Güzel Pazar’lar Hamişler bende bi
Akıntı türü baş gösterdi ama var mı sizlerdede bi sorayım dedim. Açık sarı yapışkan birazda. Var mı benzer birşey sizlerdede biraz korktumda
Güzel Pazar’lar Hamişler bende bi
Akıntı türü baş gösterdi ama var mı sizlerdede bi sorayım dedim. Açık sarı yapışkan birazda. Var mı benzer birşey sizlerdede biraz korktumda
Birden aşırı dozda d vitamini almak böbreklere zarar veriyor. Vücut bir anda o kadar yüksek d vitaminini sindiremiyor. Çok zaruri bir durum olmadıkça artık drlar ampul kullanmıyorlar bu yüzden. Bunun yerine düzenli olarak her gün damla kullandırıyorlar. Damlayı her gün kullandığın halde mi işe yaramadı yani?
Kizlar devlet hastanelernde buyuk sanssizliklar yasamissiniz ama benm doktorm o kadar iyi ve donanimliki hic ozele ihtiyac duymadm ilk once bi skntim olup olmadigini nasl gttigini konusuyoruz daha sonrada ultrosana geciyoruz detayli bi sekilde herseyi gosteriyor anlatiyor son kontrolumde 15 20 dk kadar ultrosnda bakti bn gayet mutlu ayriliyorm doktorumn yanindan umarm sizlerede boylelelri denk gelir
Aktarda lohusa sekeri(bahar) diye satılıyor ekstra içine karanfil tarçın şeker su konuyor ama baska bisey giriyomu icine bilmiyorum herkesin zevkine uymuyor Ama ben bayılıyorum baharatli karanfil tarçın sevdigim için. Süt artırıcı özelliğide var diyolar. Üstüne de çiğ bademle servis ediliyor. Sicak yada soğuk şeklinde.
Kizlar devlet hastanelernde buyuk sanssizliklar yasamissiniz ama benm doktorm o kadar iyi ve donanimliki hic ozele ihtiyac duymadm ilk once bi skntim olup olmadigini nasl gttigini konusuyoruz daha sonrada ultrosana geciyoruz detayli bi sekilde herseyi gosteriyor anlatiyor son kontrolumde 15 20 dk kadar ultrosnda bakti bn gayet mutlu ayriliyorm doktorumn yanindan umarm sizlerede boylelelri denk gelir