Çamaşır suyu ve porçözün çarpmasıyla az önce hamileliğimin ilk istifrasını yaşadım afedersiniz Allahım ne kötü bişeymiş o an burada sürekli bunu yaşayan kızları düşünüp üzüldüm
Kızlar ben yaptım siz yapmayın çamaşır suyu ve porçöz ile banyoyu temizledim mide bulantısı, halsizlik, üşüme yatıyorum 3’ten beri.
Bir şey de yiyemedim.
Kızlar ben yaptım siz yapmayın çamaşır suyu ve porçöz ile banyoyu temizledim mide bulantısı, halsizlik, üşüme yatıyorum 3’ten beri.
Bir şey de yiyemedim.
Çamaşır suyu ve porçözün çarpmasıyla az önce hamileliğimin ilk istifrasını yaşadım afedersiniz Allahım ne kötü bişeymiş o an burada sürekli bunu yaşayan kızları düşünüp üzüldüm
Ben hep yandan geçiyorum, aslında buzdolabı kadar radyasyon yayıyormuş insanların geçtiği kısım ama işyerimde olduğu için her sabah ve akşam oradan geçmek içime sinmiyor.
Benimki 13 haftalikken erkege daha yakin dedi ozel hastanedeki doktor ama yakin dedi bacaklari acik oldugu halde seninki nasil 12 haftalikken erkek dedi kafam karisti benim
aa bak gör ben yapmışım işte sanki çocuk bizim elimizde
Allah veriyo bunu yani
kimine vermiyo sorunu yokken kimine uğraşla veriyo kimine hediye olarak veriyo
Eşimin yeğeninin karısıda aynı kafadan ben istemiyordum bebek o sürekli bebek bebek hatta kocasına demiş onlardan önce çocuk yapmalıyız ilgi odagı biz olmalıyız diye lafını duymuştum sanki villa da yaşıyorlar da ondan önce hamile kalınca kıskanclıgından nasıl satasacagını bilemedi ben evde yokken eve gelmek istedi bende o çirkef için eve dönmedim sonra artık görümceye nasıl anlattysa çirkefliğinden kavga ettik ruh hastası