Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
14+2 de doktora gitmiştim doktor 109 g olmuş dedi ama haftama bakınca 70 Gr larda olması gerek diyor acaba doktor mu yanlış ölçtü

14+2 de doktora gitmiştim doktor 109 g olmuş dedi ama haftama bakınca 70 Gr larda olması gerek diyor acaba doktor mu yanlış ölçtü
İri bir bebek olacak demek ki kızımda hep önden gitti kilosu boyu 37 haftalık doğmasına rağmen şükür 3400 gr dı minik bir şey değildi Maşallah ayrıca da güzel besleniyorsun ki büyümüş minnak

Nasıl başardın tebrik ediyorum bende şimdiden 2 kilo aldım ama aslında ara öğünlerin disinda yememde bir degisiklik de yok :/
Bende ayni sekil.yiyorum ama genelde 8 den sonra birsey yemiyorum meyve bile.su iciyorum.onun harici ayni yiyorum bizim ev ici merdivenli in cik oda etkili oluyor.sanirim ama almiyim zaten kilolu hamile kaldim.cevizimi sutumu iciyorm gunduz meyvemi yiyorum

Ben hiç kilo almadım ama kilom zaten fazla olduğu için dikkat ediyorum yediklerime, kendimi bıraksam düşünemiyorum ne halde olurdum
Ben ilk 3 ay karbonhidrat ağırlıklı beslendim
Başka bir şey yiyemiyordum
Yeni yeni diğer besin gruplarını yemeğe başladım
Şu icemiyorum bir de fazla
Bu da ödeme sebep oluyor

Ben de alamıyorum aksine.. Bulantın olmadı mı canım senin? Doktorum son kontrolde artık alman gerekiyor kilo dedi ama iştahım açık değil ki.. Bulantım var.
Bulantim ilk 3 ay akşam 5-10 arasi oluyordu
Ama kilo almama engel olmadı işte
Kafayı yicem cok mutsuzum.

Bulantim ilk 3 ay akşam 5-10 arasi oluyordu
Ama kilo almama engel olmadı işte
Kafayı yicem cok mutsuzum.
Canin sagolsun cnm dogumdan o
Sonra veririz motive ederiz birbirimizi dogurunc dagilmayiz gene bebislerden kilolardan muhabbet olur insallah

Oyy maşallah bebek ilk 3 ay anneden alır sonra yediklerinden alır diye biliyorum ama nerden biliyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…