Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Erkek milleti bu sonra dönüp dolasım ama o benm annem analık hakkı var der

Bırak eşin çözsün. Ben bilmem de çok işin içinden benim kv ile eşim hep kavga eder ben karışmam kv oğlum ters benim ben seni daha çok seviyorum der. Boşver onlar anne oğul çözer. Sen kötü olma

Boyle seyleri hic sevmiyorum.
Ne kendi ailemi ne esimin ailesini karistirtirim.
Oglumun adı Yigit Efe..
Esimle birlikde koyduk.
Bu da kız olacak insAllah Alya kocayacagiz
Ben hamile oldugumu ogrendigimde daha kiz olursa Alya erkek olursa Aras dedik.
Öyle kaldi.

Ne uzerlerine vazife ya.
Ne munasebet.
Buyukleri anmak isimlerini koyup devam ettirmeklemi oluyormus.
Lutfen izin vermeyin.

Kesinlikle böyle bişi ye izin vermeye niyetim yok ama bu benim ilk hamileliğim böyle saçma sapan şeylerle geçirmek istemiyorum. Onlara da söyledik kaç defa olmayacağını ama asla vazgeçmiyorlar. Bende pek tatsızlık çıksın istemiyorum ama galiba sonunda çıkması gerekiyosa çıkacak

Şimdi asla yapmam diyo ama bilemiyorum gerçekten şimdiden bu konu çok canımı sıkmaya başladı
Çok iyi anlıyorum sizi,biz oğluma k.babamın ismini koymadık eşim tarafı Cemal diyorlardı bebeye,küsecekler artık surat yaparlar geçer gider içinizden ne geçiyorsa o,eşin desin sen bişey deme

Ben iki hamileligide yaşadığım icin. Ikiside farkli karinlardi
Daha erken ama karnına bakarak tahmin için,daha çıkmadı ki oğlum göbek hizasımdaydı top gibiydi,kız kasıkta derler eskilerin tabiri yayvan genişliyor,kalçalarda büyoyor

Kızıma hamileyken benim karnimda one doğru sivriydi. Herkes erkek bu diyordu

Bana kiz gibi gibi dedi

2 hafta sonra gidecem bakalim
Hayırlısı olsun canım
Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
Amin.
Ben sormadim o kiz dedi direk.
Bilmem anliyorlardir sanirim.
Bir de erkek degisebiliyor sonra kiz diyebiliyorlar kordonla karistirip ama kızda cok degisecegini sanmiyorum

Merhaba arkadaşlar, bugün sağlık ocağında izlem günümüzdü kalp atışını dinledik. Bir ara bahsi geçmişti burada 20 haftadan önce duyulur mu diye, duyuluyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…