Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bizimkinin göbek asker kaçağı bile olmuştur doğursa rahatlıcak

Kızlar herkes decavit kullaniyor mu?
Aslinda hic ilac fobim yoktur.
Ama bu decaviti yutamiyorum.
Daha once bogazimda kaldi sanirim ondan bi korku olustu.
Kirsamda yine bogazima takiliyo kendimi cok kasiyorum yutarken
Napcami sasirdim.
Icmesem olur mu?
ya da muadili bisi verirler mi?

Vinalac

Yaa bu e.coliden bende cektim gectigimiz kiş idrar kulturunde cikmisti ve ondan oncesinde bana kuktur hic yapilmamisti hep toz ilac ya da cipro verilmisti meger direnc de kazanmis. Sonra doktor 10gunluk amikozit adli karisik bir antibiyotik igne yazmisti bana ya da hastanede yaticaksin dedi ben de igneyi tercih ettim ama dayak yemis gibi oluyodum cok agir bir ilacti. Simdi ben de yine enf. Var ama e.coli midir yine bilmem ben de hep su iciyorum hatta azalttigim anda oturup kalkarken bir sanci giriyor idrar yaptigim yere Allah korusun yaa beter bisey bu mikrop
Ben de 16+4üm ve o dedigin pit pitlari surekli hissetmeye basladimmm

Canım sakın aksatma ben şikayetim olmasa bile kültür istiyorum doktorumdan.. Sen de iste, e.coli geçmişim var de.. Aynen bana da kültür bakmadan antibiyotik veriyorlardı hep direnç kazanmış işte.. Sonra keşfettik.

Peki suan kulturunde cikti mi sende? Ben korkuyorum valla ya var derse diye

Ben devlette 12. hafta ayrıntılı ultrasonda öğrendim,ama cihaz iyiydi,özel den devlet olan bir hastane 16.haftada söylüyorlar dr.lar
Ben kizimda ayrintili ultrasonda erkek dediler 14 yada 16 haftalikti sanirim 7 aylik oldu ozelde kiz oldugunu ogrendim

Arkadaşlar biliyorsunuz yoğun kanamam vardı. Şimdi idrarda yanmam ve idrar sonrası hafif kahverengi akıntım var.
Size o kadar özendim ki. Bez alıyorsunuz eşya alıyorsunuz. Bense Instagram'da sponsorları engelliyorum ki birşey olursa önüme çıkıp üzülmeyeyim diye.
Hamilelik heyecanını bile yaşamadım. Cumartesi sağlıklı olduğunu sorun olmadığını duysam ah bi duysam. Hamilelerin duası kabul olur derler. Nolur dua ederken beni de anın.

Peki suan kulturunde cikti mi sende? Ben korkuyorum valla ya var derse diye
Kültür temiz çıktı ilginç bir şekilde.. İdrar tahlilimde enfeksiyon epey yüksek görünüyor, normalde 2 artı olurdu şimdi 4 artı var ve bakteri değeri de yüksek görünüyor. Doktor antibiyotik verdi bu sefer, 2 artı çıkınca bol su iç diyordu sadece..

Canım moralini bozma, arkadaşımın da şakır şakır kanaması oldu ama şu an gayet iyi maşallah.. Gerçi psikolojik olarak o da çok etkilendi ama doktor artıj normale dönmesi gerektiğini söyledi. İdrarda yanman enfeksiyondandır, doktorun tahlil ister ona göre ilaç yazar. Fitil vs kullanıyor musun? Onlar da enfeksiyon yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…