Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Lohusa şerbeti nasıl oluyor..evde mi yapıyorsunuz
Aktarda lohusa sekeri(bahar) diye satılıyor ekstra içine karanfil tarçın şeker su konuyor ama baska bisey giriyomu icine bilmiyorum herkesin zevkine uymuyor Ama ben bayılıyorum baharatli karanfil tarçın sevdigim için. Süt artırıcı özelliğide var diyolar. Üstüne de çiğ bademle servis ediliyor. Sicak yada soğuk şeklinde.

Muhakkak öle eksiklik varsa içilmeli ama herkese veriyolar d vitamini de içeren multivitamin yada omega daha iyi
Bebeğin gelişimi için d vitamini çok önemli de ondan veriyorlar herkese. Hatta uzun süre bebeğe de verecekler d vitamini. Bu yaz oğlum hep güneş gördü. 3ayda 5cm uzamış mesela. Güneş olmayan zamanlar da d vitaminini eksik etmiyorum.

Cok dogru bende henüz normal bi doktora denk gelmedim yani doktordan yana hic sansim yok ama artik ozele gidicem. hamileyim stresliyim heran çocugumu dusunüyorum doktor kontrollerimi iple cekerken boyle seyler duyuyorum . Bende senin gb tahliller icin gitmistim enson 7 haftalikken ozelde gordum bebegi daha sonra 14 haftalikken devlete gittim gorürüm umidiyle dr. ultrasonda gostermedi cok uzüldüm

Banada ozelde kemiklerim icin d3 damla verdi iyi geldi dogru doktoru bulmak cok önemli

Neden gostermedi alalla. Özele gitme sansin varsa ozele git bence kontrolleri dort gozle bekliyoruz görelim hersey yolundami diye. Bi de gidip gorememek

Onunda markası damlası çeşitleri var,kocaman oluyor içinde ben onu içemiyorum,19 vitamin olan bir hap kullanıyrm

Bende devlete gidiyorum doktorum iyi ama doğum hastanesine mi yoksa baştan beri gittiğine mi gideyim karar veremedim

Neden gostermedi alalla. Özele gitme sansin varsa ozele git bence kontrolleri dort gozle bekliyoruz görelim hersey yolundami diye. Bi de gidip gorememek
Allah ozele gitme sansi olmayanlara yardim etsin allaha sükur ben gidebiliyorum tahliller icin oraya gideyim dedim bende gitmez olaydim neyseki aklim basima geldi devlette hayir yok birakicam oraya gitmeyi

kizlar benimde dun ehliyet sinavim vardi bulanti kusma bide arabayla ugrastim 1 ay gecerim derken kaldim cok uzuldum bana dua edin 2. de halledeyim bu isi
Allah yardimcin olsun cnm alirsin stres yapma ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur.ehlieyeti aldiktan sonra bende uzun bir sure kullanmadkm araba 1 yil once 5 gunluk ozel ders aldim tekrar trafige cikmaya basladim.surekli pratik yap bos alanlarda yada trafigin az oldugu yerlerde.

Ben Demir koyucam canım. Gerçi kesinleşmedi daha ana muhtemelen erkek. Eşim ilk oğlumuzda Demir istemişti, ben de bir daha oğlumuz olursa Demir koyarız demiştim☺
Biz kalsik isim seviyoruz cok secenek yok ama zeyd ismini cok sevdim ama kimseye begendremedim simdilik ali yigit gbi gbi dusunuyoruz
Çınar koyucaz. Ikizlerim ikisi de erkek olsaydii 2. ye bulut atlas toprak isimlerinden birini secicektik. Simdi Çınarın yanina kiz ismi lazım
Cinsiyeti bilmiyoruz ama erkek olursa Yiğit düşünüyoruz bakalım ☺
Bulut Aslan Allahın izniyle
Ismiyle yaşasın bebisler. Hepsi cok guzel. Ben de karar veremiyorum. Yani begendigim isimler 1. Derece akrabalarda var. Cok zorlaniyorum doğunca nüfus memuru koyacak bu gidisle

Kizlar merhaba, uzun zamandir bakamadim buralara. Nasilsiniz hersey yolundadir insallah. Hareketlerini hissetmeye baslayanlar var mi ? Ben dün icimde bi kıpırtı hissettim ilk defa. Yani daha oncede hissettim saniyodum ama dün anladimki onlar kendimi kandirmammıs kilolar ne durumda bide 4 kilo aldim gibi ben iyi durumdayim sanirim simdilik

10. hafta erkeğe benziyor dedi 12. hafta pipişi gözümüze soktu :)
Benimki 13 haftalikken erkege daha yakin dedi ozel hastanedeki doktor ama yakin dedi bacaklari acik oldugu halde seninki nasil 12 haftalikken erkek dedi kafam karisti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…