Bende 5 kilo aldım doktorum fazla diyor diyetisyene gitmemi söyledi ama çok yiyorum yaa durduramıyorum kendimi hamur işi ekmek tatlı ne bulursam aynen ikinci hamilelikte daha çabuk çıkarmış bide çok zayıfsanız belki o yüzden 10 kilo alıp karnımız çabuk sismistir
168 boy 57 kiloyla hamile kaldım suan 67 kiloyum. Karnım 8.haftadan itibaren sismeye basladı ve hamile pantolonlarına da 8.haftadan sonra basladım. Bunda biraz hızlı şiştim
anadolu yakasında detaylı ultrasona gidecek olan var mı kızlar nereyi tavsiye edersiniz günlerdir Zeynep kamilden randevu almaya çalıstım ama imkansız sanırım
168 boy 57 kiloyla hamile kaldım suan 67 kiloyum. Karnım 8.haftadan itibaren sismeye basladı ve hamile pantolonlarına da 8.haftadan sonra basladım. Bunda biraz hızlı şiştim
Uykusuz gecelerden selamlar ☺ bugün ayrıntılı ultrason vardı çok şükür herşey normal yalnız böbreklerde genişleme var ama geçer önemli bişey değil dediler.
Yüzünü doğru dürüst göremedik plasentanın üstüne nerdeyse yüzüstü yatmış deniz yatağı niyetine öncesinde ve sonrasında kıpır kıpır olan çocuk o anda parmağını bile oynatmadı
10 kg almışım biri beni durdursuuunnn ( geçen yıl 25 kg verdim onun acısını çıkarıyorum galiba)
Herkeşeeeeeeeee günaydınnnnnnnn
Sabah şeriflerinizzzzzzz hayırlı olsun haaaaaaaanııııımmmmmmmmmmm
Eskilerrrrrr alırımmmmmmm yenilerrrr satarımmmm,2inci el çocuk beziiiiii,az kullanılmışş ıslakk mendil,zıbınnnn ne ararsanızzzz varrrrrrrr koşunnnn
Allahım yavrularımıza 1 gün daha yaklaştık,çok şükür
Canım bi tasa fesleğen karabiber koy. Bol yağ ekle İçine patatesi ince doğra. Yarım saat dolapta beklet. Fırına koy. Cips gibi oluyor. Üstüne kajun baharatı da koyabilirsin.