Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu nasıl bişi mooncuğum?
Kuzucum ben epidural almadim ama belden omur ilikkten igne vurulup normal dogum yapitrtiyorlar agri falan olmuyormuş.beklenmeyen bir durum olursa sezeyanada alabiliyorlarmis.bu genelde dogum sancisi cekmek istemeyenlerin tercihi gibi. tabi bu sekilde doguran arkadaslar daha iyi bilgi veririr. Ben detayini bilmiyorum.

Normal doğum olunca en az 2 ay mümkün değil☺

Normal doğum olunca en az 2 ay mümkün değil☺

Normal doğum olunca en az 2 ay iliski zor☺

Ihhh yokk ben o iğneden korkarım olmaz o vazgeçtimmm..

Normal dogum adı üstünde anormal bir durum olmadığı sürece tercih edilecek ilk seçenek olmalı. Normal doğurmuş biri olarak söylüyorum evet tedirginim fakat bebek ve kendim için buna hazırlıyorum kendimi. Doğuma aç gitmiştim, yanınızda sizi daha da bunaltacak kisileri odadan çıkarın, acve hurması 10 tane falan yedim doğumu kolaylaştırıyor ve nefes egzersizi bunlar doğumun daha hızlı olmasını sağlayan şeylerdi benim için. Hepimize bir avazda doğumlar diliyorum☺

Bana 3 4 gündür geceler haram belgelerin bir gece bir bir gece biri ateslenip duruyor zaten üzerimde bir yorgunluk var üstüne bu da tuz biber basim felaket ağrıyor gece burnum kanamis

tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

sevgiler.

Arada kaç yaş olacak ?
İkizlerim 3 yaşını doldurmaya 3 ay kalmış olacak sanırım 33 aylık ölmüş olacaklar ama onları o kadar çok sevdim üstümde yanimda yatırdım hala daha onlarla yatıyorum çoğunlukla alıştılar ki ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum gerçi hala bir çocuk daha gelecek düşüncesi bile beni korkutuyor

Kizlar bebek benim daha gobek deligi altinda sizin nerede suan.

Valla bende aynıyım bu ay sonuna doğru kayınvalide gelecek şimdiden geriliyorum doğumdan önce geldi aaaa karnı çok yok çocuklar zayıf doğacak aaa memem yok sütü olmayacak doğar sütü yetmiyor mama ver aaa ek gıdada vu çocuk doymadı bunlar onu doyurmaz deyip durdu en sonunda tamam anne bi biberli bol etli bir yahni yapıp getirelim öyle anca doyar bu çocuk deyince sustu ve küstü üslubunda herşeyi söylemek lazım duymamazliga gelmek bile yeterli gelmiyor insanlara

Korkma tatlim sen iki cocuga ayni anda bakmis sin oteki kuzular gene buyumus .hepsi birlikte buyucek nw guzel ilk basta zorlansanda sonra cok rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…