Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Askısı ayarlanabilirlere bakın,diğer türlüsü kıvrılma yapıyor,alttan çıtçıtlıda zor olur yaza denk geliyor zaten

Off bu korseler çok rahatsız ama kullanmadığıma pişman oldum ben. Olduğu gibi kaldı göbeğim. Bu sefer sezeryandan dolayı doktora bir danışıp kullanacam zararı yok derse.

Benim göğüslerde 85ten 95e çıktı daha da çıkarmı acep tecrübeli analar? Hızla kilo alıyorum bide. Emzirme sütyeni alsam mı bilemedim son ayı mı beklesem?

Günaydın anneler, uykusuzlarda bugünde been varım tabiki:)

Başıma geldiği için bahsetmek istedim, kızımda göğüs uçlarım kanayacak kadar yara olmuştu lansinoh vs hiç işe yaramadı, emzirme danışmanının tavsiyesiyle specta mam isimli krem çare oldu, şimdilerde tekrar emzirme danışmanımla görüştüm ürünün stoklarda çok kalmadığını söyledi, ankaradaki ecz aradım elinde varmış hemen ayırttım, doğumdan bikaç hafta önce kullanıcam.

Saç konusu açılmışken
Benim gibi saçı 24 saat geçmeden yağlanan var mı ?en son Yves Rocherin yağlı saçlar için şampuanini aldım ilk yıkamada süper oldu 2 gün yağlanmadi ikincisinde duştan bir çıktım yapış yapış ..hala da öyle

Hıçkırık da olabilir ,hissediyordum ilk hamileligimde ben bazilarimizinki çok zor geçse de insan içinde bebek.olma hissini özlüyor tadını çıkartalım bu günlerin

Hangi marka canım bu avokado özlüyle hindistan cevizli krem?
Biri bitince diğerine baslıyorum dönüşümlü saç kendini rutine baglamasın diye ama en cok avakadoluya hayran kaldım ve bol bol kullanabiliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20191227-081345.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20191227-081547.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 34
Off bu korseler çok rahatsız ama kullanmadığıma pişman oldum ben. Olduğu gibi kaldı göbeğim. Bu sefer sezeryandan dolayı doktora bir danışıp kullanacam zararı yok derse.
Yaz günü takmak zor olacak hele ben izmirdeyim ama göbek de kalırsa çok zor eritmek
Gerçi 2 sezeryan olan cok tanıdığım.var 0 gobekle gezen .her gün hamur işi ,tatlı yiyen ..biraz da genlerle ,vücut yapısı ile alakalı sanırım

Ahh ahh ikimizin saçını bir karıştırıp ortasını bulsak süper olur benimki de avuç avuç krem sürsem tülermekten kendini alamıyor, bana mısın demiyor

günaydın herkese,
1 ay önce her gün 'acaba bebeğim yaşıyor mudur?' endişesiyle güne başlayıp gün sonunda soluğu en yakın hastanenin kadın doğum bölümünde 'ya karnımda bir ağrı var da' diyerek alıyordum. Bin şükür sürekli kıpırdayan bebeklerimize. Allah eksikliklerini yaşatmasın.
Bir sorum olacaktı; çok yorgun olduğum günler göbek deliğimin üstünde aşırı bir batma hissi oluyor, uyuyup uyanınca geçiyor, bu normal bir şey mi acaba?

Kuru şampuan saçların yagını alıyor diye duydum canım doğru bilmiyorum benim saçlarım kuru olduğu için hiç araştırmadım

Hıçkırık da olabilir ,hissediyordum ilk hamileligimde ben bazilarimizinki çok zor geçse de insan içinde bebek.olma hissini özlüyor ☺tadını çıkartalım bu günlerin
Kesinlikle zor olsada cok guzel bir duygu benim sonuncu olacak kaza falan olmazsa.o yuzden bu gebelik daha farkli benim.icinbirde.burnumda hep bebek kokusu var cocuklar buyunce insan ariyor o kokuyu o kokuyu nasip depolasak acep

Aslinda bir rahatligida var korsenindogumdan sonra koca gobek ortulmus oluyor emziriken ben o acidan rahat etmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…