Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim 3.gebelik hala bişey hissetmiyorum:) hoşgeldin bu arada sağlıkla gelsin bebisin

Başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin
Ağlamadan bolca dua etmeye çalış merhuma, dua hem sana ferahlık verir hem de rahmetliye iyi gelir.
ah canım ister istemez ağlıyorum daha iyiyim bu gün ama aklıma geldikçe fena oluyorum sağol

Benim 3.gebelik hala bişey hissetmiyorum:) hoşgeldin bu arada sağlıkla gelsin bebisin
Rahatladım. Tahmin edersiniz ki etraf çok bilmişlerle dolu aa hala hareket etmedi mi ? tembel mi? g.tü ağır olacak herhalde....... yeteeerr defolun dememek için zor tutuyorum

Rahatladım. Tahmin edersiniz ki etraf çok bilmişlerle dolu aa hala hareket etmedi mi ? tembel mi? g.tü ağır olacak herhalde....... yeteeerr defolun dememek için zor tutuyorum
Ne diyorsun bizim komşu 8 haftalıkken bebeği kayip.saga.sola gidiyormus muss missss..bilirim cook bilmisleri hemide cook

Aynı durumdayız ekşın yok henüz. 21’de hala hissetmiyorsak o zaman sorarız doktora, şu an erken.

Canim bende regenesis max kullaniyorum. Bende 48 ile hamile kalmisti. Hic 50 gormemistim suan 53 üm ama ikiz gebelikte belki kilo dagilimi farklidir hic bilmiyorum

Enfeksiyon geçirdiyseniz tatlı tüketmemeye çalışın çünkü tetikliyor ayrıca mantar oluşumuna da neden oluyor. Akıntınız yüksek ihtimalle bundandır. Kasılmayı anlarsınız dediğim gibi o ağrılar dinlenince geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…