Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Doktorum progestanı fitil olarak vermedi. Ama hastanede fitil koydular düşmesn diye de baya ittiiler. Çok su içiyorum. Ama kanamam varken bacaklarımı kapadım korkudan hep terledim o yüzden belki de o yüzden

Doktorum progestanı fitil olarak vermedi. Ama hastanede fitil koydular düşmesn diye de baya ittiiler. Çok su içiyorum. Ama kanamam varken bacaklarımı kapadım korkudan hep terledim o yüzden belki de o yüzden
İçebiliyorsan limonlu su da iyi gelir enfeksiyona.. Aklında olsun. Tansiyonu düşürüyormuş ama bazı kişilerde.. Bende düşürmedi.

Ben kizimda ayrintili ultrasonda erkek dediler 14 yada 16 haftalikti sanirim 7 aylik oldu ozelde kiz oldugunu ogrendim
Benim ilk oğlumda da çok net konuştu dr,bunda da teyit ettir ama değişceğini sanmıyorum dedi,aynı hamileliğim ilk gebelikte o yüzden banada erkek gibi gelmisti değişirse tuhaf olurum herhalde alıştırınca kendimi bakalım 1 -2 haftaya tekrar gitcem netleştir herhalde

Ben onu hiç kullanmadım. Sgk karşıladığı için onu yazıyorlar heralde. Vinalac kullanıyorum bi sıkıntım yok

Netlesir buyuk ihtimal cok sarsildim acikcasi hani kiz die degil aylarca oglum oglum die severken bi anda kiz olunca tepe taklak oldum

Ben de kültür istiyim bakalim ne cikacak.. benim de son idrar tahlilinde bakteri cikmisti bol su ic dedi bana da simdi onumuzdeki randevuda tekrar tahlil ister mi bilmiyorum.

Netlesir buyuk ihtimal cok sarsildim acikcasi hani kiz die degil aylarca oglum oglum die severken bi anda kiz olunca tepe taklak oldum
Benim hamilelik aynı diye bir de bende gördüm bilmem değişir mi ama kabullendim ya artık değişirse şok olurum bende sağlıklı olsunlarda bunlar keyifli tarafı

Ben de kültür istiyim bakalim ne cikacak.. benim de son idrar tahlilinde bakteri cikmisti bol su ic dedi bana da simdi onumuzdeki randevuda tekrar tahlil ister mi bilmiyorum.
Bence sen o istemese de söyle, ben kendim söylüyorum. Varsa da erken müdahale edilmiş olur, yoksa zaten suya devam edersin.

Çoğumuz yaşadık kanamalar kaygılar ki bugün kalbine bir bakalım diyince bile korkuyor insan,Rabbim büyük sen içini ferah tut stres te çok etkilyor,dinlen arkadaşm olacağın önüne geçilmiyor,haftan da iyi bişey olmaz Allahın izniyle sen kendine bak vee dua et kırmızı olmadıkça normal diyorlar geçecek güzel haberlerini alcaz inşallah üzme kendini

Benim hamilelik aynı diye bir de bende gördüm bilmem değişir mi ama kabullendim ya artık değişirse şok olurum bende sağlıklı olsunlarda bunlar keyifli tarafı
Evet gercekten herseyin basi saglik sag salim alalimda kucaklara Allah hepimizin yavrularini korusun dogmus dogmamis

hanimlar iyi aksamlar izmirde olup ege sehir hastanesine giden varmi yada orda dogum yapmayi planlayan ...normalde cinarli resat beye gidiyorum fakat cinarli cok eski bir hastane ikisinin arasinda kaldim biran once karar verip birini birakmam lazim tavsiyelirinizi bekliyorum....bu arada listede cinsiyet bostu ...erkek kesinlesti...

Öyle diyorum ama bacaklarımdan akan kanama ile gitmiştim. Bu halime şükür diyorum. Bebekte de kanama yoktu. Ama yine de insan korkuyor işte.

Canim acil şifalar diliyorum, insallah tekrarlamaz. Su idrar yollarinin en buyuk ilaci diyorlar zaten bol bol ic. Cok uzuldum umarim bidaha yasamazsin

Öyle diyorum ama bacaklarımdan akan kanama ile gitmiştim. Bu halime şükür diyorum. Bebekte de kanama yoktu. Ama yine de insan korkuyor işte.

kuzum allah evladını sana bağışlasın. Haftalardır hepimiz bence tuvalet kağıdını inceliyoruzdur korkudan,rabbim güç versin sana,iyiyi çağıralım her daim,dilerim en kısa zamanda toparlanır ve rahat bir oh çekersin.

Ferahlasın için bak ne güzel geçici demek ki çok şükür bebişte de bişey yok olumlu düşünmeye çalış yoksa çok yıpranıyor insan sağlıkla kavuş inşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…