Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
anne adayları alışverişe tam olarak ne zaman başlayacaksınız_? ara ara mı yoksa toplu olarak mı?
Canım ben odasını aldım agirlasmadan oda işini halledelim bide borçlar üst üste gelmesin dedik:) annemler de kıyafet alıp örüyorlar:) biz yavaştan başladık yani

Kızlar 2li testim 9500 de 1 çıkmıştı 3lü testim de 2051 de 1 cıktı doktor nispeten iyi dedi sizce nasıl:/

mrb kizlar ben hep koyu haberlerle geliyorum moralinizide bozmak istemem benim yuzumden taramalari yaptirmicaktim ama bugun seytan durttu gittim 3lu yaptirdim ve sonuc 1.50 yuksek risk amniyosentez diyor dr suan ne yapacagimi ne dusunecigimi sasirdim sadece uzgunumm

burda birçok farklı başlıkta birçok 2 li yaptırmayıp 3lü yaptıran kişiden sonuçların böyle ürkütücü çıktığını bizzat okudum. 2liden çok daha yanıltıcı olan bir test olduğunu çoğu bayan yazıp çizdi burada, kimse amniyosentez yaptırmadı, biraz ücret ödeyip şu pahalı testleri yaptılar ve ben kimsede sorun çıktığını görmedim. Nisan annelerinde 1-2 kişi anımsıyorum. Bence telaş etme ve onlarada danış.

Canim benim fikrim üsteleme birak burda kalsin kendini strese sokme. Bol dua, sabr Allahin izniyle saglikli bebekler aliriz kucagimiza. Sen ne kadar rahat oluursan bebegin de o kadar saglikli olur. Biliyorum cok zor, dusunmeden edemiyorsun cok da haklisin ama gun dogmadan neler dogar. Bide yeni testlerin sonucunu bekleyene kadar kendini uzeceksin. Ne gerek var? Gebeligini sonlandrmak istiyorsan tabi hicbisey diyemem. Ama aksi bi durum icin Allaha siginmak en iyisini istemek tek yol. Unutma bu testlerin dogruluk payi her testte daha dusuk. İyi tarafindan bak. Sil at guzel dusunelim guzele kavusalim insallah. Dualarimdasin

1.50 nedir canım 1:50 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…