Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Erkek aras atlas yavuz efe meriç ben seviyorum

Güzel Pazar’lar Hamişler bende bi
Akıntı türü baş gösterdi ama var mı sizlerdede bi sorayım dedim. Açık sarı yapışkan birazda. Var mı benzer birşey sizlerdede biraz korktumda

Damladan fayda saglayamayınca doktor ampul verdi. Zararlı olduguna dair herhangi bisey duymadım simdiye kadar
Damladan fayda saglayamayınca doktor ampul verdi. Zararlı olduguna dair herhangi bisey duymadım simdiye kadar
Birden aşırı dozda d vitamini almak böbreklere zarar veriyor. Vücut bir anda o kadar yüksek d vitaminini sindiremiyor. Çok zaruri bir durum olmadıkça artık drlar ampul kullanmıyorlar bu yüzden. Bunun yerine düzenli olarak her gün damla kullandırıyorlar. Damlayı her gün kullandığın halde mi işe yaramadı yani?

Kizlar devlet hastanelernde buyuk sanssizliklar yasamissiniz ama benm doktorm o kadar iyi ve donanimliki hic ozele ihtiyac duymadm ilk once bi skntim olup olmadigini nasl gttigini konusuyoruz daha sonrada ultrosana geciyoruz detayli bi sekilde herseyi gosteriyor anlatiyor son kontrolumde 15 20 dk kadar ultrosnda bakti bn gayet mutlu ayriliyorm doktorumn yanindan umarm sizlerede boylelelri denk gelir

Tesekur ederim..önceden alır denerim hoşuma giderse yapar misafirlere ikram ederim :)))

Nerde doktorunuz acaba Ankaradaki arkadaşlar Beştepe Sami Ulus ta iyi dev.göre tabi cihazlarda yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…