Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Lohusa dönemi denilen o ilk 40 gün anne için gerçekten çok hassas bir dönem arkadaşlar. İyiliğiniz için denilen şeyleri bile yanlış anlıyorsunuz. Sizi eleştirenleri nasıl anlıyorsunuz tahmin edebilirsiniz bu dediğimden. Ben kimsenin kalbini kırmiyim diye diye lohusa dönemindeyken zona olmuştum içime attıkça. Sonrada patladım zaten. Siz siz olun ilk günden tepkinizi koyun. Kırılırlarsa da kırılsınlar.

arkadaşlarım selam,

normal doğum yapmayı planlıyorum kısmetse ve biraz korkuyorum işin açığı. sanırım bilmediğim için korkuyorum. ilk doğumum olacak.

sizde de var mı böyle şeyler?

sevgiler.
Sezeryan korkusu da oluyor canım kolay birşey değil ama annem anlamların söylediği şey hep sakin olup azıcık ağrı şancı da hastaneye gitmemek gerek evde bol yürüyüş ılık veya hafif sıcak suda dus ılık suya oturma gibi şeyler normal doğumu kolaylastiriyormus aksi taktirde hastanede suni şancı vs iyice zorluyor ve sonrasında sezeryanla sonuclanabiliyor

Uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyorum sizi:) pztsi cinsiyeti öğrendik biz de kız dedi doktor değişir mi bilemiyorum tabi :) ilk çocuğumuz olucak tecrübesizlikte var iki kaybımızdan sonra geldi hergün iğne yapıyorum pıhtılaşmadan dolayı sağlıkla gelir inş iğne kullanan var mı aranızda?

oooo bunu duymamıştım. valla ben bu konuda kendime pek güvenmiyorum, kesin ilk sancıda hastaneye gider beklerim kendimi biliyorum

doğru esasında, geçen kontrole gittiğimde bir kadın arkadaşa" şimdi git 3 saat sonra gelirsin" dediler. erken gitsen de gönderiyorlar zaten.

teşekkürler, sevgiler.

Meryem ana eli otu var ondan bulabilirseniz doğuma yakın suya bırakıp meryem süresini okuyup doğumu kolaylaştırıyor diye görmüştüm bir doktorun sayfasinda

Ya onu ayarlayamazsak erken yatıs yaptırınca da yemek vermiyorlarmış yataktan kaldırmıyorlarmıs açılma olması için egilip kalkmak lazımmış nette bayagı hikayeler var normal dogum la ilgili özellikle Dogru nefes alınınca sancıyı az hissediyor musun panikleyip nefesi düzgün almazsan daha kötü oluyormuş

Sessiz takip etme sen de sesini çıkar biraz olsun kafan rahatlasın,prensesin sağlıkla gelsin umarım,ben de hergün oksapar ve asprin kullanıyorum.

aman öf yemek onların olsun da bu durum da var tabi :/ artık bilmiyorum deneyimleyip göreceğiz.

Oo 24. Hafta sanirim aramzda en buyuk bebis sende cnm detayli ultrsna girdn mi acaba girdiysen kaçıncı haftanda girdin

evet 24.haftamız :) İsmimiz Mine Gece :)

evet detaylı ultrasona girdik. 2 Aralık'ta. Gayet sağlıklıyız çok şükür. hatta şu anda sanırım içeride parti veriyor

sadece benim 1 miyomum varmış fakat "bebekten uzak, herhangi bir sorun yaratmaz" dedi ultrason teknisyeni.

Kizlar merhaba cok enerjiksiniz masallh esim hasta kizim hasta ve bugun muhtesem son bnde hastayim atesim cikiyor sigillerim vardi onlari yaktrdim ellerimi kullanamiyirum suya sokmam yasak cok zor bi donemdeyim butun hamilelerin alirim bi duasini ☺ bu arada merak edenlere devlette epidural yok sezeryanda sadece spinal uygulama var normal dogumda mudahale etmiyorlar ve bu arada haseplayaniniz oldu mu dogumumuz ramazan ayina denk geliyor arti mi eksi mi bilemedim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…