Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar detayli icin doltora gittim devlete gidicektim.ama ozelde sigortamiz karsiliyomis simdi geldim eve. Bebek iyimis 430 gram olmus kalbindeki leke gecmemis hala 2 saat boyunca inceledi cok iyi.bi doktordu rahim asada dedi progestan verdi bide sipanim resmini verdi bi yuzunu gostermedi 10 dkka yuru bakalim gene dedi gene azcik bakabildik olsn bunada bin sukur

Canım bilgi alabilrsen bana da yazar mısın ? Ben de rupafin kullanıyordum ya da allerset şimdi içemiyorum ama Mart ayında çok kötü olacağım
canım 4 kadın doğumcuya sordum inanır mısın hiç biri bilgisiyle evet kullanabilirsin hiç bir zararı yok ya da hayır kullanamazsın zararlı demedi. malesef hepsi havadan konuştu gibi hiç biri sorumluluk alıp yönlendirmek istemedi bilgisi olmadığı için sanırım.bence aşıyı vurulmasan ilk 3 ay daha iyi olur çünkü bu dönemde ağrı kesiciyi bile önermiyoruz dediler. o yüzden bende mecburen gebelik sonrası devam edeceğim inşallah ilerleyen aylarda tıkanmam.

Selam annişler minicity nin İnternet sitesinde baya indirim var gibi bi bakın isterseniz.

Bu göğüs kanama olayı çok önemli
Başıma gelen olayı anlatayım benim göğsümde ne acı ne yara ne çatlak vardı ama minicik bir çatlak varmış göremedim dr da göremedi çocuğu emzirdim yan yatırdım böle kan küstü o kadar korktum ki dr önce bana baktı göremedi çatlak akıntı vs çocuğa baktı yok yanında birdaha küstü acil midesini yıkadılar kamerayla vs baktılar ne kötüydü anlatamam migdesinde kanama olup olmadığını anlayamadilar üniversite hastanesine acil sevk verdiler orda bir prof baktı ve yazık olmuş çocuğa dedi bi test varmış onu yapmaları lazımmış onu yapmadan tıklamayla çocuk 1 gün yiyemedi birşey ah işte ah çocuk büyütmek çok zor

Ya kızlar benim gobişim nie çikmiyo 20. Haftaya girdim yani hele ki sabahlari
Anca yemek yersem hafif cikiyo annem kardesime hamileyken kimse anlamamiş 9 ay doğurunca ogrenmis millet acaba onunla alakasi var midir

Ya kızlar benim gobişim nie çikmiyo 20. Haftaya girdim yani hele ki sabahlari
Anca yemek yersem hafif cikiyo annem kardesime hamileyken kimse anlamamiş 9 ay doğurunca ogrenmis millet acaba onunla alakasi var midir
Evet canım genetik oluyor maalesef benim de annemle ablamın hemen çıkardı göbeği şimdi benim öyle 6 aylık gibiyim daha 4 aylık

Ooo desene benim 4 yılım daha var

yarın detaylı ultrasonumuz var, var mı tavsiyesi olan? ikili taramada riskimiz yüksek çıkmıştı o yüzden biraz ürkek gidiyoruz.

Benim kızım da hep kan kustu. Ama benim göğüslerim paramparça olduğu için sebebini biliyorduk. Üzüldüm sizin için

Ayva çekirdeği jölesi d de iyi geliyor gogus ucu yarasina

Kızlar merhaba :) Çocuğumu cinsiyetini renkten bağımsız şekilde yetiştirmek en çok istediğim şeylerden veeee bunun üzerine kızıma aşağıdaki beşiğini aldım Büyük konuşmak böyle birşey sanırım
Bu arada ikinci elden aldım heyecanlıyım nasıl gelicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…