Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benim randevu haftaya

Kızlar ya daha yeni okuyorum geçmiş mesajlara baktım keşke bakmasaydım iki arkadaşımız arasında gereksiz muhabbetler yaşanmış şuan hesapları pasif e alınmış ne gerek var canlarım ya şurada iki muhabbet ediyoruz ne gerek var strese üzülmeye.o zaman hiç birşey paylaşmayalım ay muhabbetine ben tablo paylaştım diye girildi. Daha bende birşey paylaşmıyım ozaman. Herkes aynı görüşte olmaya bilir ama lütfen birbirimizi kırmadan düşüncelerimizi yazalım.kimi aşı vurdur kimi vurdurmaz kimi 4 aylığım der kimi 5 aylığım der herkes kendi bilir. he birde bir arkadaş bir sey diyorsa hemen kestirip atmayalım yada kızmayalım mesala bir arkadaş ben hergün türk kahvesi içiyorum diye bana dedi içme kahve ilk baş azıcık bozuldum sonra içmemeye başladım gerçek ten doğru birşeymiş okudum araştırdım bebeğin gelişimini engelliyormuş,yani sağolsun kimdi hatırlamıyorum onun sayesinde bir alışkanlıktan vazgeçtim:) güzel güzel muhabbetler olması dileğiyle öpüyorum hepinizi

Rüyalar in tersidir derler insaAllah güzel olucak herşey))

Sabah o yazışmaları bende üzülerek okudum. Ama arkadaş abarttı açıkçası her yorumunu şikayet ediyorum falan yazdı, mercan alttan aldıkça uzattı. İnşallah yaşanmaz bir daha

Çok komim ya,resmen provoke amaçlı mesajlar ve kişisel hakaretler yaptı hatun kişisi. Sabrımı korudum ama oda taaf tutuyorum denmesin diye. Kaç aylığız biz diye soran bendim sormaz olaydım.

Vallahi kimse kusura bakmasın,herkes herşeyi sorar merak eder,birbirinden akıl alır. Bunun için de saygı duruşuna geçemeyiz ya. Aylardır burdayız böylesini de ilk gördüm.

Zaten cumartesi olmuyor bir türlüüüüüü delirtmeyinnn beniiiii

Antibiyotik kullanıyor musun?

ortalığı karıştıran senmiydin bakıyımben valla konuyuda anlamadım sabah yazdım ama çok uzun yazmışlardı okumadım bile

ortalığı karıştıran senmiydin bakıyımben valla konuyuda anlamadım sabah yazdım ama çok uzun yazmışlardı okumadım bile

Ahahahaha ya vallahi değildimmm ben de sabırla okudum ama bu konuda iki teşekkürüm var biri kinderpingui biri de BirAlyaannesi sessiz kalmayıp burada doğruyu desteklediler. Demekki bu hatunlara güvenip kavgaya girebiliriz

ben kendimi konunun neresinde olduğumu bilmediğim için yazamadım yazmadım çünkü o kadar uzun yazmışlarki başını bir kaç satır okuyup okuyup okumaktan vazgeçtim.

neyse bugunde zor akşam ettim valla havada bir kapanıklık var ruhuma işledi resmen bir kapanıyor arada yağmur arada güneş arada sis Allahım sen iyi yap yarabbim.

Bende okurken şok oldum
0-4 haftalık bebek 1 ay olmaz ki dio 4.haftada 1 aylik diyebilirsin dio
Halbuki ikiside aynı şeyi sölüyor ama bayan kabul etmiyor bide tersliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…