benimki hala emiyo aksama kadar gece gündüz keşke bıraksa benimkide çok yoruluyorum artık emzirmektenHerkese günaydın bulantım baya baya azaldı ama bu kez hafif kusma oluyorherkes iyi değil mi baya artmış Mayıs anneleri maşallah. Bu arada oğlum günde bir kaç dk ya da iki günde bir 3-5 dk emmeye başladı sütün tadı değişmiş ögg diyor sanırım kendi bırakacak. Emziren gebeler sizinkiler ne alemde
Canım bende de aynı durum var. Sütün tadının değişmesine bağlamıştım ben de. Normalde günde 8-10 defa emen çocuk sabah ve akşam yatmadan emiyor sadece. Ama sabahları en az bir saat memede yine. Bir bu değişmedi. Akşam emmesi ise 3-5 dk arası bir şey. Çok nadiren öğlenleri de bir kez emiyor bazen.Herkese günaydın bulantım baya baya azaldı ama bu kez hafif kusma oluyorherkes iyi değil mi baya artmış Mayıs anneleri maşallah. Bu arada oğlum günde bir kaç dk ya da iki günde bir 3-5 dk emmeye başladı sütün tadı değişmiş ögg diyor sanırım kendi bırakacak. Emziren gebeler sizinkiler ne alemde
Kuzu valla kendim emme demem em diye de zorlamam çünkü çevreden de bıktım, doktor ayrı ebe ayrı eşime kayınvalideme de bıraksın artık diyorlar bir de onlarla savaşıyorum, bıktım vallahi cahil insandan değil okumuş cahilden. milyonlarca anne emziriyor o kadar araştırma var zararı olmadığına dair ama bunlardan ülkemizdeki doktor ve ebelerin haberi bile yokCanım bende de aynı durum var. Sütün tadının değişmesine bağlamıştım ben de. Normalde günde 8-10 defa emen çocuk sabah ve akşam yatmadan emiyor sadece. Ama sabahları en az bir saat memede yine. Bir bu değişmedi. Akşam emmesi ise 3-5 dk arası bir şey. Çok nadiren öğlenleri de bir kez emiyor bazen.
mümkünse yemeğe ağırlık verin biraz rahatlatır sizi, kaç aylık sizin bebiş.benimki hala emiyo aksama kadar gece gündüz keşke bıraksa benimkide çok yoruluyorum artık emzirmekten
15 aylık yemek yediriyorum ama sürekli meme istiyo yesede hep meme gece sabaha kadar memede uyyo ay bunaldım artık ama kendi bıraksın istiyorum dediğin gibi biri görse emzirirken esim kayınvalidemde artık bırak çocuk gelişmez bu zehirlenir kim görse böylemümkünse yemeğe ağırlık verin biraz rahatlatır sizi, kaç aylık sizin bebiş.
bol su iç kuzum ilaç içemiyoruz çünkü bol sıvı tüket geçmiş olsunKızlar dün idrar tahlili yaptırdım sağlık ocağında bunlar yüksek çıkmış enfeksiyon var galiba doktor randevumda salı günü o güne kadar beklesem mi tedirgin oldumEki Görüntüle 2559629
Okumuş ya da okumamış her türlü cahil insanla uğraşmaktan ben de bıktım açıkcası. Daha iki gün önce bir akrabamla tartıştım. Hayır bir de insanlar düşüncelerini üsturuplu bir şekilde söylemeyi de bilmiyorlar. Sen bebeğinin rızkını nasıl yedirirsin gibi abuk sabuk yorumlar yapıp sinirleri zıplatıyorlar. Çoğu doktor bile bilmezken diğer insanların bilmesini zaten beklemiyorum. Ama en azından düzgünce söylesinler fikirlerini ve taciz etmesinler.Kuzu valla kendim emme demem em diye de zorlamam çünkü çevreden de bıktım, doktor ayrı ebe ayrı eşime kayınvalideme de bıraksın artık diyorlar bir de onlarla savaşıyorum, bıktım vallahi cahil insandan değil okumuş cahilden. milyonlarca anne emziriyor o kadar araştırma var zararı olmadığına dair ama bunlardan ülkemizdeki doktor ve ebelerin haberi bile yokoğlum mayıs doğumlu 2 yaşında kesmeyi istiyordum zaten çok az emiyor yeni bebek sütten kesme aynı anda travmatik olmasın diye bırakması herkes için iyi olacak sanırım o yüzden em demeyeceğim.
kaç doktora sordum onlarda bırakmamı söylediler ama devam ediyorum doktorlar bile daha bilmiyolar bu konu hakkında bi bilgi benceOkumuş ya da okumamış her türlü cahil insanla uğraşmaktan ben de bıktım açıkcası. Daha iki gün önce bir akrabamla tartıştım. Hayır bir de insanlar düşüncelerini üsturuplu bir şekilde söylemeyi de bilmiyorlar. Sen bebeğinin rızkını nasıl yedirirsin gibi abuk sabuk yorumlar yapıp sinirleri zıplatıyorlar. Çoğu doktor bile bilmezken diğer insanların bilmesini zaten beklemiyorum. Ama en azından düzgünce söylesinler fikirlerini ve taciz etmesinler.
Ben zaten oğlum bırakana kadar emzirmek istiyordum başından beri. Olur da bırakırsa üzülmem. Zaten 2 yaşına kadar emmiş olacak bikaç hafta daha emerse. Bu da iyi bir sınır bence.
15 aylıkken memeye düşkün olması çok normal. Çocuk gelişmez, zehirlenir bana da en çok söylenen sözler. Oysa oğlum da karnımdaki bebek de gelişim olarak gayet iyi durumda. Hatta bebeğim 4 gün önden gidiyor. Sen kimseye kulak asma. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Anneler çocukları İçin en iyi olanı sezerler zaten.15 aylık yemek yediriyorum ama sürekli meme istiyo yesede hep meme gece sabaha kadar memede uyyo ay bunaldım artık ama kendi bıraksın istiyorum dediğin gibi biri görse emzirirken esim kayınvalidemde artık bırak çocuk gelişmez bu zehirlenir kim görse böyle
aynen kuzum bebeğinin cinsiyeti bellimi15 aylıkken memeye düşkün olması çok normal. Çocuk gelişmez, zehirlenir bana da en çok söylenen sözler. Oysa oğlum da karnımdaki bebek de gelişim olarak gayet iyi durumda. Hatta bebeğim 4 gün önden gidiyor. Sen kimseye kulak asma. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Anneler çocukları İçin en iyi olanı sezerler zaten.
Canım benim jinekoloğum bırak, emzirme dedi. Ama çocuğumun doktoru çok başarılı bir emzirme uzmanı. Aynı zamanda akademisyen ve bu konularda konferanslar verip yurtdışında seminerlere katılıyor. Özetle kadın hayatını emzirmeye adamış ve bu konuda inanılmaz donanımlı. O, gönül rahatlığıyla emzirebileceğimi, sadece iyi beslenmemi söyledi. Her doktor emzirme hakkında yeterince bilgili değil. Herkes kendi alanıyla ilgili konuşmalı bence.kaç doktora sordum onlarda bırakmamı söylediler ama devam ediyorum doktorlar bile daha bilmiyolar bu konu hakkında bi bilgi bence
12 haftalıkken doktorum erkeğe benziyor dedi. O öyle diyorsa kesin erkektir. Diğerinde de aynı haftada cinsiyeti belli olmuştu çünkü. Bir sonraki kontrolüm 6aralıkta. O gün kesinleşecek.aynen kuzum bebeğinin cinsiyeti bellimi
Özel hastanelerde 10 hafta öncesinden cinsiyet belli oluyor normalde Kıbrısta tüp bebek yapılırken alınan sperm in kız mı erkek mi diye seçme hakları var ebeveynlerin devlet hastanelerinde 10 hafta dolmadan aldırmak isteyenlere annenin saglıgını olumsuz etkilemiyorsa izin vermiyorlar kürtaja benm doktorum 16 sında söyledi cinsiyetini bazı arkadaslarım özelde çoktan ögrenmişlerdigünaydınlar benim gibi yataktan kopamayan uykucu anneler :)
Kürtajın yasal sınırı 10 hafta zaten canım. 10 haftaya kadar da zaten cinsiyet belli olmuyor.
Epitel 12ye kadar normal kabul ediliyor zaten de lokosit biraz yüksek çıkmış. Kültüre bakmadılar mı? Belki kültür isteyebilir senden doktorun.Kızlar dün idrar tahlili yaptırdım sağlık ocağında bunlar yüksek çıkmış enfeksiyon var galiba doktor randevumda salı günü o güne kadar beklesem mi tedirgin oldumEki Görüntüle 2559629
anladım kuzum sağlıcakla kavuş bebişine insallah. bna bide hep şey dedilerr buda kız demekki yoksa sütün tadı değişir diye ay neler çektik be12 haftalıkken doktorum erkeğe benziyor dedi. O öyle diyorsa kesin erkektir. Diğerinde de aynı haftada cinsiyeti belli olmuştu çünkü. Bir sonraki kontrolüm 6aralıkta. O gün kesinleşecek.
Çok yoruluyorsun belli ki. Zaten insan bir şey yapmadan bile bitap düşmüş hissediyor kendini. Çok fazla yüklenme kendine canım. İşler bir şekilde yürür, sen ara ara bedenini dinlendirmeye çalış. Enerji verecek kuruyemişler, meyveler ye bir de. Ben de sürekli ayakta uyuyorum.Günaydın kızlar. Ben de kaç gündür tüm mesajları okuyorum ama muhabbetin içine girecek, bir mesaj atacak enerjiyi bile bulamıyorum kendimde. İşyerinde işler yoğun bu ara. Sürekli mesaideyim. Belim kopuyor ağrıdanDün karnımın alt kısmı da ağrıdı. Biraz daha dikkat etmem lazım biliyorum
Allah yardımcımız olsun.
Sen de canım. Hepimiz sağsalim alalım kucağımıza bebişlerimizi. Daha da çekeceğe benzeriz. Kadının düşmanı yine kadın çünkü maalesef ve insanımız bilsin ya da bilmesin yorum yapmayı çok sever.anladım kuzum sağlıcakla kavuş bebişine insallah. bna bide hep şey dedilerr buda kız demekki yoksa sütün tadı değişir diye ay neler çektik be
Çok yoruluyorsun belli ki. Zaten insan bir şey yapmadan bile bitap düşmüş hissediyor kendini. Çok fazla yüklenme kendine canım. İşler bir şekilde yürür, sen ara ara bedenini dinlendirmeye çalış. Enerji verecek kuruyemişler, meyveler ye bir de. Ben de sürekli ayakta uyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?