Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben 6 kat merdiven çıkıyorum yeterli olur mu merdivenleri de 2 şerli çıkıyorum squat yerine gecsin diye

Kızım bir buçuk yaşında bugün ayağıma onun oyuncak bebeğini alıp sallayıp ninni söyledim ağladı bebeği götürüp çekmeceye koydu ve bitti dedi beni zorlu bi süreç bekliyo galiba
Benimde kızım karnima vuruyor yada kucağıma oturunca rahatsız ediyor bebek üzüldü deyince karnimi öpüyor ama oğlum hiç istemiyor ve beni ikisi de çok yoracak büyük ihtimalle korkuyorum onlara bir travma yaşatmaktan nasıl denge kuracam hiç bilmiyorum

Detaylı ultrasonda aç tok farketmez diyorlar ama tok gidildiğinde fazla aktif olduğu için bebekler detaylı şekilde görmek zorlaşıyormuş
aç olmak daha iyiymiş sanırım?
Fikri bilgisi olan var mııııı?..

İlk hamileliğimde yarı aç yarı tok gitmiştim, çok iyi görüntüleme yapabilmişti doktor ama benim tansiyonum düşmüştü muayene uzun sürdüğü ve sürekli sırt üstü yattığım için. Bu seferde aynı şekilde gidicem ama Muayene sonrasında da hemen yiyebilceğim bir şey alıcam yanıma.

Yaaa bana 9 10 arası gel dedi randevuda o saate kadar hayatta ac kalamam ogurur dururum

Evet ne aç ne tok bende öyle düşündüm ama uzun sürmesi korkuttu tansiyonum benimde düşer hemen çantaya çikolata kraker atıım bari iyi fikir temkinli gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…