Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
randevu kaçta ?
10.40 canim
Bugun memlekette geldim dayanamadim eski saglik ocagima gittim simdi doktora tahlilleri gosterdim. Ay cok sukur bisey yok. Daha onceden kizamik gecirmissin. Suan gecirdigin baska bi tehlikeli hastalik yok dedi. Sadece cok idrar yolu enfeksiyonum varmis onu biliyom zaten
Duramadim hemen bi koşu işimi gördum hallettim
Senn randevu ne zaman

Benim de çok vardı ama azalmaya başladı
Ama komple geçti diyemem
Kış sebzeleri de çok gaz yapıyor

Aynen kan alacaklar daha detaylı bakacaklar oda 10 güne anca çıkıyo
Canim ben simdi memleketteyimde burda eski saglik ocagima gittim gosterdim. Bunlarin yuksek dusuk cikmasi korkulacak bisey degil sennkilerde bi problem yok dedi. Gecirilmis oldugu zaman yuksek oluyomus dusuk olanlarda olmak zorunda zaten enfeksiyon yok demek dedi. Bunlari siz anlayamazsiniz arkadaslarina da soyle kendilerini gebelikte strese sokmalari en tehlikeli seyler dedi. Gonlunu ferah tut Allahin izniyle hicbisey olmaz Allaha emanet meleklerimiz

Hastene için kıyafet soruluyor sanırım ben kendi ilk tecrübemden yazayım birşeyler

Hava ne kadar sıcak olursa olsun yeni doğan bebeğe mutlaka uzun kollu takım alınmalı hastanede en fazla 2 gün kalınacak ben sezeryan olmuştum koyduklarımı yazayım size az çok fikir olur

Bebek için
3 takım hastane çıkışı
4.5 tane çıtçıtlı badi ve alt bide uzun komple tulum çok rahat oluyor
Bir kaç yenidoğan şapka ve eldiven
Battaniye
Bizimkiler kucağına alırken kıyafetlerine değdirmesinler bebeği diye omuza atmak için birkaç dülbent benzeri bez aldım
Yarım paket bez ıslak mendil sudokrem pişik için
1 emzik 1 biberon tercihen cam ve her ikiside kaynar suda steril edilmiş ( emmezse mama için )
Kendim için
1 yedek pijama takım çıkış için extra kıyafet
Kanama için ped bolca çamaşır
Terlik
Evde yapabilirseniz hoşaf tarzı birşeyler süt için
Plâstik bardak termos çay vb için
Havlu

Aklıma bunlar geldi

Erken ama kulağa küpe olsun sevgiler minnoşlar öpücükler

Tetanoz sadece paslı demirden olmuyor. İsterseniz bir araştırın. Elinizi kesen bir cam parçasından da tetanoz kapabilirsiniz. Hastanede doğumda kapacaksınız diye birşey yok.
Katılıyorum evde de bazen hiç aklımıza gelmeyecek abuk sabuk bir şey cizebiliyor
O yüzden doğumdan sonra 5 doza tamamlattim ben asilarimi

Çok yararlı oldu bu ama bir şey anlamıyorum 1 tane hastane çıkışı takımı aldım içerisinde badisi eldiveni beresi vs var ayrıca çıtçıtlı tulumlar zıbınlar bereler ve eldivenler de var. yani 2 tane daha h çıkışı takım alıp ek olarak battaniye eldiven vs mi götürmeliyim?

Canım hastane çıkışın özel bişeyse şık tam çıkışlık o ayrı onu çıkarken kullanırsın bide ona benzer daha uygun takımlar oluyor ben set diye yazmadım da bebek genelde kusuyor ve afedersin biraz kokuyor ben biraz pimpirikliyim :) bide çok çiş vs oluyor o ilk kaka da da kazalar olabiliyor yani hastanede ordan burdan yıkamamış ütülememiş şeyleri giydşrmemek için 5 6 takım gibi kıyafet olmalı

Doktorum kesinlikle bakalım dedi inşallah bir şey yoktur ben biraz korktum Bi kızım var şimdi erkeye yüzde 90 benziyor dedi ona bile sevinemedim

Ya böyle yazmayın heycanlanıyorum

Hiccc takma kafaya elti görümce kaynana tamda bu zamanlarda girer rüyalara pencereme karga gelse kesin görümcem gelecek diyorum nedir bu gelinlerin cektigi insallah allahin izniyle iyi çıkıcak sonucun ozaman ruyani unutucaksin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…