Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ahh ahh boylesi bana denk gelmezki ama biliyorum melek gb doktorlarimizda var işini aşkla yapan onlarida anliyorum hergun onlarca kisiye bakiyolar ama ben çok zor şartlarda tedaviyle hamile kaldim herkesden biraz anlayis bekliyorum neyse doktor onemli degil bebegim saglikla dunyay gelsin yeter korkmasaydim evde dogururdum o derece

2 ila 5 kilo normal diyor şu alt takvimde ne kadar dogru onu bilmiyorum.bwnim gobek deligi ustunde siskinlik var ama.bebek daha gobek deligi altinda ora niye sisiyo orayi anlamadim
Gaz canım o. Mide gazı bağırsağa inmemiş demek

Allah ozele gitme sansi olmayanlara yardim etsin allaha sükur ben gidebiliyorum tahliller icin oraya gideyim dedim bende gitmez olaydim neyseki aklim basima geldi devlette hayir yok birakicam oraya gitmeyi
Amin bende 5 aylık oldum ama hala randevü bulamıyorum devlete suriyeliler birinin 40 çıkınca ikinciye kalıyorlar vallaha sıra bize gelmiyor malesef

Amin bende 5 aylık oldum ama hala randevü bulamıyorum devlete suriyeliler birinin 40 çıkınca ikinciye kalıyorlar vallaha sıra bize gelmiyor malesef

Bende zor buluyorum, surekli 182 appine bakmam gerek, simdi 15 gun sonra gidecegim inşallah
Cinsiyeti ogrenirim inşallah bu sefer

Kızlar ben yaptım siz yapmayın çamaşır suyu ve porçöz ile banyoyu temizledim mide bulantısı, halsizlik, üşüme yatıyorum 3’ten beri.
Bir şey de yiyemedim.

Nefesimi etkilemedi kapı açıktı ama akılsız başım sonradan çıktı acısı hala kendime gelemedim biraz yoğurt yedim belki iyi gelir diye.
Ben çamaşır suyu dahi kullanmam. Ilk hamileligimden beri. Camasir suyunu sadece klozet içine temizlik icin birini aldiğimda ona kullandiririm. Gecmis olsun. Ikisi de güçlü kimyasallar.

Nefesimi etkilemedi kapı açıktı ama akılsız başım sonradan çıktı acısı hala kendime gelemedim biraz yoğurt yedim belki iyi gelir diye.
Çok tehlikeli özellikle hamileler için hele de ikisi bir arada kesinlikle kullanmamalısın ben sadece porçözü kullanıyorum hamileyken çamaşır suyu kullanmıyorum ki porçöz de iyi değil

Bu cihazdan kullanan var mi kizlaarr

Eklentiler

• Screenshot_20191201_190533_com.dmall.mfandroid.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 38
Doğru canım ama ben randevü bulamıyordum 5 aylık olcam bu ikinci gidişim olucak ilk gittimde bebeyim 12 haftalıktı şimdi gidişimde 19 haftalık olcak bidahaki gidişimde dogururum heralde
Anaa çok mu yoğun doktor
Gitmeden ayarla.istersen randevunu
Uzunmuş baya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…