Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aman kızlar biz naylon ıslak mendillerle büyüdük daş gibi popomuz var

Bu gebeliğiniz doğal yoldan mi oldu ?

Bir hamileye göre baya fazla canım içmemekle iyi ediyorsun bence. Ben de istedğimi genelde yiyorum ama kafein konusunda hassas davranıyorum günde iki ince belli bardaktan fazla çay içmiyorum o da açık. Kahve hiç içmedim. Severim ben de filtre kahve.
Şımarıklık edip bir iki kez kola içtim artık içmiyorum bıraktım.
mayoneze dayanamıyorum hala onu ne zaman bırakırım bakalım.

Valla bende espresso hastasiyim. Otomatik kahve makinesi var, ama halime oldugumu öğrendiğim gunden beri 2gunde 1 fincan içiyorum en hafifinden.

Senin cinsiyeti bellimi?

Bende hamileligimden beri 1 kere içtim ama benimde canım çekiyor 1 kez yapıp içeceğim yada koklamakla yetinecegim

Ikizlerimde kahve yi 2 3 kere ancak içtim ve diğer çocuklara göre benimkiler daha sakin ve uyku konusunda olumluydu ben kahve tuektmemeye bağlıyorum o yüzden yine dikkat ediyorum bakalım bu da öyle mi olacak

Bende 2 cocugumdada aldim aldim kullandim.hic fark etmiyor. Bebegi nasil alıştırırsan oyle gider. Bence
Ya biz ek gıdaya geçtiğimizde temel besinimiz çay mamasıydı demlenmiş bildiğimiz çayın içine ekmek çökelek şeker fazla titizlenen bir insan değilim bakalım bebiş doğunca nasıl olacağım

Sizin paylaştığınız eski içeriği potasyum sorbat kötü değil keşke onu kullanmaya devam etseydiler. Phoenxtenol diye bu koruyucu kullanıyorlar

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-30-12-14-30.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 38
Jokerin indirimi oluyor belli saatlerde ne alirsan 5 tl 10 tl gbi takip edin derim bir kere denk geldim yakalamaya calisiyorum ama kismet olmadi daha cinsiyetini de ogrendim daha kimse tutamaz beni 3 6 sortlar aldim gecen insallah giyer

Ben de Turk kahvesi icerdim ama gebelikten beri iki ya da uc kere icmisimdir kafeini anne vucudundan atabiliyormus ama bebekte birikim yapiyormus o yuzden onerilmiyor. Ben de BettyRuble gibi gunde birkac bardak acik cay icme hakki verdim kendime cunku hic icmeyince bu sefer bas agrim oluyo
Annem hep yıkamış popomuzu hatta naylon bezle büyütmüş bizi bende bu aralar yikanabilir bebek bezlerine takmış durumdayım araştırıp duruyorum
Ben de bu aralar arastiriyorum onu cisli bezi yikamak neyse de digeri biraz urkutuyor fikir olarak ama yine de birkac bez alip deniycem esim bebegin komple kakadan olusacagini mi dusunuyo bilmiyorum bu konuda surekli korkunclu seyler anlatiyo ama vazgecmeyip deniycem

Yani bez yikamak zor olmaz mi eskiler hep anlatmazmi oyle cektik boyle yikadik felan siz bilirsiniz ama bana cok uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…