İnan işyerine ceviz, kutu süt falan almıştım ara öğünlerde yiyeyim bebeğe faydası olur diye. Olduğu gibi duruyorlar 2 aydır. Onları atıştıracak fırsatı bile bulamadım. Ama bugünden itibaren biraz daha kendime gelmeyi düşünüyorum.
Bu tempoya can dayanmaz. En azından ağzına 2 ceviz atacak zaman yarat kendine. Arada da otur dinlen. Şirketi sen kurtarmayacaksın sonuçta. Tez vakitte kendine gelip sadece kendini ve bebeğini düşünmeni yeni görevin tayin ediyorum İş arkadaşların da eşek değillerse anlayış göstereceklerdir.
Hangi ilaç serbest şimdi bize yanma için. Gerçi sakız çiğneyince geçiyor gibi, ama işyerinde sakız çiğnenmiyor işte. Sizde de sakız çiğneyince geçme durumu var mı yoksa benimki psikolojik mi.
Hangi ilaç serbest şimdi bize yanma için. Gerçi sakız çiğneyince geçiyor gibi, ama işyerinde sakız çiğnenmiyor işte. Sizde de sakız çiğneyince geçme durumu var mı yoksa benimki psikolojik mi.
Ben de ilaç kullanma konusunda kendime karşı acımasızımdır tabi Allah dayanılmayacak ağrı acı vermesin :) o zaman şimdilik sakız ile devam edeyim. Gaviscon aklımda olsun :)
Ben de ilaç kullanma konusunda kendime karşı acımasızımdır tabi Allah dayanılmayacak ağrı acı vermesin :) o zaman şimdilik sakız ile devam edeyim. Gaviscon aklımda olsun :)
Bu tempoya can dayanmaz. En azından ağzına 2 ceviz atacak zaman yarat kendine. Arada da otur dinlen. Şirketi sen kurtarmayacaksın sonuçta. Tez vakitte kendine gelip sadece kendini ve bebeğini düşünmeni yeni görevin tayin ediyorum☺ İş arkadaşların da eşek değillerse anlayış göstereceklerdir.
Anlaşıldı komutanım iş arkadaşlarım başka yere görevlendirilmişti. Bütün işler bana kalmıştı. Dün gece biri döndü. Ben de işi ona yıktım. Bugün dinleniyorum
Anlaşıldı komutanım iş arkadaşlarım başka yere görevlendirilmişti. Bütün işler bana kalmıştı. Dün gece biri döndü. Ben de işi ona yıktım. Bugün dinleniyorum
Günaydın kızlaaaarrr ikili taramam çıkmış ama pek bişey anlamadım Dr da normal demiş şükür ama birde anlayan varsa Bi göz atarsa çok memnun olurum şimdiden Allah razı olsun
Kuzum benim ozellikle bir iki haftadir mide yanmam var. Tatli seyler ve aci daha da arttiriyor bilgin olsun. Ben yanma baslayinca soguk süt iciyorum bir cay bardagi kadar fazla icmene gerek yok. Beni cok yatistiriyor hem de zararsiz denemeni tavsiye ederim sütün soguk olmasi onemli