Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bnde yapmayi dusunuyorm oncesinde yapmadm ama normal dogum icin baya faydali oluyorms oncelikle plates topu almam lazm onerebileceginiz bi yer var mi

Kocaeli doktorlar sebebini bulamıyorlar amnisure testi yapildi acaba mi diye yok. Kilcal damar catlamasi bence
Benimde bulamiyorlar ama surekli icerde kanama olusuyor artik korkuyorum allahin izni ile bi 14 haftayi atlatsaydım biraz daha rahatliycam ama rabbime emanet artik bende eskisehirdeyim

Öf bu kadar belirsizlik gerçekten çok can sıkıcı. Okurken benim bile içim şişti burdan. Tez vakitte belli ola, dananın kuyruğu kopa.
Evet ya resmen 6.ayin basinda ogrenicem cinsiyeti sinir bozucu gercekten gitmeden once bitter cikolata findik badem falan yedim ama doktor ilk actiginda bile uyuyordu hatta yuzustu yatiyordu tam bir boğa burcu
Yoga veya pilatese başlamayı düşünüyorum (tabi doktorum onaylarsa )var mı başka giden ?
Bu soruyu ben de sordum ama kimse ilgilenmedi. Evimin yakinlarinda bir yere sordum hamile pilatesi heryerde olmuyor buldugum yerler var aralarinda karar vermeye calisiyorum suan

Benimde ilk 2-3 ay canım ilişki istemiyordu 10 günde bi zoraki islanamiyodum doğru dürüst falan sonra yavaş yavaş normale döndüm hatta baya libido artti hormonlardan haftada 1-2 devam ediyo. Doktor kanama veya anormal bi durum görmediğin sürece sakınca yok demişti. Bende vajinismus atlatmıştım. Alttan muayene çok sevimsiz ama olcaginda kendimi telkin ediyorum hafif ıkınınca rahat olunca sıkıntı olmuyo. 1 dk da bitecek diyorum ekrana odaklaniyorum.Hamile oldugumu da, cinsiyeti de vajinal ultrasonla öğrendim yoksa öğrenemeyenler kervanındaydım göstermedi normal ultrasonda.

Peki ya doğurduktan sonrası ???

Kuzum o zaman bizi kim tutar?? Düşünsene senelerce ayy acaba çocuk olurmu diye bin türlü düşünceyle halvet olmuşsun,kafada milyon tane endişe. Ama doğumdan sonra öyle mi? Çocuğu yatırmışsın beşiğe,ohhhhhhhh yansınnnn geceleerrr aşklaaaa,huzurlaaaaa,sevgiyleee van tuu tiriiii forooooo

günaydın kuzusuu :) evet bir gün daha yakınız çok şükür

Anne yanında yatan bebenle çok yanar geceler eminim

Madem konusu acilmis sorayim kizlar korunmasiz mi oluyor yoksa korunarak mi yapiyorsunuz malum isi bn korunuyorm enfeksiyon kapabilir diye dusundugm icn ama korunmaszda yapanlari duydm herhangi bir sakinca olmadigini soyluyorlar sizceee ???
korunmak için çok geç eşin de mantar enfeksiyon gibi durum olma ihtimali varsa korunabilirsin ama bilemedim nasıl.

Tabi tabi çocuğu uyuturken ya sen sızarsın ya eşin, dişi, gazı, hastalığı, atağı............. geceler buz olacak buzzzzz

Tabi tabi çocuğu uyuturken ya sen sızarsın ya eşin, dişi, gazı, hastalığı, atağı............. geceler buz olacak buzzzzz
çocukların yüzde 10u beşikte uyur anne sıcaklığı kokusu memesi varken delimi yavrucak :)

Teesssüfffff ederimmm,ilk kez doğuracakkk insanlara bu tarz sağlı sollu yüklenişmezzz,bırak bizzz toz pembe hayaller kuralım yaaaaaa :)) anne yanı beşik aldık daha ne edelim? Gözüme baka baka uyusun zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…