Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bence içiniz rahat olsun bir şey çıkmayacaktır, ense kalınlığı ve burun kemiği normalse. Kaç yaşındasınız belki yaştan dolayı risk yüksek çıkmıştır.

Kızlar merhaba hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelik ve doğumlar inş:) şikayetleriniz var mı acaba benim bel ağrım kalp çarpıntim var malesef sanırım erken biraz ama başladı bende

Kızlar merhaba♥ hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelik ve doğumlar inş:) şikayetleriniz var mı acaba benim bel ağrım kalp çarpıntim var malesef sanırım erken biraz ama başladı bende
Bel agrisi migde bulantisi nefes darligi degisik ruyalar surekli sinirli olmak daha sayabilecegim cok sey var ama yerimde olmak isteyen binlerce kadin var sadece sukrediyorum

Bel agrisi migde bulantisi nefes darligi degisik ruyalar surekli sinirli olmak daha sayabilecegim cok sey var ama yerimde olmak isteyen binlerce kadin var sadece sukrediyorum
Tabiki öyle çok şükür halimize mide bulantim geçti çok şükür ki çok nadir oluyor beni en çok kalp çarpıntısı tedirgin ediyor

Hava aydınlanma dan yollara düşenlere selam olsun
2 bucukda beri ayaktayım uyku tutmadı dön dön 3 de kalktım duş aldım sonra TV izledim 5 de yattım ama yine uyuyamadim azcik daldım alarm çaldı bugün geçer mi acaba

Tecrübeli anneler bebek giyimi konusunda bir liste yapsa da yararlansak. Zıbın 10 adet tulum 5 adet gibi gibi.
Günaydınlar herkese... ben doğumdan önce bol bol citcitli body almıştım. Onlar çok iyi oluyo. Pijama tulumlardan almıştım 2-3 takım. Muslin ağız bezi en önemli ihtiyaç annem yapmıştı ondan. Doğmadan önce de hastane çıkış seti aldım içinde 2ser takım kıyafet battaniye bornoz falan hepsi vardı. Sadece iç zibinlari hiç kullanmadım. Ayrıca sevi beğenin reflu yatağı var. Çok çok tavsiye ederim. Bebeğime uykusunda bişey olur mu diye hiç korkmazsiniz. Iyi ki almışım dediklerinden. Onun dışında battaniye alt açma annem kv yapmıştı bol bol.

Oğlumda ben de yaşadım cnm bu testler olasılık sadece doktorun söylediği şeyler önemli öncelikle burun kemiği oluşumu mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…