Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben ilk 3 ay karbonhidrat ağırlıklı beslendim
Başka bir şey yiyemiyordum
Yeni yeni diğer besin gruplarını yemeğe başladım
Şu icemiyorum bir de fazla
Bu da ödeme sebep oluyor
Ben de aynı anlattığınız gibiydim, başlarda yalnızca simit ekmek kraker yiyebiliyordum ama miktar olarak az oldukları için kilo yapmadı sanırım. Su konusunda bu sıralar baya rahatladım, önceden çok bulandırıyordu midemi ama şimdilerde ihmal etmemeye çalışıyorum. Benim kilo takıntım yok, bir şekilde verilir sonrasında, bebeğin sağlığı ve gelişimi yerinde olsun başka birşey istemiyorum. O yüzden kilo alırsam olumsuz birşey yaşamaktan korkuyorum

40 erkek 35 kız, 75 bebeyle açılın geliyoruuzz

Tabloda eksik kalmasın anneler tabloya zor kavuştuk tablo mühim
Ama öğrenmeyenler de var bizi de unutma
Benim gibi ilk 14 haftayı artı dört kiloyla kapatan var mı ?76,5 u gördüm
90 a bir şey kalmadı :'110:
Ben de 47,5 ile hamile kaldım bugün 49.9 çıktım yani 2,5 kilo kadar almışım daha 17ye yeni girdik sayılır işin kötü yanı canımın sürekli pizza gibi hamurişi falan çekmesi bak yine kendi kendimin canını çektirdim
14+2 de doktora gitmiştim doktor 109 g olmuş dedi ama haftama bakınca 70 Gr larda olması gerek diyor acaba doktor mu yanlış ölçtü
Ben de 14+4te gittim 105 gr ölçtü ben de öyle şaşırmıştım uygulamalardan çok daha fazla gözüküyor ama herkesinki böyleyse yanlış olacağını sanmıyorum

bedne hep sevmedigim insanlari goriyorum yada 10 sene once konustugum kisiler tekrar ilani ask ediyor dusundugumden falan degil sacma sapan takilma ruyalarina hormonlar dusunceler corba vaziyette

bende 64 ile hamile kaldim 58 e dustum simdilerde 60 yaklasiyorum kizlarrr decavit kullaninca folbiol kullanmiyoruz degilmi dr sormayi unutmusum

Yalnız olmadigima sevindim (çok bencilce ama )
50 li kilodakileri görünce moralim bozuldu

Ben en kilolu halimle hamile kaldım süpriz yumurta bu yoksa biraz diyet yapardım. İlk çocukta 53 'le hamile kalıp 28 kg almıştım performansım hep yüksektir yanlız degilsin
Ama bebekte 4kg üstüydü doğumdan çıkınca 10kg gitti eve gittim ilk haftada 8 gitti 10 kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…