Merhaba, yeni katıldım gruba mayıs ortası gibi kızımı bekliyorum inşallah. Herkesin bebeğini sağlıkla kucağına alması dileklerimle :) Benim ilk hamileliğim 18. haftamı doldurmak üzereyim ama hala karnımda hiçbir hareket hissetmiyorum. Sizlerde var mı hareket?
Merhaba, yeni katıldım gruba mayıs ortası gibi kızımı bekliyorum inşallah. Herkesin bebeğini sağlıkla kucağına alması dileklerimle :) Benim ilk hamileliğim 18. haftamı doldurmak üzereyim ama hala karnımda hiçbir hareket hissetmiyorum. Sizlerde var mı hareket?
Rahatladım. Tahmin edersiniz ki etraf çok bilmişlerle dolu aa hala hareket etmedi mi ? tembel mi? g.tü ağır olacak herhalde....... yeteeerr defolun dememek için zor tutuyorum
Rahatladım. Tahmin edersiniz ki etraf çok bilmişlerle dolu aa hala hareket etmedi mi ? tembel mi? g.tü ağır olacak herhalde....... yeteeerr defolun dememek için zor tutuyorum
Ben de kilo alamayanlardanım. 53 kiloyum 54 le hamile kalmıştım. Doktor alabilirsin dedi regenesis max verdi aranızda kullanan var mı? Bu arada çok bulantılarım oldu o yüzden zor geçti çok yiyememiştm artık yiyebiliyorum şükür.
Canim bende regenesis max kullaniyorum. Bende 48 ile hamile kalmisti. Hic 50 gormemistim suan 53 üm ama ikiz gebelikte belki kilo dagilimi farklidir hic bilmiyorum
Şiddeti az genelde dinlenince geçiyor. Sarı akıntı hamileliğimin başından beri var koku yok fitil bile kullandım geçmedi bol su içtiğim halde kurtulamıyorum hafif idrar yolları enfeksiyonları da geçirdim umarım bunlarla ilgilidir yani rahim kasılmasını ağrısını ayırt edemem sanırım
Enfeksiyon geçirdiyseniz tatlı tüketmemeye çalışın çünkü tetikliyor ayrıca mantar oluşumuna da neden oluyor. Akıntınız yüksek ihtimalle bundandır. Kasılmayı anlarsınız dediğim gibi o ağrılar dinlenince geçmiyor.