Valla YouTube dan da olsa istiyorum yapmak
Bugün okuldan beden eğitimi öğretmeni arkasimla görüştüm .salon işletiyor,onun salonunda yok ama yönlendirecek beni
Maddi manevi şartlar uyarsa istiyorum gitmek
Detaylı bilgi alınca yazarım
Ama en kotu ihtimalle video izleyip yapalım dedigin gibi ☺☺
Kızım bir buçuk yaşında bugün ayağıma onun oyuncak bebeğini alıp sallayıp ninni söyledim ağladı bebeği götürüp çekmeceye koydu ve bitti dedi beni zorlu bi süreç bekliyo galiba
Kızım bir buçuk yaşında bugün ayağıma onun oyuncak bebeğini alıp sallayıp ninni söyledim ağladı bebeği götürüp çekmeceye koydu ve bitti dedi beni zorlu bi süreç bekliyo galiba
Benim önceki hamileligimde tel den sorup yazıyorlardı.gel bile demiyorlardi. Bide asi yaptirmadigim için hiç arayıp sormadılar ilgi 0 di o yüzde asm lere soğuğun acikcasi
Benimde kızım karnima vuruyor yada kucağıma oturunca rahatsız ediyor bebek üzüldü deyince karnimi öpüyor ama oğlum hiç istemiyor ve beni ikisi de çok yoracak büyük ihtimalle korkuyorum onlara bir travma yaşatmaktan nasıl denge kuracam hiç bilmiyorum
Benim önceki hamileligimde tel den sorup yazıyorlardı.gel bile demiyorlardi. Bide asi yaptirmadigim için hiç arayıp sormadılar ilgi 0 di o yüzde asm lere soğuğun acikcasi
Detaylı ultrasonda aç tok farketmez diyorlar ama tok gidildiğinde fazla aktif olduğu için bebekler detaylı şekilde görmek zorlaşıyormuş
aç olmak daha iyiymiş sanırım?
Fikri bilgisi olan var mııııı?..
Detaylı ultrasonda aç tok farketmez diyorlar ama tok gidildiğinde fazla aktif olduğu için bebekler detaylı şekilde görmek zorlaşıyormuş
İlk hamileliğimde yarı aç yarı tok gitmiştim, çok iyi görüntüleme yapabilmişti doktor ama benim tansiyonum düşmüştü muayene uzun sürdüğü ve sürekli sırt üstü yattığım için. Bu seferde aynı şekilde gidicem ama Muayene sonrasında da hemen yiyebilceğim bir şey alıcam yanıma.
İlk hamileliğimde yarı aç yarı tok gitmiştim, çok iyi görüntüleme yapabilmişti doktor ama benim tansiyonum düşmüştü muayene uzun sürdüğü ve sürekli sırt üstü yattığım için. Bu seferde aynı şekilde gidicem ama Muayene sonrasında da hemen yiyebilceğim bir şey alıcam yanıma.
Evet ne aç ne tok bende öyle düşündüm ama uzun sürmesi korkuttu tansiyonum benimde düşer hemen çantaya çikolata kraker atıım bari iyi fikir temkinli gitmek