Kesinlikle zor olsada cok guzel bir duygu benim sonuncu olacak kaza falan olmazsa.o yuzden bu gebelik daha farkli benim.icinbirde.burnumda hep bebek kokusu var cocuklar buyunce insan ariyor o kokuyu o kokuyu nasip depolasak acep
Uleyn kilo almadım göbek çıkmadı belli olmuyo deyip durmayın yaw...
Ben aldım başımı gidiyorum bir göbek ki 7aylık ben napam . Ne ka güzel göbek yok valla bi nazarıma bakar he
Oksapar ve türevlerini gala göbişten yapmaya devam ediyo musunuz bu arada ben yeniyim bu iğnelerde karnımdan vuruyorum ama Bebişe gelmesi imkansız herhalde di mi?
Oksapar ve türevlerini gala göbişten yapmaya devam ediyo musunuz bu arada ben yeniyim bu iğnelerde karnımdan vuruyorum ama Bebişe gelmesi imkansız herhalde di mi?
Evet devam ediyorum ve raporlu üstelik doğuma kadar devam. Eşimde her akşam iğne yaparken aynı endişede,karnıma doğru kızım kafanı çek diye söyleniyor ama sanmam,iğne ucu çok kısa zaten.
Ayy bizim ev var ya şampuan, saç kremi ve saç maskesi çöplüğü... kremin her türlüsü durulananı, durulanmayanı, bakım yağları... ne ararsan. Bikaç kere kullanıyorum işe yaramayınca yenisini alıyorum. o kadar mutsuzum ki şu saç mevzuundan. Ben de saçımı tarayıp evden çıkabilmek, saçımı salabilmek istiyorum.
Hindistan cevizi yağı gerçekten işe yarar mı acaba
Arkadaşlar merhabaaa
Ya benim bebisler araliksiz iki taraftan tekme mi el kol mu popo mu başmi bilmem itekleyip durdular. Açtik gobegi izledik yarim saat
Hickirik mi acaba dedim. Cunku hic durma yok. İlk hamileligim bilemiyorum ama Allahim nasil guzel bisey Allah isteyen herkese tattirsin şu hissettiklerimizi biraz ağlayip cokca güldüm
Evet devam ediyorum ve raporlu üstelik doğuma kadar devam. Eşimde her akşam iğne yaparken aynı endişede,karnıma doğru kızım kafanı çek diye söyleniyor ama sanmam,iğne ucu çok kısa zaten.
Yani ben yağ dokumu falan düşünüp ( devasa olduğu için) rahatlıyorum ama yine de bi sorayım dedim bende rapor çıkarıcam inşallah öyle daha kolay alınıyormuş sanırım
Gunaydiiinn kizlaarr bugün esimle evlilik yil donumum 5 yıl olduu tamm gece oturdumm dusundum de düşündüm 5yil gozumun önünden geçti, vallahiii sabrima hayran kaldım neyse ki en zor dönemler hep bu 5 yıl için diyorlardı umarim atlatmisimdir
Selam canlar birazdan doktora gidicem insaAllah herşey yolundadır ve benim nazlı plesenta yukarı doğru yol almistir :))) ve veee cinsiyeti kesinleşir heralde sağlıkla gelsin de nasip
Selam canlar birazdan doktora gidicem insaAllah herşey yolundadır ve benim nazlı plesenta yukarı doğru yol almistir :))) ve veee cinsiyeti kesinleşir heralde sağlıkla gelsin de nasip