Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kesinlikle zor olsada cok guzel bir duygu benim sonuncu olacak kaza falan olmazsa.o yuzden bu gebelik daha farkli benim.icinbirde.burnumda hep bebek kokusu var cocuklar buyunce insan ariyor o kokuyu o kokuyu nasip depolasak acep
valla burnum bebek kokusu falan aramıyor bezli bebem var zaten ama bu son gebeliğim tadını çıkar diye diye kendimi adapte ediyorum

Uleyn kilo almadım göbek çıkmadı belli olmuyo deyip durmayın yaw...
Ben aldım başımı gidiyorum bir göbek ki 7aylık ben napam . Ne ka güzel göbek yok valla bi nazarıma bakar he
Olsa bi dert olmasa bi dert ben de yok işte akşam gaz yapıp azıcık şişince mutlu oluyorum sonra gazdan ağırınca da korkuyorum

Oksapar ve türevlerini gala göbişten yapmaya devam ediyo musunuz bu arada ben yeniyim bu iğnelerde karnımdan vuruyorum ama Bebişe gelmesi imkansız herhalde di mi?

Oksapar ve türevlerini gala göbişten yapmaya devam ediyo musunuz bu arada ben yeniyim bu iğnelerde karnımdan vuruyorum ama Bebişe gelmesi imkansız herhalde di mi?

Evet devam ediyorum ve raporlu üstelik doğuma kadar devam. Eşimde her akşam iğne yaparken aynı endişede,karnıma doğru kızım kafanı çek diye söyleniyor ama sanmam,iğne ucu çok kısa zaten.

Ben farmasinin keratin serisini kullaniyorm 2 yildir saclarmda gozle gorulur fark var tavsiye ederm

Bnde ayni sekilde hissediyorum hatta dun baya uzun surdu belli araliklarla sagdan soldan lik lik diye vuruyor kesin hickiriyor dedm kerata

Evet devam ediyorum ve raporlu üstelik doğuma kadar devam. Eşimde her akşam iğne yaparken aynı endişede,karnıma doğru kızım kafanı çek diye söyleniyor ama sanmam,iğne ucu çok kısa zaten.
Yani ben yağ dokumu falan düşünüp ( devasa olduğu için) rahatlıyorum ama yine de bi sorayım dedim bende rapor çıkarıcam inşallah öyle daha kolay alınıyormuş sanırım

aslında 32 haftada falan olur bunlar kasılma yani yalancı sancı diye okumuştum ve ben hep doğuruyordum ilkinde şükür 40+0 a kadar durdu paşa.
Benim de ilkinde 30.hafta gibi başladı ama bunda erken oldu niye anlamadım
Magnezyum verdi doktorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…