Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İki tane daha çocuk olunca dinlenme fırsatım pek olamıyor
Haaa bir de eşim sürekli evde olduğu için de olmuyor yardımcı olur ama çoğu şeyi ben yapiorm
Ev süpürmek resmen işkence olmaya basladi
Benimde 2 tane oğlum var küçük oğlum baya bir yoruyor beni ..eşim pek yardımcı olmaz diii rahatsizlaninca şimdi ara ara yardım ediyor...

Benimde 2 tane oğlum var küçük oğlum baya bir yoruyor beni ..eşim pek yardımcı olmaz diii rahatsizlaninca şimdi ara ara yardım ediyor...
Bni de çok yoruyorlar ya da benm tahammülüm.kalmadi tam bilmiyorum inan
Küçük olan kaç yaşındaki senin

Benmki de Şubat'ta 5 yaşına girecek ve çok hareketli hiç durmuyor yerinde
Abisini de ayartiyor
Nice sağlıklı.senelri.olsun şimdiden abisi çok.sikayetci bana.diyor çok yaramaz oğlun diyorum evet tipki senin gibi ..hele abisinin yatağında oynamaya bayılır nedense :)))

Nice sağlıklı.senelri.olsun şimdiden abisi çok.sikayetci bana.diyor çok yaramaz oğlun diyorum evet tipki senin gibi ..hele abisinin yatağında oynamaya bayılır nedense :)))
Amin ins cumlemizinkini :)

Bizimkilerin arası az bazen çok güzel oynarken bazen de cildiriyirlar
İkisi de çakal

Şurup icmeme rağmen mide yanmasından öleceğim tam yanma da değil ,reflü hissi sanki (hayatımda reflü olmadım ama bence tam olarak yasadigim histir

Çok iyi oldu öğrendiğim sağol canım
Yaaa sana niye öyle dedi canım inşallah yolundadır her şey
Rahimağzı uzunluğum kısalmış. Erken doğum riskin yüksek dedi. Takipteyiz gerekirse dikiş atarım dedi onun için amacımız 30lu haftaları görebilmek dedi

Çok geçmiş olsun. İnşallah her birimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız. Uzunluk ne kadar çıktı ? Sorması ayıp olmazsa vajinal usg ile mi ölçtü ?

Kesinlikle ve kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum ikizlerimi akşam ezanıyla birlikte karanlık odaya alıyordum ve sabah olana kadar ışıklı ortama çıkarmıyordum hatta odalarına ışık gelmesin diye kapı camını aleminyum folyo ile kapladım ve hala düzenli uykumuz mevcut uykuları geldiğinde kendileri bize hadi diyor zaten

Bende cybex in kullandım ergonomik ve rahattı hatta 2 yaşını gece ne kadar kullandım ve malesef sattım çocuk düşünmediğim için sattıktan 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve çok uzuldum

telsiz konusu açılmış ama üzerinde pek durulmamış sanki, hangi markaları önerirsiniz? sanırım çok önemli bir konu.
İkizlerinde almadım ve pişman oldum inşallah bu kez 2.el dahi olsa alacağım bende merak ediyorum güzel kullanışlı ve uygun var mı

telsiz konusu açılmış ama üzerinde pek durulmamış sanki, hangi markaları önerirsiniz? sanırım çok önemli bir konu.
Yeter ki isteyin kızlar. Hemmen öneriveririm ben Ben AliExpressten almışım telsizi. Amazon diye kalmış aklımda niyeyse. Benim telsiz böyle bir şey ve çok memnunun. Online Shop 2.4 Inç 2.4GHz Kablosuz Görüntülü bebek izleme monitörü Renkli Kamera Interkom Ses Gece Görüş Sıcaklık Izleme Bebek Bakıcısı Dadı | Aliexpress Mobile

Eveet doğumda da kim denk gelirse
Hiç güvenme derin şehir hastanesine. Haftalardır mahvettiler beni gittiğime pişmanım hem özel hem devlet olsun demiştim. Oksapar kullanmam için rapor çıkartmaya kalktı biri diğeri gerek yok dedi kendi doktorum ramotolojiye git dedi. Gittim o da kullanman gerek dedi şimdide kullanmana gerek yok diye rapor çıkarmıyor Başka doktor yani tam bir çelişki silsilesi. Birdaha asla gitmem kendi doktorumun şefkatli kollarına bıraktım kedimi

Öyle rahatlık ki uyku düzenini sağlamak. Zaten anneleri en çok darlayan şeyler uyku ve beslenmedeki problemler. Bunlar yolundaysa değmeyin annelerin keyfine. Benim oğlan bir süredir yatağında kendi kendine uyuyor. Arabasını eline verip ”iyi uykular güzel oğlum” diyorum. Bana el sallayıp uyku pozisyonunu alıyor hemen. Ben de Koşarak salona geçip hemmen bir film ayarlıyorum. oh be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…