Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ooooo doktorun beni görse ne der acaba ( 7 kilo )
Bende ilk dogumumda 23 kilo almistim.
Vallahi söyleyemedim korkudan.
Sormadi neyse.
Yemeye korkuyorum
Brokoli hasladim yine kendime
Kuruyemis aldim.
Ekmegi tamamen cikaricam galiba

Coraspin içtim mi asla hatırlamıyorum iki kez içmiş olursam nolur ki içmişsem de ay çıldırıcam asla hatırlayamıyorum

Ben de kilo alamayanlardanım. 53 kiloyum 54 le hamile kalmıştım. Doktor alabilirsin dedi regenesis max verdi aranızda kullanan var mı? Bu arada çok bulantılarım oldu o yüzden zor geçti çok yiyememiştm artık yiyebiliyorum şükür.

Ben şehir hastanesinden randevu aldim. Orada yaptiricam ucretsiz
Banada özelde ki doktorum şehir hastanesinden yaptirabilirsin smdiden al randevulari doludur dedi
telefonla randevu alinabiliyor mu
Kadin dogum doktorundan mı randevu almam gerekiyor yoksa radyologtan mi cvp verirsen sevinirim

Banada özelde ki doktorum şehir hastanesinden yaptirabilirsin smdiden al randevulari doludur dedi
telefonla randevu alinabiliyor mu
Kadin dogum doktorundan mı randevu almam gerekiyor yoksa radyologtan mi cvp verirsen sevinirim
Detaylı ultrasonu perinatoloji de yapıyolar ama direk oraya randevu alamıyorsun. O yüzden kadın doğum doktoruna gitmen ve onun sevketmesi lazım. Kadın doğumdan hemen randevu alabilirsin mhrs den

Coraspin içtim mi asla hatırlamıyorum iki kez içmiş olursam nolur ki içmişsem de ay çıldırıcam asla hatırlayamıyorum
Hergün takvime işaret koy içince canım kan sulandırıcı o tansiyon falan düşer belki fazla içince zararı da olmayabilir ama riske atma sen, önemli olan içmemen işte içtim zannedip içmezsen sorun.

Hellooo kızlarrr minnoş bi prensesim oluyor moon83 eklersin listeye
Bu arada ayrintili icin Ankara da olan arkadaslar ucretsz nerde yptirdiniz gttiğim hastanede 550 liraymiş smdiden randevu almam lazimmiş
260 gr 20 cm
Sağlıkla gelsin prenses. O zaman bizimkiler de prens olsun banane. Hem de beyaz atlı prens
Ben şehir hast randevu aldım. Ocak ortası gidicem.

Yaşasınnnn

Hııı çok biliyo o doktor ama gruptakiler 3’er 5’er almış deseydin
Dicem valla bir dahakine.
Sizin hastalariniz kac kilo aliyo cetelesini tutucam dicem.
Korkmadim degil ya bir dahaki ay'a 3-5 daha alirsam sanki tek ayak falan ceza vercek gibi

Merhaba ben de 2li 3lu test yaptirmadim doktor da bunları ustelemedi ama ayrıntılı istedi çünkü Allah korusun mesala kalbinde bir sıkıntı olsa iste delik ya da kalp damarlarında sıkıntı varsa doğumda kalp doktoru hazır belkletilebiliniyor acil olarak vakit kaybetmeden müdahaleye yapıyor diğer gibi sıkıntısı varsa doktorlar da bilmediği icin vakit kaybedilebiliniyor ayrıntılı bebegin organları icin önemli yani tedbir amaçlı düşün sıkıntı varsa müdahale yapılmaz belki ama doğum zamanı vakit kaybetmeden müdahale edilir haberlerde çıkmıştı sanırım kalbi rahatsızdı doğumdan sonra hemen ameliyata almışlardı o yüzden bir tek onu yaptıracağım ins sıkıntı çıkmaz sizin kararınız tabi sadece neden önemli olduğunu söylemek istedim

Nasılsınız gençler ne var neyok takipteyim sizi uzanıyorum şuan tif la arkdlsa konuştuk onunda plesantasi asagdaydi kanaması vardı..konuştuk 7.ay kontrolünde eşi yukarı cikmisss coook sevindim insaAllah darısı bana ve benim gibi bekleyene olur huzurlu bir gebelik geçiririz

Benim batma bazen oluyo çok ayakta kalınca da karnımın içi acıyo ağrıyo sanki o normal mi acaba
Süreklilik/sıklık/şiddet önemli olan üç unsur. Dinlenerek geçen ağrılar normal sayılıyor dinlendiğiniz halde geçmiyorsa orada sıkıntı vardır. Birde akıntı ipucu oluyor böyle durumlarda. Sarı ve kokulu olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…