Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim oglum da 2014 mart dogumlu beni baya yoruyor adam da destek olmayınca bi de calisiyorum iyice sinirim hat safhada
Benim oğlumda eylül doğumlu ben çalışmıyorum 2.ci çocukta bıraktım zaten çalışmayı yardımcı olmayınca zor heleki hamileyken

Benimkide wewell cnm kamerasız ama memnundum .iş görüyor ikincil el almıştım ben tutumlu.... reklam olmasın :))) Boşluğu doldurun:)) orda güzel şeyler oluyor.
zaten ikinci el ilk çocukta pek istemiyorsun da ikinci de herşey uygun ve ikinci el olabiliyor

bakıcı konusu gerçekten çok önemli ve bulmak da çok zor, sen nasıl buldun bu teyzeyi? ve fiyatlar nasıl acaba sorması ayıptır. Şimdiden bakıcı telaşına düştük.

hamile kalmadan yaklaşık 3-4 ay önce rüyamda gördüm ben oğlumu hastanede kucağıma verirlerken, hatta bilekliğinde ismi bile yazıyordu. o yüzden herkes cinsiyet merak ederken ben çok emindim, isim konusunda da zorluk çekmedik

Nasıl randevu aldınız
Kadın doğuma randevu aldım önce ben söylemeden onlar dedi ayrıntılı usg yaptıracaksanız şimdiden randevunuzu alın diye bana bi kağıt yazıp verdi 2 yan odada ayrıntılının yapıldığı yer var oraya götürdüm sekreter haftayı hesapladı randevuyu verdi

Ben de hep erkek gördüm hatta gamzesini bile gördüm haha. Nitekim doktor da erkek olduğunu söyledi. Ama dün gece rüyamda aaa aslında kızmış süpriz yapmış bize filan kafam bi karıştı

Ben de hep erkek gördüm hatta gamzesini bile gördüm haha. Nitekim doktor da erkek olduğunu söyledi. Ama dün gece rüyamda aaa aslında kızmış süpriz yapmış bize filan kafam bi karıştı
bu bende de oldu, 18. haftada falan rüyamda kız olduğunu gördüm, herhalde bir şekilde ona cinsiyetiyle bağlanıp değişmesinden korktuğumuz için oluyor.

bu bende de oldu, 18. haftada falan rüyamda kız olduğunu gördüm, herhalde bir şekilde ona cinsiyetiyle bağlanıp değişmesinden korktuğumuz için oluyor.
Aynen öyle çünkü bir sürü şey alınmış, annem papyonlu mapyonlu takımları doldurmuş

bakıcı konusu gerçekten çok önemli ve bulmak da çok zor, sen nasıl buldun bu teyzeyi? ve fiyatlar nasıl acaba sorması ayıptır. Şimdiden bakıcı telaşına düştük.
bu konu aslında çok uzun :) ücretsiz izindeyken beni maddi olarak zorlayacağını düşündüğüm için bakıcı aramamıştım. bende oğlumu 9 aylıkken bıraktım işe başladım. işe başlamaya 1 ay kalası bakıcı aramaya başladım. tüm tanıdıklara haber saldım. bakıcı için aracı firmalarla konuştum. sahibinden e ilan verdim vs vs ama yok bulamadım. o kadar absürt şeyler yaşadım ki, anlatamam bu durumlarda iyice korkuttu beni işi bırakmayı dahi düşünmüştüm. aslında özetle bakıcı bakmaya çok önceden bakmaya başlanılmalı mümkünse imkan varsa doğumdan önce anlaşılıp gözlemlenmeli diye düşünüyorum. işbaşı yapmama 1 hafta kalası annemin memleketteki komşunun aracılığıyla bulduk çok şükür. oğlum şuan 18 aylık şunu diyebilirim ki benden daha iyi baktı neredeyse. teyze çok tecrübeli kreşlerde çalışmış uzun süre. ben 52 yaşında acaba yaşlı mı kalır bebek bakımına diye düşünürken şuan bize de annelik yapıyor resmen ailemizden birisi oldu. sigorta yaptırmamızı istemedi çünkü emekliydi. ücret ise çok değişken ben istanbulda yaşıyorum. çocuk dışında biz başka birşey istemedik kendisinden (ev işi vs gibi ama sağolsun teyze benim hamile kalmamla birlikte kendiliğinden çamaşırımı da yıkıyor sabah gelip zorla kahvaltı hazırlayıp yediriyor vs) 2 bin tl veriyoruz ama onun dışında başka yardımlar yapıyoruz torununun ihtiyacı kışlık hazırlıkları vs gibi şeyler. keşke imkanım olsa daha fazla verebilsem

Süper ya şanslısınız darısı başıma, zaten en az asgari ücret istiyorlar, çok yüksek değil maaşlarımız eşimin de benim de böyle olunca insan istiyor ki yemek de yapsın, evin günlük işlerine de baksın ama bakalım bizi neler bekliyor. Ajanslara vs hiç güvenim yok ben de birilerinin akrabası tanıdığı olsun istiyorum

Canım ben 3 lü test yaptırdım devlette. E nabızda sadece kandaki değerler yer alıyor ama önemli olan yaş ve diğer faktörlerin değerlendirildiği sonuçlar. Bunun için de hastanenin kadın doğum bölümü sekreterliğinden sonucu alabilirsin. Sonuca göre doktora gösterirsin. Alınan sonuç kağıdında risk değerleri ve hangi aralıkta yer aldıpın yazıyor zaten.

Valla öğrenemedim daha, 2 ocakta gidecem insallah
Ogrenirsem yazarım cnm

ya moral bozmak olarak anlatmıyorum ama bana da tecrübelerini etrafımdaki arkadaşlarım anlattı. bende size bahsedeyim. arkadaşım eşinin çok yakın akrabasıyla anlaşmıştı ama 7-8 ay sonra evdeki altınlardan paradan çaldığı ortaya çıkmıştı. o yüzden referans önemli ne olursa olsun. kamerada o yüzden şiddetle tavsiye ediyorum. Allah hepimizi merhametli, iyi insanlarla karşılaştırsın. ev işlerine yardım etmesini bende çok isterdim işin açığı çok yorucu oluyor işten çık eve git yemek yap, bebekle ilgilen temizlik vs. sigara içenlerde geldi görüşmeye, isterseniz bebeğin altını da değiştirebilirim demişti birisi şok olmuştum e herhalde değiştireceksin. tüm gün öyle mi kalacak dedim. kimisi bebeğin yemeklerini de siz yaparsınız ben bebeğe mama hazırlayamam diyende çıktı. verdiğiniz para kadar hizmet alırsınız 3 bin verirseniz oyunda oynarım bebekle diyende çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…