz hamileyiz olar yiyip iciyo bizle gecen 3 gun baş agrim tutmustu ertesi gun benimde basim ariyo diyo şu aralar kalçam ariyo diyorum sabah benimde ariyo diyo karnim ariyo diyorum benimde diyo sanirsin bir bebiş inda biri bende birdahakine onuda ultrasona sokacam galiba yeterrrrr evdeki tek hamile ben olmak istiyorummm

bir fırsat vermezler ki evde tek hamileliğe

Bende olmayacam saglık sektöründe çok açık var orası Dogru ama ameliyatta kullanılan malzemelerde paslı olacağını düşünmüyorum

Tetanoz sadece paslı demirden olmuyor. İsterseniz bir araştırın. Elinizi kesen bir cam parçasından da tetanoz kapabilirsiniz. Hastanede doğumda kapacaksınız diye birşey yok.

Kizlar bugün ruya gordum hayirolsun küs oldugum bir eltim var ariyor diyorki 3 lu taraman testi sonucun kötü cıkti diyor üzülüyorum. dedimsen zaten iyi bir seye aramazsin suratina kapattim.ama bende simdi tam sonuc beklerken bu ruya ķötü oldu

IgM düşük ise korkma igg yüksek çıkması vücudun bağışıklığı olduğuna işaret benim 104 çıktı igg ama IgM 0.8 idi. Doktorum hiç sıkıntı yok dedi

Rüyalar tersine çıkar karalar baglamayın hemen

trendyolda kanpanyalı ürünler var herkese tavsiye ederim çok beğendim her anne de beğenir başka modellerde var mağaza indirimler bitmeden bakın

Son düzenleyen: Moderatör:
Greensey zayıf olduğun için biraz daha erken hissediyorsun doğru düşünüyorsun ne kadar az yağ katmanı o kadar erken hissedermişiz doktorumun yalancısıyım
Vayy bee teorim dogru cikti o zaman yasasin bebiş hareketleri elvede kalbi atiyor mu acaba dusuncelerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…