Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar kanama olursa sakin korkmayin sakince doktorunuzla görüşün stres ve panik ateşinizin cikmasina titremenize neden oluyo böyla sakince konuşmamin nedeni annem kardeşime hamileyken çok yogun ve sancili bi kanama gecirmis bana aynisini soyler durur hep kanaman olursa korkma korku o kanamadan daha tehlikeli diye annem kanama olurken hemen doktorada gidememis haftalarca devam etmis daha sonra imkan bulunca gitmis ozamanda ilacla kanama yavasca kesilmis ve kardesim saglikli bi sekilde dunyaya gelmis allah kimsenin basina getirmesin heycanla beklerken kan gelmesi cok kötü bisey ama annemin anlattiklari aklima geldikce daha sakin olmaya calisiyorum

Bir de kanamanın ne zaman geleceği belli olmuyor. Benim eşim gece 3.5 da Ankara'ya gitti 5 tr yoğun kanama ile kalktım. Tektim soğuk kanlı olmasam başedemezdim. Taa ki doğumhaneye götürülene kadar ağlamadım. Ama psikolojisi bambaşka. Yine de Allah kimsenin başına vermesin. Ben cumartesi kontrolümden sonra psikolojik destek almak isteyeceğim.

Selam hamişler 1 gün giremedim burası yıkılmış 30 sf okudum tek tek alintilayamadim, rahatsız olanlara tek tek geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Rabbim hepimize kazasız belasız doğumlar sağlıklı bebişler versin
Benim hiç bulantı kusmam olmadığı ve ilk 3 ay tatlı, şu sıralardada tuzlu abur cubur hamur işi aşerdigim için 70 kg olmuşum 63 le kaldım. son 3 haftadır aynıyım gerçi 75-76 ile kapatırsam süper olcak ama boyle giderse nerdee. Inşallah bebiş emerde çabuk zayıflarım..(yanlış anlaşılmasın bebeğin emmesi daha önemli tabi)
Bebeği hissettiğimi dün yazmıştım bende her gün hissediyorum artık pıt pıt azcık bastırdım daha iyi hissettim ama korktum bişey olur diye bide o hissiyat çok tuhaf ya (ilk olcak) heyecanlandık tabi yarın kontrol var bakalım napıyo cimcime biraz uzun oldu sorry

Son düzenleme:

Herkese günaydın bulantım baya baya azaldı ama bu kez hafif kusma oluyor herkes iyi değil mi baya artmış Mayıs anneleri maşallah. Bu arada oğlum günde bir kaç dk ya da iki günde bir 3-5 dk emmeye başladı sütün tadı değişmiş ögg diyor sanırım kendi bırakacak. Emziren gebeler sizinkiler ne alemde

Günaydınlar
Ne çok yazmışsınız öyle oku oku bitmiyor.
Dün tekrar doktora gittim 12 haftalıkken bacak arasını boş görüyorum kız olabilir demişti dün de aynını söyledi cinsiyet değişir mi bundan sonra acaba. Bir de maşallah sübhanallah bir haftada ne kadar da büyümüş miniğim.

Günaydın canım ben de annem yanımdayken bıraktırmaya çalışıyorum sadece geceleri emziriyorum. Birkaç hafta sonra benimki de beğenmez bırakır herhalde.

Çok geçmiş olsun bundan sonrası kanamasız güzelce geçer inşallah psikolojik destek mantıklı

Günaydın güzel anneler cinsiyet öğrenemeyen 2-3 kişi kaldık sanırım merakla bekliyorum ayın 4 ünde randevum var 56 kiloyla hamile kaldım herkes erkek diyor bende erkek hissediyorum ama kız istiyorum ama tabiki en önemlisi sağlıklı olması

Günaydın :)
Tabloya bakınca cinsiyet öğrenmeyenler de çok sayıda. Ben de 11 Aralıkta öğrenmeyi umuyorum

Çok çok gecmiş olsun soguklanli olman çok iyi allah sana ve bebegine uzun omür versin psikolojik destekte cok iyi düşünmüşsün insani bu zamanlarda rahatlacak insanlara çok ihtiyaci oluyo kendini toplaman icin daha güçlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…