Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba. İkinci hamileliğin. Kızım olacak nasipse. 2 ağustos sat. Bu ikinci kez yazışım :))
Bu gun eklerim sizi ben dedim gozden hep kacabiliyor ozel mesaj atin diye hep yaziyorum .oyle olunca mesaj kutuma geliyor .hayirli olsun saglikla gelsin.

sblsbl06 ben dün avm gittim.
Hamileligimi ogrendigimden beridir gerci cantami birakiyorum guvenlige hamileyim diyorum gecmiyorum.
Zaten yan tarafa yonlendiriyorlar hemen.

Bu gun eklerim sizi ben dedim gozden hep kacabiliyor ozel mesaj atin diye hep yaziyorum .oyle olunca mesaj kutuma geliyor .hayirli olsun saglikla gelsin.
Benimde 13.haftada dr. kız dedi ama 2 hafta sonra yine kontrolum var kesin desin diye bekliyorum.
Ozaman yazdiricam insallah.

Sevgili mayıs anneleri tetanoz aşısı olacak mısınız? Benim doktorum öneriyorum dedi ama çevremde kimse olmamış ne yapsam bilemedim

Sevgili mayıs anneleri tetanoz aşısı olacak mısınız? Benim doktorum öneriyorum dedi ama çevremde kimse olmamış ne yapsam bilemedim
Yani bana onc3ki hamileligimde doktorum şöyle demisti. Cok steril temiz bir ortamda dogum yapacaksin o yuzden gerek yok ama sen bilirsin demisti. Ben yine de riske atamadim :/ son dozum kalmis onu da bu hamileligimde olcam bitecek.

Kizlar ya kizi olacak olanlar, karin şekliniz nsl?
Yayginmi yoksa önunuzde kucuk top var gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…