İki tane daha çocuk olunca dinlenme fırsatım pek olamıyor
Haaa bir de eşim sürekli evde olduğu için de olmuyor yardımcı olur ama çoğu şeyi ben yapiorm
Ev süpürmek resmen işkence olmaya basladi
Ebebek markası baby plus aldım fiyatı da gayet uygun, orijinal çıkış markası chiqqonun aynj özelliklerine sahip, bunda bir de ufak bir müzik adaptörü var,içerisinde birkaç ninni kayıtlı,titreşimi var,ayrıca telefonunuzu bağlayıp müzik vs açabiliyorsunuz.
Başta ben de aynı düşünceyle yola çıkmıştım. Her yerde de uyutuyordum ponçiği. En çok da salonda yanımızda uyuyordu. Gürültünün ve ışığın tam merkezinde. Ama sonda öğrendim ki bu çocuk İçin çok sağlıksızmış. Çocuğun uyuduğu yerde mümkün olduğunca uyarıcı olmayacakmış ki sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişsin. Gürültülü ortamda uyumak minnoş ponçiklerin uykusunda bile dinlenememesine sebep oluyormuş. Ondan sonra karanlık ve sessiz odada uyutmaya başladım. Biz de çok gezentiyiz. Peki bu bizi olumsuz mu etkiledi? Aksine oğlum her yerde her ortamda uyuyabiliyor uykusu geldiğinde. Otelin restoranında bile kaç defa koltuğa kıvrılıp kendi kendine uyudu. Ya da arabasında salatalığını yerken bir bakmışım uyumuş. Havuz başında şezlongta kendinden geçivermiş. Burda önemli olan çocuğu düzenli uyku saatlerinde uyumaya alıştırmak. Sonra kendiğiliğinden sızıveriyorlar her yerde. Elbette bu çocuktan çocuğa değişiklik gösterecektir. Ama işin özünde düzenli saatler ve istikrar yatıyor. Sonra gezin gezebildiğiniz kadar birlikte.
Kesinlikle ve kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum ikizlerimi akşam ezanıyla birlikte karanlık odaya alıyordum ve sabah olana kadar ışıklı ortama çıkarmıyordum hatta odalarına ışık gelmesin diye kapı camını aleminyum folyo ile kapladım ve hala düzenli uykumuz mevcut uykuları geldiğinde kendileri bize hadi diyor zaten
canım tunikodan alabilirsin bir de babywearing sayfasını takip edersen çok bilgi veriyor üyeler bir de onda da ikinci el temizler var çok kullanışlı oluyor. Bize hediye gelmişti ama oğlum hiç sevmedi meğer ergonomik değilmiş baby plus tı markası sonra neko aldım 82 cm sonrası diye çok güzel kullandık, ki oğlum 13 kiloydu ben kullanırken hamilelikte 3 aydan sonra kullanmadım tabi.
Bende cybex in kullandım ergonomik ve rahattı hatta 2 yaşını gece ne kadar kullandım ve malesef sattım çocuk düşünmediğim için sattıktan 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve çok uzuldum
Hanımlar iyi akşamlar sizlerde de yemek sonrası gaz sıkışması karın gerilmesi oluyor mu şimdiden bağırsaklarım sıkışıyor son aylarda ne yaparım bilmiyorum
Hiç güvenme derin şehir hastanesine. Haftalardır mahvettiler beni gittiğime pişmanım hem özel hem devlet olsun demiştim. Oksapar kullanmam için rapor çıkartmaya kalktı biri diğeri gerek yok dedi kendi doktorum ramotolojiye git dedi. Gittim o da kullanman gerek dedi şimdide kullanmana gerek yok diye rapor çıkarmıyor Başka doktor yani tam bir çelişki silsilesi. Birdaha asla gitmem kendi doktorumun şefkatli kollarına bıraktım kedimi
Kesinlikle ve kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum ikizlerimi akşam ezanıyla birlikte karanlık odaya alıyordum ve sabah olana kadar ışıklı ortama çıkarmıyordum hatta odalarına ışık gelmesin diye kapı camını aleminyum folyo ile kapladım ve hala düzenli uykumuz mevcut uykuları geldiğinde kendileri bize hadi diyor zaten
Öyle rahatlık ki uyku düzenini sağlamak. Zaten anneleri en çok darlayan şeyler uyku ve beslenmedeki problemler. Bunlar yolundaysa değmeyin annelerin keyfine. Benim oğlan bir süredir yatağında kendi kendine uyuyor. Arabasını eline verip ”iyi uykular güzel oğlum” diyorum. Bana el sallayıp uyku pozisyonunu alıyor hemen. Ben de Koşarak salona geçip hemmen bir film ayarlıyorum. oh be