Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydınn anneler

Çevrenizden gelen “bunlar daha iyi günlerin keh keh” zırvalarına nasıl tepki veriyorsunuz.
şahsen feci sinir oluyorum, ulan çocuğu olmayana ah canım inşallah olur tez zamanda dersiniz. hamileye bunlar iyi günlerin dersiniz. tek çocuğu olana kardeşsiz olmaaz der, ikinci çocuğu yapana ayvayı yedin dersiniz. neden susmuyonuz lan

İnsanlar susmazz ben çok şükür hiç kusmadan öğürmeden 5 aya kadar geldim,herkesin hergün sorudğu kusmaya başladın mı? Hayır hiç öyle şeyler yaşamadım deyince de aaa daha dur ancaaaa! Diyorlar.. ben doğurucam nerdeyse ama onlar hala kusmamı bekliyor

Teesssüfffff ederimmm,ilk kez doğuracakkk insanlara bu tarz sağlı sollu yüklenişmezzz,bırak bizzz toz pembe hayaller kuralım yaaaaaa :)) anne yanı beşik aldık daha ne edelim? Gözüme baka baka uyusun zilli
ahahah kız kocayı ne yapcan zaten at gitsin valla oğlumun gazı olmadı, uykusu düzenliydi ama yorgunluk ile sızar kalırdım. lohusa topuzu,meme ortada ya sağ ya emzir pek de seksi olmayınca herif de çok yanaşmazdı baya baya çekişmeler oldu aramızda artık sadece çocuğun var hayatında diye, hele ki senin ailen falan muhabbetinin tavan yaptığı zamanlar o zamanlar. tabi ki toz pembe hayal kuracağız ama şimdi eşimize daha sıkı sarılmak için en uygun zamanlar bu gerçeği de bizler size hatırlatalım bize de söyleyen olmuştur muhakkak ama dinlemedik

Yav he he 5 ay sonra kusmaya başlicam tıpkı hiçkimse gibi

Arada kaç yaş olacak ?

Çok biliyosunuz siz diyorum ben, herşeyin bir uslubu var ama bizde yok o. bol bol uyu dinlen doğumdan sonrasına enerji depola deseler nasıl hissedersin mesela, bunlar daha iyi günlerinden çok daha iyi ama kafa yormuyorlar. geçen kahvaltı da sen emziriyor musun aaa zehirlenir çocuk deyip arkadaşıma dönüp mama mı veriyorsun zehir o zehir dediler karılar konseyi,, ben de dedim susun ya ne çok biliyorsunuz sizene size karışılması hoşunuza mı gidiyordu zamanında bir daha konuşumadılar. bu konularda kesin ve net olun hiç bitmeyecekler çünkü hiç.... bir gün oğlum çubuk kraker yiyor dolmuşta yoksa koşmak istiyor kar zarar hesabı yapıp verdim ve bir teyzeee aaaa çok erken alıştırmışsın yazık dedi bir dellendim çete misiniz siz dedim çantanızda çephaneniz şeker çikolota ile hastane postana gezer her çocuğa verirsiniz alıştırır sonra aaaa sen verme yazık dersiniz, bitin artık diye çemkirdim pişman değilim

Zaten Bi tek onlar bilir

kızzzz sizinki hormonsa benimki neeee. aklım hep bebekte oluyo acaba babası kızımı rahatsız ediyor mu diye

Hay ağzını öpeyim dicem ama bu bir tabir malum,olmayan hormonlarımla sana yürümüyorum kardeşcağızım bunlar azgınlıklarına hormon kılıfı uydurmuşşşşlarrrr, oyuna gelmeyelimmmm

Yav he he 5 ay sonra kusmaya başlicam tıpkı hiçkimse gibi
Zaten Bi tek onlar bilir

Bir de şu lafa ayarım " seni de görüceaazzzz"
Neyimi görmek istiyosun pardon? Ben çocuk nasıl tutulur bilmiyorum bu bir gerçek ama 34 yaşında bir kadın olarak üstesinden bir şekilde gelebilirim sanıyorum. Kendi yaptığı gibi yapmayan,kendisinin inanmadığı şeyleri destekleyen her kadın o kitle için tü kaka.

günaydınlar, yanmış geceler sanırım, allah arttırsın. biz de akşam 9 gibi ayrı koltuklarda uyuyakalıyoruz falan. Bir şey farkettim ki benim oğlan sağ tarafıma yattığımda partilemeye başlıyor. Sola ya da düz yattığımda tık yok. Geçen hafta karnımın baya altındaydı bugün göbek deliğimde pıtpıtlıyordu.

Gunaydinlar efendim enerjik gordum sizleri masallahhh enerjiniz bol olsunya o konusanlara bakmayin evet her isin bir zorluğu var.ama annelik öyle bir seyki kadina dogdugunda yuklenmis bir duygu.hemen herseyi yapiveriyorsunuz.anneler guclu olur ve herseyin ustesinden gelirler.o konusanlarda kiskanc ve mutsuz insanlar onlar hayatta memnun olmazlar hep kendileri herseyin iyisini bilirler.ama sorsan hicbirseydirler.
Dogumdan sonra kadinlarda biraz cinsel sogukluk oluyor cunku annelik duygusu emzirme on plana geciyor ama bir kac ay sonra duzeliyor bende oyle oluyor gene iliski oluyor ama oylesine.ben birde 1 yil.adet olmuyorum onunda etkisi olabilir

D

teşekkürler

Oda biseymi kizlarr ahha ahh..1 hafta oldu ise basladim 3.5 aydr kustgumu bilmelerine ragmen beni goren baaaayan arkdslarm yandan yandan bakarak" dur daha bunlar iyi gunlerin" diolar.e aptalmisinz 2..cocgum ve kaldki 3.5 ay zt perisan gecrmsm uykusuzlkmi koyar bana nesi iyi gunum.hep kiskanclik sinir oluyorm

Suratlarına tükürüp kaç benden sana izin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…