Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
evet toplamda 2.5 kilo almisim.
Cok dedi.
Ama ben 3 ay kilo almadim suan birden aldim.
Bu sebeple cok demis olabilir.
Birden aldigim icin.
Birden almak İçin çok tabii. Bu bozla gidersen önünü alamazsın diye demiştir. İlk 5ay 3 kilo normal çünkü. Hatta bazı drlar 5kgya kadar sorun olmadığını söylüyor.

Oğlumda hamileliğim kötü geçti sürekli bulantı kusma dokuz ay ağzıma birşey gitmedi desem abartmam ayran çorba ve suyla yaşadım toplamda 8 kilo vererek doğuma girdim doğumdan bir haftan sonra -7 çıkarak hamileliğimden önceki kilomdan 10 kilo eksiktim. Bunda yiyorum sürekli doymuyorum sürekli tatlı istiyor canım ve uyumak bıraksan 23 saat uyurum ya

Hellooo kızlarrr minnoş bi prensesim oluyor moon83 eklersin listeye
Bu arada ayrintili icin Ankara da olan arkadaslar ucretsz nerde yptirdiniz gttiğim hastanede 550 liraymiş smdiden randevu almam lazimmiş
260 gr 20 cm
Sağlıkla gelsin kuzu,ben Beşevler Sami Ulus a gidiyorum,ayrıntılı için geç kalmışım Bilkent şehir hastanesi 'nden aldım ama hemen git bence haftasında bulmak zor

Sağlıkla gelsin kuzu,ben Beşevler Sami Ulus a gidiyorum,ayrıntılı için geç kalmışım Bilkent şehir hastanesi 'nden aldım ama hemen git bence haftasında bulmak zor
Yarın için sehir hast kadın dogumdan randevu aldim o yonlendircekmiş bakalm nezmna verecek ayrintiliyi genelde dolu oluomuş

Yarın için sehir hast kadın dogumdan randevu aldim o yonlendircekmiş bakalm nezmna verecek ayrintiliyi genelde dolu oluomuş
Ben cuma günü aldım 22.haftaya verdi,vardır yer Etlik'teki hast.den de alabilirsin demişti ama uzaktı bana

Ayrıntılı için neye göre geç kalmışsınız? Yanlışlık olmasın? Benim randevum 2 hafta sonra yani 22inci haftada. 24e kadar yapılıyormuş.

Aynı şeyi düşünüyoruz doktor sadece organ gelişimi anlaşılır ayrıntılıda taramalar da çıkaN genetik anomoli durumları ayrıntılıda çıkmaz dedi haklı ama taramada çıkan kromozom bozuklukta tedavi şansı yok sadece kürtaj hakkı tanınıyor bunu da düşünmeyen biri için taramaları yaptırmadım ama 21 haftamda ayrıntılıyı kesin düşünüyorum

Ayrıntılı için neye göre geç kalmışsınız? Yanlışlık olmasın? Benim randevum 2 hafta sonra yani 22inci haftada. 24e kadar yapılıyormuş.
Tabi kafa karıştırmayım,benim gityiğim hastanede önceden yani12.hafta dan alınıyormuş ayrıntılı için sıra yer olmadığı için o yüzden yönlendirildim 22.hafta için de yer buldum bende

16 haftalık oldum halaa midem bulanıyor ikizlerimde hiç bulantım yoktu bunda da geçmek bilmiyor aynı sorunu yaşayan varmı siz neler yapıyosunuz

Şiddeti az genelde dinlenince geçiyor. Sarı akıntı hamileliğimin başından beri var koku yok fitil bile kullandım geçmedi bol su içtiğim halde kurtulamıyorum hafif idrar yolları enfeksiyonları da geçirdim umarım bunlarla ilgilidir yani rahim kasılmasını ağrısını ayırt edemem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…