Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Top gibi büzüsüyor yazmistim,tel düzeltmis
bendede 4.5 gundur oluyor karnim tas gibi olup sertlesiyor ve icerde bisey buzusuyor gibi oluyor iki dk sonra geciyor bugun 3 defa oldu ilk hamileligimdede oldu erken dogum riskinden hastanede yatmistim 36 haftada dogum yaptim

Bu demekki seninle ayni sonuclari alan her 50 kadindan 49 u saglikli dunyaya gelmis. 1 ihtimali degil 49 ihtimali dusun. Bebegini surekli sev mutlu ol ki o da olsun annesiiii
seviyorum dua ediyorum ama psk olarak yiprandim sanki 4 aydir bos gebelik bulanti kusma derken tarama buyuk imtihandan geciyorum insallah basariyla atlatirim iyiye odaklanicam sagol canimm

Ben ilk gebeligimde 36 .hafta da baslamisti

Bu taramalar sadece olasılık ama aldırmak ya da kalıtsal rahatsızlık tespiti için değil yalnızca. Düşük ağırlıklı bebek gebelik zehirlenmesi erken doğum ve müdahale edilebilen sorunlar için de yapılıyor. Anne karnından çıkarılıp kuyruk sokumundaki tümor alındı geri koyuldu kesesi dikildi ve bebek 37 haftada doğdu Yurtdışında, ülkemizde kapalı müdahale yapıldı VS. Lütfen bunları da bilin.

Sakın cnm bu saatten sonra amniypsentez ne fayda eder, emin olmak istiyor isen kandan bakılan yüzde 99 doğru test var. Amniyosentez de riskli bir işlem. Ayrıca sadece olasılık bunlar canını sıkma bana da 1:173 sakatlık dendi ne oldu ok şükür koşup oynuyor hiç üzme kendini lütfen

Canım 3lü güvenirliği en düşük test bir de keşke yaptırmasaydın. Hiç takma kafana yoktur bir sorun ayrıntılı ultrasona gir bir perinatolog bul yeterli olur

Benim ponçik karnımda dans etmeye başladı bikaç gündür. O dans edecek kadar büyüyüp geliştikçe hazım sorunları da hepten artmaya başladı. Yediklerim üst üste dizilip öylece duruyorlar sanki. Mide yanmasıyla kankiyiz.

Bunca hazımsızlığın içinde canım sürekli zeytinyağlı yaprak sarması istiyor ekşi ekşi. Günlerdir sarma yemekten içim ekşidi. Sarma istemediği vakitler de bol ekşili kısır istiyor canım. Midem bildiğiniz yangın yeri. İmdaaat!

Ben daha hic cig sarimsak cig sogan yemedim hele yesil sogana dokunmadim bile bana cok uzakk işkembe corbasi
Ben ekmek arası yeşil soğan yiyorum sarımsağın da bağışıklık sistemi üstündeki gücüne inanıyorum, çiğneyip yuttuğum çok oluyor hasta olmayayım diye. Biraz değişik zevklerim var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…