Canim resmen beni anlatmissin benimde gazli sancili geciyo hele hele son bikac gun bagırsaklar icerde parti veriyo sanki bugun doktordan geldim icim rahat kafam rahat agri yok sanki hamile olan ben degilim kocişim hastanede şöyle bi süzdümde göbüşü çıkmış benden daha hamile gibi duruyo varmi kocişi kendisinden daha hamile gibi duran
Kızlar herkes decavit kullaniyor mu?
Aslinda hic ilac fobim yoktur.
Ama bu decaviti yutamiyorum.
Daha once bogazimda kaldi sanirim ondan bi korku olustu.
Kirsamda yine bogazima takiliyo kendimi cok kasiyorum yutarken
Napcami sasirdim.
Icmesem olur mu?
ya da muadili bisi verirler mi?
Kızlar herkes decavit kullaniyor mu?
Aslinda hic ilac fobim yoktur.
Ama bu decaviti yutamiyorum.
Daha once bogazimda kaldi sanirim ondan bi korku olustu.
Kirsamda yine bogazima takiliyo kendimi cok kasiyorum yutarken
Napcami sasirdim.
Icmesem olur mu?
ya da muadili bisi verirler mi?
Olsun canım dogumdan sonra gidiyor hepsi ben ilk hamilelikte 25 kilo aldım dogumdan 4 ay sonra hepsi gitti. Emzirmek ve bol su tuketmek butun kiloyu eritiyor.
Benim de çok fazla enfeksiyon var idrarda doktorum antibiyotik hap verdi sabah akşam içiyorum. O tozlar bana en ufak etki etmiyor daha önce kullandım. Ama şimdi hapı içerken de içim rahat etmiyor :/ Benim tehlikeli bir durumum da var, e.coli var bende, şu an idrarda üreme çıkmıyor ama bir ürerse ilaç bile bulamayabiliriz demişti doktor..
Yaa bu e.coliden bende cektim gectigimiz kiş idrar kulturunde cikmisti ve ondan oncesinde bana kuktur hic yapilmamisti hep toz ilac ya da cipro verilmisti meger direnc de kazanmis. Sonra doktor 10gunluk amikozit adli karisik bir antibiyotik igne yazmisti bana ya da hastanede yaticaksin dedi ben de igneyi tercih ettim ama dayak yemis gibi oluyodum cok agir bir ilacti. Simdi ben de yine enf. Var ama e.coli midir yine bilmem ben de hep su iciyorum hatta azalttigim anda oturup kalkarken bir sanci giriyor idrar yaptigim yere Allah korusun yaa beter bisey bu mikrop
Kızlaarrrr 17. Haftanın içindeyim yani 16 küsürler işte her neyse. Az önce hurma yedim ve uzandım koltuğa veeeee haftalardır sabırsızlıkla beklediğim o hissss bişey oynadı içimde ben tam acaba yanlış mı yorumladım bağırsak mıdır diye düşünürken tam aynı noktaya ufak bir pıt dünyanın en güzel pıtı çok mu erken acaba yaaa ama eminim bu çok farklıydı bağırsak falan değil...
Yaa bu e.coliden bende cektim gectigimiz kiş idrar kulturunde cikmisti ve ondan oncesinde bana kuktur hic yapilmamisti hep toz ilac ya da cipro verilmisti meger direnc de kazanmis. Sonra doktor 10gunluk amikozit adli karisik bir antibiyotik igne yazmisti bana ya da hastanede yaticaksin dedi ben de igneyi tercih ettim ama dayak yemis gibi oluyodum cok agir bir ilacti. Simdi ben de yine enf. Var ama e.coli midir yine bilmem ben de hep su iciyorum hatta azalttigim anda oturup kalkarken bir sanci giriyor idrar yaptigim yere Allah korusun yaa beter bisey bu mikrop
Ben de 16+4üm ve o dedigin pit pitlari surekli hissetmeye basladimmm
Canım sakın aksatma ben şikayetim olmasa bile kültür istiyorum doktorumdan.. Sen de iste, e.coli geçmişim var de.. Aynen bana da kültür bakmadan antibiyotik veriyorlardı hep direnç kazanmış işte.. Sonra keşfettik.
Canım sakın aksatma ben şikayetim olmasa bile kültür istiyorum doktorumdan.. Sen de iste, e.coli geçmişim var de.. Aynen bana da kültür bakmadan antibiyotik veriyorlardı hep direnç kazanmış işte.. Sonra keşfettik.
Arkadaşlar biliyorsunuz yoğun kanamam vardı. Şimdi idrarda yanmam ve idrar sonrası hafif kahverengi akıntım var.
Size o kadar özendim ki. Bez alıyorsunuz eşya alıyorsunuz. Bense Instagram'da sponsorları engelliyorum ki birşey olursa önüme çıkıp üzülmeyeyim diye.
Hamilelik heyecanını bile yaşamadım. Cumartesi sağlıklı olduğunu sorun olmadığını duysam ah bi duysam. Hamilelerin duası kabul olur derler. Nolur dua ederken beni de anın.
Kültür temiz çıktı ilginç bir şekilde.. İdrar tahlilimde enfeksiyon epey yüksek görünüyor, normalde 2 artı olurdu şimdi 4 artı var ve bakteri değeri de yüksek görünüyor. Doktor antibiyotik verdi bu sefer, 2 artı çıkınca bol su iç diyordu sadece..
Arkadaşlar biliyorsunuz yoğun kanamam vardı. Şimdi idrarda yanmam ve idrar sonrası hafif kahverengi akıntım var.
Size o kadar özendim ki. Bez alıyorsunuz eşya alıyorsunuz. Bense Instagram'da sponsorları engelliyorum ki birşey olursa önüme çıkıp üzülmeyeyim diye.
Hamilelik heyecanını bile yaşamadım. Cumartesi sağlıklı olduğunu sorun olmadığını duysam ah bi duysam. Hamilelerin duası kabul olur derler. Nolur dua ederken beni de anın.
Canım moralini bozma, arkadaşımın da şakır şakır kanaması oldu ama şu an gayet iyi maşallah.. Gerçi psikolojik olarak o da çok etkilendi ama doktor artıj normale dönmesi gerektiğini söyledi. İdrarda yanman enfeksiyondandır, doktorun tahlil ister ona göre ilaç yazar. Fitil vs kullanıyor musun? Onlar da enfeksiyon yapabiliyor.