Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yok karından ultrasonda ölçtü Perinatolog ayrıntılı bakarken. 27mm çıktı
Canım 27 sınır. Dinlen çok yürüme ben 12. Haftada açılma ile 25mm düştü sonra 30mm çıktı. Dinlen bol bol. Hareket etmek iyi değil.

telsiz konusu açılmış ama üzerinde pek durulmamış sanki, hangi markaları önerirsiniz? sanırım çok önemli bir konu.
Ben oğlumda wewell aldım kullandım çok iyi oluyor balkonda oturma imkanım olmuştu yaz döneminde özellikle bir de ev uzun bizim duyulmuyor ya da çıt dese duyulması daha önemli özellikle ilk 6 ay kusmayla boğulmaya karşın Allah korusun. Şimdi çok uyguna kameralı olanlar var arkadaşım aliexpress den almıştı 1-2 aya gelse bile daha vaktiniz var alınabilir.

Kızlar bel bacak için gittiğim acil de idrar yolu enfeksiyonum çıktı antibiyotik içiyorum ama icim rahat değil var mı aranızda kullanmış olan acaba
Canım ben iğne bile oldum. 6 tane antibiyotik iğne. Doktorum dedi ki bu zarar vermez ama enfeksiyon çok zarar verir.

Yok ben şehir hastanesine güvenmiyorum hayattaki şansıma güveniyorum

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
Selam ben adetime bir hafta vardı öğrenmiştim vücudumu iyi tanırım dedim bişeyler oluyo ama benim çok netti tıpkı ilk çizgi gibi ama bunda da var gibi git kan ver bence ❤

telsiz konusundaki cevaplarınız için teşekkürler, sanırım bakıcı kamerası daha mantıklı olacak, çünkü 4 ay sonra bebeği bakıcıya bırakıp işe başlayacağım ne yazık ki. kamera konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlarımın da tavsiyelerini beklerim

Benimkide wewell cnm kamerasız ama memnundum .iş görüyor ikincil el almıştım ben tutumlu.... reklam olmasın :))) Boşluğu doldurun:)) orda güzel şeyler oluyor.

sen daha profosyonel bişi almalısın kuzum cep telden bağlanıp görmen lazım kameralı kesinlikle iyi olur gözün arkada kalmaz.

Selam ben adetime bir hafta vardı öğrenmiştim vücudumu iyi tanırım dedim bişeyler oluyo ama benim çok netti tıpkı ilk çizgi gibi ama bunda da var gibi git kan ver bence ❤
bende adet geçti baktım çift çizgi ama ben de hissettim testten önce bir dolgunluk vardı malüm bölgede:))

günaydınlar efendim::))) cinsiyet tablosu doldu sayılır eksik olanlar bildirim yaparsa ekleyelim bitsin:)))
küçük oğluşumu okula göndermedim öğlen almak zoruma gitti 4 yaşında ya kreş gibi gidiyor anaokuluna kafa izni verdik :)) büyüğü bıraktım.şimdi kahvaltı yapıcam azıcık geçikince midem kötü oluyor kız açlığa gelemiyor.

Gorur canim gorur oglumu krese yazmistim aidat verdim ama 2 gun sonra öğretmenden sikayet geldi durmuyor diye ben de mecbur aldim yatordigim aidati simdi geri alabilir miyim
en az bir hafta gitmesi lazım hemen nasıl karar verilmiş. konuştunuzmu okulla ne diyor para ile ilgili vermeyiz mi dediler.

benim oğlumda da vardı böbrekte genişleme, endişelenecek bir durum değil. doğuma kadar takip etti doktorum ve doğumdan sonra usg çekildi. zaten doktorum demişti endişelenecek bir durum değil (sınırı aşmaz diye dedi) erkek çocuklar genellikle idrarını tutar demişti

günaydın, benimkininde cinsiyeti kesinleşti. benimde 2. oğlum geliyor nasipse

en az bir hafta gitmesi lazım hemen nasıl karar verilmiş. konuştunuzmu okulla ne diyor para ile ilgili vermeyiz mi dediler.
Gittim simdi canim biraz sorun ettiler ama aldim. Cok sinirliyim ogretmenine ben de cocuk gelisimcisiyim ama boyle bir tahammulsuzluk iki gunden yapacagimi sanmıyorum

Gittim simdi canim biraz sorun ettiler ama aldim. Cok sinirliyim ogretmenine ben de cocuk gelisimcisiyim ama boyle bir tahammulsuzluk iki gunden yapacagimi sanmıyorum
İYİ yapmışsınız . iki günde ne anlıcaklar acaba merak ettim . kimi cocuk alışma süreci 1 ay bile sürüyor daha minikler ancak alışacaklar.

ben bakıcı için haıkon kamera almıştım 2 tane, görüntü kaliteside güzel. konuşmalarını da duyuyorum istediğimde bende kameradan sesleniyorum konuşuyoruz. çok şükür bakıcımdan memnunum ilk zamanlar endişelendiğim için sürekli takip ediyordum ama şuan sadece ne yapıyorlar diye merak ettiğim için bakıyorum. umarım bu teyzemiz işten ayrılmaz. bakıcı konusu çok üzüp germişti beni. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…