Kızlar isim konusunda eşinin ailesinden baskı görenler var mı? Bizim baya denecek kadar var. Eşim evin en küçük çocuğu bi abisi bi ablası var. Hepsinin 4er çocuğu var. Erkek olursa Musa Mert olacak deyip duruyorlar. Musa kp adı.(abisinin büyük oğlunda koyuldu Musa) kız olursa Habibe Kübra olacak diyorlar.(kv Adı Habibe) ailede kız torun olmasına rağmen daha önce koyulmadı. Hayır bana en garip gelen kısmı ikinci isimlere de onlar karar veriyo. Böyle çok yakışıyomuş. Eşin bu konuda ne diyo derseniz eşim de bende zaten iki isim istemiyoruz ve doktor kız gibi dedi. İnşallah yarın daha net belli olur. Eşim asla koymam diyo. Ama ben biliyorum ki kesinlikle bunun için küsecekler. Ki küserlerse küssünler bu bizim bebeğimiz olacak ama lohusalık Nasıl bişi bilmiyorum. İlk evlendiğimiz zamanlarda sıkıntılı ilişkilerimiz vardı. Kırmadan etmeden Nasıl yapacağımı bilemiyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
Kızlar isim konusunda eşinin ailesinden baskı görenler var mı? Bizim baya denecek kadar var. Eşim evin en küçük çocuğu bi abisi bi ablası var. Hepsinin 4er çocuğu var. Erkek olursa Musa Mert olacak deyip duruyorlar. Musa kp adı.(abisinin büyük oğlunda koyuldu Musa) kız olursa Habibe Kübra olacak diyorlar.(kv Adı Habibe) ailede kız torun olmasına rağmen daha önce koyulmadı. Hayır bana en garip gelen kısmı ikinci isimlere de onlar karar veriyo. Böyle çok yakışıyomuş. Eşin bu konuda ne diyo derseniz eşim de bende zaten iki isim istemiyoruz ve doktor kız gibi dedi. İnşallah yarın daha net belli olur. Eşim asla koymam diyo. Ama ben biliyorum ki kesinlikle bunun için küsecekler. Ki küserlerse küssünler bu bizim bebeğimiz olacak ama lohusalık Nasıl bişi bilmiyorum. İlk evlendiğimiz zamanlarda sıkıntılı ilişkilerimiz vardı. Kırmadan etmeden Nasıl yapacağımı bilemiyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
Bırak eşin çözsün. Ben bilmem de çok işin içinden benim kv ile eşim hep kavga eder ben karışmam kv oğlum ters benim ben seni daha çok seviyorum der. Boşver onlar anne oğul çözer. Sen kötü olma
Boyle seyleri hic sevmiyorum.
Ne kendi ailemi ne esimin ailesini karistirtirim.
Oglumun adı Yigit Efe..
Esimle birlikde koyduk.
Bu da kız olacak insAllah Alya kocayacagiz
Ben hamile oldugumu ogrendigimde daha kiz olursa Alya erkek olursa Aras dedik.
Öyle kaldi.
Ne uzerlerine vazife ya.
Ne munasebet.
Buyukleri anmak isimlerini koyup devam ettirmeklemi oluyormus.
Lutfen izin vermeyin.
Boyle seyleri hic sevmiyorum.
Ne kendi ailemi ne esimin ailesini karistirtirim.
Oglumun adı Yigit Efe..
Esimle birlikde koyduk.
Bu da kız olacak insAllah Alya kocayacagiz
Ben hamile oldugumu ogrendigimde daha kiz olursa Alya erkek olursa Aras dedik.
Öyle kaldi.
Ne uzerlerine vazife ya.
Ne munasebet.
Buyukleri anmak isimlerini koyup devam ettirmeklemi oluyormus.
Lutfen izin vermeyin.
Kesinlikle böyle bişi ye izin vermeye niyetim yok ama bu benim ilk hamileliğim böyle saçma sapan şeylerle geçirmek istemiyorum. Onlara da söyledik kaç defa olmayacağını ama asla vazgeçmiyorlar. Bende pek tatsızlık çıksın istemiyorum ama galiba sonunda çıkması gerekiyosa çıkacak
Çok iyi anlıyorum sizi,biz oğluma k.babamın ismini koymadık eşim tarafı Cemal diyorlardı bebeye,küsecekler artık surat yaparlar geçer gider içinizden ne geçiyorsa o,eşin desin sen bişey deme
Daha erken ama karnına bakarak tahmin için,daha çıkmadı ki oğlum göbek hizasımdaydı top gibiydi,kız kasıkta derler eskilerin tabiri yayvan genişliyor,kalçalarda büyoyor
Bnm ilk kizim oldu yaygindi karnim yani hamileligim zor gorunuyordu 6aya kadar.
Oglumda top gibi önümdeydi 4aylikken.
Simdi gene top gibi önümde ama doktor 13haftalikken kiz gibi dedi bende anliyamadim gitti.
2 hafta sonra gidecem eger kiz ise demekki top gibi karin kizdada oluyormuş.
Amin.
Ben sormadim o kiz dedi direk.
Bilmem anliyorlardir sanirim.
Bir de erkek degisebiliyor sonra kiz diyebiliyorlar kordonla karistirip ama kızda cok degisecegini sanmiyorum
Merhaba arkadaşlar, bugün sağlık ocağında izlem günümüzdü kalp atışını dinledik. Bir ara bahsi geçmişti burada 20 haftadan önce duyulur mu diye, duyuluyormuş :)