Canım moralini bozma, arkadaşımın da şakır şakır kanaması oldu ama şu an gayet iyi maşallah.. Gerçi psikolojik olarak o da çok etkilendi ama doktor artıj normale dönmesi gerektiğini söyledi. İdrarda yanman enfeksiyondandır, doktorun tahlil ister ona göre ilaç yazar. Fitil vs kullanıyor musun? Onlar da enfeksiyon yapabiliyor.
Doktorum progestanı fitil olarak vermedi. Ama hastanede fitil koydular düşmesn diye de baya ittiiler. Çok su içiyorum. Ama kanamam varken bacaklarımı kapadım korkudan hep terledim o yüzden belki de o yüzden
Doktorum progestanı fitil olarak vermedi. Ama hastanede fitil koydular düşmesn diye de baya ittiiler. Çok su içiyorum. Ama kanamam varken bacaklarımı kapadım korkudan hep terledim o yüzden belki de o yüzden
Benim ilk oğlumda da çok net konuştu dr,bunda da teyit ettir ama değişceğini sanmıyorum dedi,aynı hamileliğim ilk gebelikte o yüzden banada erkek gibi gelmisti değişirse tuhaf olurum herhalde alıştırınca kendimi bakalım 1 -2 haftaya tekrar gitcem netleştir herhalde
Kızlar herkes decavit kullaniyor mu?
Aslinda hic ilac fobim yoktur.
Ama bu decaviti yutamiyorum.
Daha once bogazimda kaldi sanirim ondan bi korku olustu.
Kirsamda yine bogazima takiliyo kendimi cok kasiyorum yutarken
Napcami sasirdim.
Icmesem olur mu?
ya da muadili bisi verirler mi?
Benim ilk oğlumda da çok net konuştu dr,bunda da teyit ettir ama değişceğini sanmıyorum dedi,aynı hamileliğim ilk gebelikte o yüzden banada erkek gibi gelmisti değişirse tuhaf olurum herhalde alıştırınca kendimi bakalım 1 -2 haftaya tekrar gitcem netleştir herhalde
Kültür temiz çıktı ilginç bir şekilde.. İdrar tahlilimde enfeksiyon epey yüksek görünüyor, normalde 2 artı olurdu şimdi 4 artı var ve bakteri değeri de yüksek görünüyor. Doktor antibiyotik verdi bu sefer, 2 artı çıkınca bol su iç diyordu sadece..
Ben de kültür istiyim bakalim ne cikacak.. benim de son idrar tahlilinde bakteri cikmisti bol su ic dedi bana da simdi onumuzdeki randevuda tekrar tahlil ister mi bilmiyorum.
Benim hamilelik aynı diye bir de bende gördüm bilmem değişir mi ama kabullendim ya artık değişirse şok olurum bende sağlıklı olsunlarda bunlar keyifli tarafı
Ben de kültür istiyim bakalim ne cikacak.. benim de son idrar tahlilinde bakteri cikmisti bol su ic dedi bana da simdi onumuzdeki randevuda tekrar tahlil ister mi bilmiyorum.
Arkadaşlar biliyorsunuz yoğun kanamam vardı. Şimdi idrarda yanmam ve idrar sonrası hafif kahverengi akıntım var.
Size o kadar özendim ki. Bez alıyorsunuz eşya alıyorsunuz. Bense Instagram'da sponsorları engelliyorum ki birşey olursa önüme çıkıp üzülmeyeyim diye.
Hamilelik heyecanını bile yaşamadım. Cumartesi sağlıklı olduğunu sorun olmadığını duysam ah bi duysam. Hamilelerin duası kabul olur derler. Nolur dua ederken beni de anın.
Çoğumuz yaşadık kanamalar kaygılar ki bugün kalbine bir bakalım diyince bile korkuyor insan,Rabbim büyük sen içini ferah tut stres te çok etkilyor,dinlen arkadaşm olacağın önüne geçilmiyor,haftan da iyi bişey olmaz Allahın izniyle sen kendine bak vee dua et kırmızı olmadıkça normal diyorlar geçecek güzel haberlerini alcaz inşallah üzme kendini
Benim hamilelik aynı diye bir de bende gördüm bilmem değişir mi ama kabullendim ya artık değişirse şok olurum bende sağlıklı olsunlarda bunlar keyifli tarafı
hanimlar iyi aksamlar izmirde olup ege sehir hastanesine giden varmi yada orda dogum yapmayi planlayan ...normalde cinarli resat beye gidiyorum fakat cinarli cok eski bir hastane ikisinin arasinda kaldim biran once karar verip birini birakmam lazim tavsiyelirinizi bekliyorum....bu arada listede cinsiyet bostu ...erkek kesinlesti...
Çoğumuz yaşadık kanamalar kaygılar ki bugün kalbine bir bakalım diyince bile korkuyor insan,Rabbim büyük sen içini ferah tut stres te çok etkilyor,dinlen arkadaşm olacağın önüne geçilmiyor,haftan da iyi bişey olmaz Allahın izniyle sen kendine bak vee dua et kırmızı olmadıkça normal diyorlar geçecek güzel haberlerini alcaz inşallah üzme kendini
E.coli bir bakteri, vücuda girdi mi ölmüyor sadece sessiz kalıyor. Geçen mart ayında hortladı bende, hastanede yattım 1 hafta serum tedavisi gördüm, sonrasında 2 ay da koruyucu tedaviye devam ettik. Yine idrar yolu enfeksiyonu ile belli ediyor kendini.. Ama aşırı dirençli antibiyotiklere, yani ilacı çok az anlayacağın.. O zaman doktorum demişti ki bir daha tekrarlarsa bu verdiğimiz ilaca da dirençli olur, ilaç bulamayabiliriz. Şimdi bir de hamile olunca hepten korkuyorum, ilaç bulunsa bile muhtemelen bebeğe zararlı bir ilaç olur. Dua ediyorum doğuma kadar tekrarlamasa bari diye.. İdrar testimde enfeksiyon hep var, şikayetim olmasa bile.. Tek su içiyorum. Ama bu sefer çok yüksek çıktı diye antibiyotik verdi doktor.. Yediğiniz tavuk, et bunlara çok dikkat edin, bunlardan bulaşıyor.
kuzum allah evladını sana bağışlasın. Haftalardır hepimiz bence tuvalet kağıdını inceliyoruzdur korkudan,rabbim güç versin sana,iyiyi çağıralım her daim,dilerim en kısa zamanda toparlanır ve rahat bir oh çekersin.
Ferahlasın için bak ne güzel geçici demek ki çok şükür bebişte de bişey yok olumlu düşünmeye çalış yoksa çok yıpranıyor insan sağlıkla kavuş inşallah bebişine