Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ayyy degistirsemmi ben bu siteye vajinismus icin kaydolmustum. Hamilelikte olsam aklima gelirdi. Bide peynir hic yemem de benim canim cekmeyince kimsenn cekmez gibi geliyor. Ay hakkinizi helal edin canim hamislerim yaa
Sorun yok can çekmeye müsait olunca bugün iş arkadaşlarım mac kozmetikten bahsediyor benim algım mc donaldsa gidiyor obur şey ben

Yok gayet iyim ama doktorum bu sadece Bi enfeksiyona olabilir vucuduna geçmişse bebegi etkiler
O zaman kizamikla alakası yok ben o testi yaptığımda hafif düzey enfeksiyon vardı bende. Tek içimlik toz ilaçtan yazdı doktor . Doktorum bana enfeksiyon bölümüne gidip testi tekrarlayabilirsin dedi ama gitmedim . Sen ne yapmayı düşünüyorsun ?

Ben kan verdim 10 güne çıkacak onun sonucunu bekliyecem

Canim onun ne oldugunu hic bilmiyorum. Bende hamilelikten onceden beri probiyotik kullaniyorum. Aslinda enfeksiyon olmamam gerekirdi ama bilmiyorum. Bahsettigin sey tam olarak ne oluyo? Rabbim tez zamanda sifa versin kötü düsünmeyelim
E.coli bir bakteri, vücuda girdi mi ölmüyor sadece sessiz kalıyor. Geçen mart ayında hortladı bende, hastanede yattım 1 hafta serum tedavisi gördüm, sonrasında 2 ay da koruyucu tedaviye devam ettik. Yine idrar yolu enfeksiyonu ile belli ediyor kendini.. Ama aşırı dirençli antibiyotiklere, yani ilacı çok az anlayacağın.. O zaman doktorum demişti ki bir daha tekrarlarsa bu verdiğimiz ilaca da dirençli olur, ilaç bulamayabiliriz. Şimdi bir de hamile olunca hepten korkuyorum, ilaç bulunsa bile muhtemelen bebeğe zararlı bir ilaç olur. Dua ediyorum doğuma kadar tekrarlamasa bari diye.. İdrar testimde enfeksiyon hep var, şikayetim olmasa bile.. Tek su içiyorum. Ama bu sefer çok yüksek çıktı diye antibiyotik verdi doktor.. Yediğiniz tavuk, et bunlara çok dikkat edin, bunlardan bulaşıyor.

Ogrenen yokmu cinsiyeti devlette

Rabbim şafii ismiyle şifa versin InşaAllah tekrarlamazz

Çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz.

Orjinal nickler.var ya tablo yaparken gordüm.kendimi7im-makarnaköfte gibi ...ben 40 yil dusunsem aklima gelmez.

Ben hiç kilo almadım ama kilom zaten fazla olduğu için dikkat ediyorum yediklerime, kendimi bıraksam düşünemiyorum ne halde olurdum
Valla bende 72 ile hamile kaldim 72.500 oldum ama gobek şisti ama nasil oldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…