Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sevgili mayıs anneleri tetanoz aşısı olacak mısınız? Benim doktorum öneriyorum dedi ama çevremde kimse olmamış ne yapsam bilemedim
Bana önermemişti doktorum o yüzden yaptırmadım sağlık ocağına da daha bildirim yapmadım yaptırmayacağım icin

ben kızımda çok yayılmıştım heryerimden kilo alıyodum şuan karnım var sadece kız erkek fark ediyomu gerçekten acaba

Bnm ilk kizim oldu yaygindi karnim yani hamileligim zor gorunuyordu 6aya kadar.

Oglumda top gibi önümdeydi 4aylikken.
Simdi gene top gibi önümde ama doktor 13haftalikken kiz gibi dedi bende anliyamadim gitti.
2 hafta sonra gidecem eger kiz ise demekki top gibi karin kizdada oluyormuş.

Günaydın kızlar. Bu hafta iyi haberlerle başlar ve biter umarım. Cuma günü kontrolüm var benim de. Sonunda cinsiyet netleşecek. Muhtemelen fetal DNA sonucu da çıkacak. Bu arada henüz detaylı ultrason randevusu almayan arkadaşlar bir an önce alsın. Sonradan yer bulmak çok zor oluyor. İyi drların 1 ay önceden tüm randevuları çoktan dolmuş oluyor.

Benim de karnım yaygan bu arada. Kalçalarım da genişledi. Böyle olunca kız olur derler ama bence çok da ilgisi yok.

Benimde kiz yayvan ama bacak totodan almadim , 5 aydan sonra alacagiz kilolari

Kızlar isim konusunda eşinin ailesinden baskı görenler var mı? Bizim baya denecek kadar var. Eşim evin en küçük çocuğu bi abisi bi ablası var. Hepsinin 4er çocuğu var. Erkek olursa Musa Mert olacak deyip duruyorlar. Musa kp adı.(abisinin büyük oğlunda koyuldu Musa) kız olursa Habibe Kübra olacak diyorlar.(kv Adı Habibe) ailede kız torun olmasına rağmen daha önce koyulmadı. Hayır bana en garip gelen kısmı ikinci isimlere de onlar karar veriyo. Böyle çok yakışıyomuş. Eşin bu konuda ne diyo derseniz eşim de bende zaten iki isim istemiyoruz ve doktor kız gibi dedi. İnşallah yarın daha net belli olur. Eşim asla koymam diyo. Ama ben biliyorum ki kesinlikle bunun için küsecekler. Ki küserlerse küssünler bu bizim bebeğimiz olacak ama lohusalık Nasıl bişi bilmiyorum. İlk evlendiğimiz zamanlarda sıkıntılı ilişkilerimiz vardı. Kırmadan etmeden Nasıl yapacağımı bilemiyorum çok uzun oldu kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…