Kizlar detayli icin doltora gittim devlete gidicektim.ama ozelde sigortamiz karsiliyomis simdi geldim eve. Bebek iyimis 430 gram olmus kalbindeki leke gecmemis hala 2 saat boyunca inceledi cok iyi.bi doktordu rahim asada dedi progestan verdi bide sipanim resmini verdi bi yuzunu gostermedi 10 dkka yuru bakalim gene dedi gene azcik bakabildik olsn bunada bin sukur
canım 4 kadın doğumcuya sordum inanır mısın hiç biri bilgisiyle evet kullanabilirsin hiç bir zararı yok ya da hayır kullanamazsın zararlı demedi. malesef hepsi havadan konuştu gibi hiç biri sorumluluk alıp yönlendirmek istemedi bilgisi olmadığı için sanırım.bence aşıyı vurulmasan ilk 3 ay daha iyi olur çünkü bu dönemde ağrı kesiciyi bile önermiyoruz dediler. o yüzden bende mecburen gebelik sonrası devam edeceğim inşallah ilerleyen aylarda tıkanmam.
Günaydın anneler, uykusuzlarda bugünde been varım tabiki:)
Başıma geldiği için bahsetmek istedim, kızımda göğüs uçlarım kanayacak kadar yara olmuştu lansinoh vs hiç işe yaramadı, emzirme danışmanının tavsiyesiyle specta mam isimli krem çare oldu, şimdilerde tekrar emzirme danışmanımla görüştüm ürünün stoklarda çok kalmadığını söyledi, ankaradaki ecz aradım elinde varmış hemen ayırttım, doğumdan bikaç hafta önce kullanıcam.
Bu göğüs kanama olayı çok önemli
Başıma gelen olayı anlatayım benim göğsümde ne acı ne yara ne çatlak vardı ama minicik bir çatlak varmış göremedim dr da göremedi çocuğu emzirdim yan yatırdım böle kan küstü o kadar korktum ki dr önce bana baktı göremedi çatlak akıntı vs çocuğa baktı yok yanında birdaha küstü acil midesini yıkadılar kamerayla vs baktılar ne kötüydü anlatamam migdesinde kanama olup olmadığını anlayamadilar üniversite hastanesine acil sevk verdiler orda bir prof baktı ve yazık olmuş çocuğa dedi bi test varmış onu yapmaları lazımmış onu yapmadan tıklamayla çocuk 1 gün yiyemedi birşey ah işte ah çocuk büyütmek çok zor
Allah razı olsun cnm... gittin herşey yolundaymış plesantam da yukarı çıkmış çok şükür darısı dier bekleyen arkdslara olsun sağlıkla gelsinler bebisler .....ve bebişim erkek
Ya kızlar benim gobişim nie çikmiyo 20. Haftaya girdim yani hele ki sabahlari
Anca yemek yersem hafif cikiyo annem kardesime hamileyken kimse anlamamiş 9 ay doğurunca ogrenmis millet acaba onunla alakasi var midir
Ya kızlar benim gobişim nie çikmiyo 20. Haftaya girdim yani hele ki sabahlari
Anca yemek yersem hafif cikiyo annem kardesime hamileyken kimse anlamamiş 9 ay doğurunca ogrenmis millet acaba onunla alakasi var midir
Gunaydiiinn kizlaarr bugün esimle evlilik yil donumum 5 yıl olduu tamm gece oturdumm dusundum de düşündüm 5yil gozumun önünden geçti, vallahiii sabrima hayran kaldım neyse ki en zor dönemler hep bu 5 yıl için diyorlardı umarim atlatmisimdir
Bu göğüs kanama olayı çok önemli
Başıma gelen olayı anlatayım benim göğsümde ne acı ne yara ne çatlak vardı ama minicik bir çatlak varmış göremedim dr da göremedi çocuğu emzirdim yan yatırdım böle kan küstü o kadar korktum ki dr önce bana baktı göremedi çatlak akıntı vs çocuğa baktı yok yanında birdaha küstü acil midesini yıkadılar kamerayla vs baktılar ne kötüydü anlatamam migdesinde kanama olup olmadığını anlayamadilar üniversite hastanesine acil sevk verdiler orda bir prof baktı ve yazık olmuş çocuğa dedi bi test varmış onu yapmaları lazımmış onu yapmadan tıklamayla çocuk 1 gün yiyemedi birşey ah işte ah çocuk büyütmek çok zor
Allah razı olsun cnm... gittin herşey yolundaymış plesantam da yukarı çıkmış çok şükür darısı dier bekleyen arkdslara olsun sağlıkla gelsinler bebisler .....ve bebişim erkek
Günaydın anneler, uykusuzlarda bugünde been varım tabiki:)
Başıma geldiği için bahsetmek istedim, kızımda göğüs uçlarım kanayacak kadar yara olmuştu lansinoh vs hiç işe yaramadı, emzirme danışmanının tavsiyesiyle specta mam isimli krem çare oldu, şimdilerde tekrar emzirme danışmanımla görüştüm ürünün stoklarda çok kalmadığını söyledi, ankaradaki ecz aradım elinde varmış hemen ayırttım, doğumdan bikaç hafta önce kullanıcam.
Kızlar merhaba :) Çocuğumu cinsiyetini renkten bağımsız şekilde yetiştirmek en çok istediğim şeylerden veeee bunun üzerine kızıma aşağıdaki beşiğini aldım Büyük konuşmak böyle birşey sanırım
Bu arada ikinci elden aldım heyecanlıyım nasıl gelicek :)