Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu tempoya can dayanmaz. En azından ağzına 2 ceviz atacak zaman yarat kendine. Arada da otur dinlen. Şirketi sen kurtarmayacaksın sonuçta. Tez vakitte kendine gelip sadece kendini ve bebeğini düşünmeni yeni görevin tayin ediyorum İş arkadaşların da eşek değillerse anlayış göstereceklerdir.

Arkadaşlar midesi yanan var mı

Hangi ilaç serbest şimdi bize yanma için. Gerçi sakız çiğneyince geçiyor gibi, ama işyerinde sakız çiğnenmiyor işte. Sizde de sakız çiğneyince geçme durumu var mı yoksa benimki psikolojik mi.

Olmaz mı? Mide yanması yaşam biçimim haline geldi. Gaviscon serbest. Ama yine de henüz kullanmadım. Kendime kastım var muhtemelen.

Olmaz mı? Mide yanması yaşam biçimim haline geldi. Gaviscon serbest. Ama yine de henüz kullanmadım. Kendime kastım var muhtemelen.
Ben de ilaç kullanma konusunda kendime karşı acımasızımdır tabi Allah dayanılmayacak ağrı acı vermesin :) o zaman şimdilik sakız ile devam edeyim. Gaviscon aklımda olsun :)

Ben de ilaç kullanma konusunda kendime karşı acımasızımdır tabi Allah dayanılmayacak ağrı acı vermesin :) o zaman şimdilik sakız ile devam edeyim. Gaviscon aklımda olsun :)
Bir de akşam yemeğinden sonra bir tane maden suyu. Sakızı bilmiyordum. Ben de onu deneyeyim madem.

Anlaşıldı komutanım iş arkadaşlarım başka yere görevlendirilmişti. Bütün işler bana kalmıştı. Dün gece biri döndü. Ben de işi ona yıktım. Bugün dinleniyorum

Benim de kabızlık sorunum var. Doktor ilaç verdi. Ama ha bugün ha yarın yaparım diye ilacı içmiyorum ben de.
4-5 günde bir yapıyorum zorla

Anlaşıldı komutanım iş arkadaşlarım başka yere görevlendirilmişti. Bütün işler bana kalmıştı. Dün gece biri döndü. Ben de işi ona yıktım. Bugün dinleniyorum
Ben iş arkadaşlarıma daha söylemedim :) ama çok çalışınca oy çalıştım deyip kendime tatil veriyorum sende çok yorma kendini

Günaydın kızlaaaarrr ikili taramam çıkmış ama pek bişey anlamadım Dr da normal demiş şükür ama birde anlayan varsa Bi göz atarsa çok memnun olurum şimdiden Allah razı olsun

Eklentiler

• Screenshot_20191128_110403.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 53
Kuzum benim ozellikle bir iki haftadir mide yanmam var. Tatli seyler ve aci daha da arttiriyor bilgin olsun. Ben yanma baslayinca soguk süt iciyorum bir cay bardagi kadar fazla icmene gerek yok. Beni cok yatistiriyor hem de zararsiz denemeni tavsiye ederim sütün soguk olmasi onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…