Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çamaşır suyu ve porçözün çarpmasıyla az önce hamileliğimin ilk istifrasını yaşadım afedersiniz Allahım ne kötü bişeymiş o an burada sürekli bunu yaşayan kızları düşünüp üzüldüm

Kızlar avm ye gttiginizde x ray kapilarindan geçiomusunuz yoksa cantanizi birakip yan taraftan mi geçiosunuz

Kızlar avm ye gttiginizde x ray kapilarindan geçiomusunuz yoksa cantanizi birakip yan taraftan mi geçiosunuz
Ben hep yandan geçiyorum, aslında buzdolabı kadar radyasyon yayıyormuş insanların geçtiği kısım ama işyerimde olduğu için her sabah ve akşam oradan geçmek içime sinmiyor.

Benimki 13 haftalikken erkege daha yakin dedi ozel hastanedeki doktor ama yakin dedi bacaklari acik oldugu halde seninki nasil 12 haftalikken erkek dedi kafam karisti benim
10. hafta bacak arasında bariz bir çıkıntı gördük kuyruğu kaybolmamış olabilir daha dedi ama 12. hafta taramada pipişi çok net gösterdi

Yuhhh. İnsan inat olsun diye çocuk mu yapar ya. Daha neler.
aa bak gör ben yapmışım işte sanki çocuk bizim elimizde
Allah veriyo bunu yani
kimine vermiyo sorunu yokken kimine uğraşla veriyo kimine hediye olarak veriyo

ah bu insanlar ahhhhh

derdime ortak buldum Bi çaresini buldunuz mu peki doktorum ilaç tavsiye etmiyor hiç normal diyor gecer diyor meyve sebze sunu bunu ye diyor
bulamadım açıkçası bilmiyorum bi öyle bi böyle ama bak araba süreyim o sabah stresten bağırsaklar çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…