Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ben yaptım siz yapmayın çamaşır suyu ve porçöz ile banyoyu temizledim mide bulantısı, halsizlik, üşüme yatıyorum 3’ten beri.
Bir şey de yiyemedim.
Kiyamam .ne yaptin dikkat et kendine ve bebise nasil oldun

daha evlendiği 1 yıl oldu gel gör çocuk mevzusunu kendi açıp eşim istiyo ama ben hazır değilim diyordu
neyse cidden her gün görmek zorunda olmak bile şu an beni geriyo
Bence bir sorun var ve dışarıya karşı çocuk konusunu actirmamak veya sorunu yansıtmamak için öyle konuşuyor boşver görmezden gel insan ancak öyle rahatlıyor

Selamlar.. dün akşam şiddetli bel agrisi, alt karin agrisi, bulantı ve üşümeye acile gittim kadın doguma. Bebek iyiydi cok şükür, pimpirik yapmak istemedim ama 2.3gundur dinlenerekte geçmemişti. Böbrek enfeksiyonu iltihabi gecirmistim oncelerden simdide kum döküyormuşum. Yarin urolojiye gidecegim. Belim ve sirtim muthis agriyor. Hamilelikte bu rahatsızlıklar nüksedip artabiliyormuş

Gecmis olsun acil sifalar

Kızlar bende kontrolde bebeğin kafasında çift taraflı koroid pleksus kist olduğunu öğrendim 19+2 olduk her cihazda görünmüyormuş bu doktor bize 20. Haftada kendiliğinden kaybolucak bebegin herhangi bir organında problem yoksa bu bizim için sorun yaratmıyor önemli olan tek başına olması meslek hayatimda geçmeyeni hic gitmedim dedi bu yüzden 20.hafta detaylı ultrasona giricem ikili tarama testimiz çok şükür temiz çıktı o zamana kadar dualarinizi bekliyorum...

Korkmayın doktor öyle söylüyorsa güvenin, Allahın izniyle hiç bir şey olmaz.

Aynen damlayı kullandım fakat anlamlı bir yükselme olmadı degerlerde. Karadenizde yaşıyorum malum güneşi gordugumuz zamanlar sınırlı takviye şart oluyor. Bi de tam almadım ampulü yarım aldım 1 ay sonra yarım daha alıcam oyle dedi doktor.

Gunaydinlar. Erkek kiz nüfusumuz eşitlenmiş. dün bi arkadaşım geldi kızı 1 yaşında. Kızım onu çok kıskandı itti durdu. Ben birazcık ilgilensem hemen kucağıma atladı. Kardeş gelince nolacak bakalim

Merhaba. İkinci hamileliğin. Kızım olacak nasipse. 2 ağustos sat. Bu ikinci kez yazışım :))

bende aynı kızım 1 buçuk yaşında yanında hangi çocukla ilgilensem çocuğu itiyo nasıl alışcaklar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…