Bende okurken şok oldum
0-4 haftalık bebek 1 ay olmaz ki dio 4.haftada 1 aylik diyebilirsin dio
Halbuki ikiside aynı şeyi sölüyor ama bayan kabul etmiyor bide tersliyo
Bende okurken şok oldum
0-4 haftalık bebek 1 ay olmaz ki dio 4.haftada 1 aylik diyebilirsin dio
Halbuki ikiside aynı şeyi sölüyor ama bayan kabul etmiyor bide tersliyo
Canim toz verdi suya karistirip ic diye tek icimlik. Gecen gun yemegi yedim yarim saat sonra ictim bitiremeden cıkardım midemdeki herseyi doktor yine ondan vericek. Cunku hamilelerin icebilcegi baska bisey yokmus. Bende nefret ediyorum boyle seylerden tobe tobe yarabbim. Pazartesi bidaha icicm artik naaprm bilmiyom
Canim toz verdi suya karistirip ic diye tek icimlik. Gecen gun yemegi yedim yarim saat sonra ictim bitiremeden cıkardım midemdeki herseyi doktor yine ondan vericek. Cunku hamilelerin icebilcegi baska bisey yokmus. Bende nefret ediyorum boyle seylerden tobe tobe yarabbim. Pazartesi bidaha icicm artik naaprm bilmiyom
Benim de çok fazla enfeksiyon var idrarda doktorum antibiyotik hap verdi sabah akşam içiyorum. O tozlar bana en ufak etki etmiyor daha önce kullandım. Ama şimdi hapı içerken de içim rahat etmiyor :/ Benim tehlikeli bir durumum da var, e.coli var bende, şu an idrarda üreme çıkmıyor ama bir ürerse ilaç bile bulamayabiliriz demişti doktor..
Ahahahaha ya vallahi değildimmm ben de sabırla okudum ama bu konuda iki teşekkürüm var biri @kinderpingui biri de BirAlyaannesi
sessiz kalmayıp burada doğruyu desteklediler. Demekki bu hatunlara güvenip kavgaya girebiliriz
Kızlaarrrr 17. Haftanın içindeyim yani 16 küsürler işte her neyse. Az önce hurma yedim ve uzandım koltuğa veeeee haftalardır sabırsızlıkla beklediğim o hissss bişey oynadı içimde ben tam acaba yanlış mı yorumladım bağırsak mıdır diye düşünürken tam aynı noktaya ufak bir pıt dünyanın en güzel pıtı çok mu erken acaba yaaa ama eminim bu çok farklıydı bağırsak falan değil...
Ayyy degistirsemmi ben bu siteye vajinismus icin kaydolmustum. Hamilelikte olsam aklima gelirdi. Bide peynir hic yemem de benim canim cekmeyince kimsenn cekmez gibi geliyor. Ay hakkinizi helal edin canim hamislerim yaa
Ayyy degistirsemmi ben bu siteye vajinismus icin kaydolmustum. Hamilelikte olsam aklima gelirdi. Bide peynir hic yemem de benim canim cekmeyince kimsenn cekmez gibi geliyor. Ay hakkinizi helal edin canim hamislerim yaa
Benim de çok fazla enfeksiyon var idrarda doktorum antibiyotik hap verdi sabah akşam içiyorum. O tozlar bana en ufak etki etmiyor daha önce kullandım. Ama şimdi hapı içerken de içim rahat etmiyor :/ Benim tehlikeli bir durumum da var, e.coli var bende, şu an idrarda üreme çıkmıyor ama bir ürerse ilaç bile bulamayabiliriz demişti doktor..
Canim onun ne oldugunu hic bilmiyorum. Bende hamilelikten onceden beri probiyotik kullaniyorum. Aslinda enfeksiyon olmamam gerekirdi ama bilmiyorum. Bahsettigin sey tam olarak ne oluyo? Rabbim tez zamanda sifa versin kötü düsünmeyelim