Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar benim bir sorum olucaktı aklıma takildida , ölü evine gebeyken gidilir mi? Subyan riski olabilir falan demişler di bana ne kadar doğru bilemiyorum
Batıl inanç bunlar..aklı ve bilimi önemsemeyen kişilerin uydurması
Moralim bozulur diye gitmezsseniz anlarım..
Gittiğimiz hastanelerde de biri ölebilir ,yaşadığımız apartmanda da .o zaman oralara da gitmeyelim..

Sonunda geyik dışında bişey yazılmış tebrik ediyorum ben 22 haftadayım az sonra randevum var detaylı usg için...heyecanlıyım
Geyik yapmanın nesi kötü? Belki siz de biraz yapıp şu gerginliği üstünüzden atmalısınız. Burası kuantum fiziğinin çözüldüğü ciddi bir ortam değil ki yahu. Elbette muhabbet edip geyik yapacağız bilgi paylaşmanın yanında. Dilerim detaylı ultrasonunuz iyi geçer. Hayatın da daha iyi geçmesi için biraz gevşeyip rahatlayın derim.

Sonunda geyik dışında bişey yazılmış tebrik ediyorum ben 22 haftadayım az sonra randevum var detaylı usg için...heyecanlıyım
Yani geyik dışında da burada o kadar güzel muhabbetler oluyor ki.. Sorulan tüm sorular sorunlar paylaşılıyor fikir alınıyor... boşa geyik yapılmıyor...
Siz nasıl bir yargıyla bunu yazdınız acaba. yazmakta zorunda değilsiniz zaten.. Ve hatta bu ifadeyle yazmasaymışsınız keşke.

sürekli ciddi muhabbetlerle muhatap olmak istiyorsanız bir sürü başka forumlar var sizi oralara alalım.
detaylı ultrasonunuz çok güzel geçsin, keyfini çıkarın inşallah..

Kızlar benim ayrıntılı usg ye 3 hafta var bebeği de hissetmediğim için Alsancak Devlet hastanesinde kontrole gittim (normalde perinatoloğa gidiyorum). Şansıma çok tatlı bir doktor denk geldi ultrasonda baktık kızıma her şey güzelmiş yolundaymış içim rahatladı. Kontrol için gitmek isteyen olursa Alsancak devlet hastanesine doktorun adını özelden yazabilirim. "endişeye kapılıp bebeği görmek istersen istediğin zaman randevu alıp gel" dedi. Perinatoluğuma da selam söyledi uzaktan akrabalarmış.

Yüzde yüz yaşayacaksın demiyor ama ihtimali olduğunu sürekli tansiyon kontrolü flan yapılmasını söylüyor nitekim bana dedi erken doğum ile karşılaşabilir de dedi 35 de sancılarım artınca ilaç kullandım neyse demem o ki bir çok şey olabilir ve buradan yazdıkların yüzünden birileri tarama testi yaptırmayıp pişman olursa¿ben kimseye yaptır yaptırma diye fkir vermem oğlumda canım yandığı halde. Allah herkesi sağlıklı evlat nasip etsin yormasın

Midyede civa var sanırım ondan olabilir. Normalde de çok yemek zararlı diye biliyorum.

Offf herşeye karışmak deyince kaynanamın üstüne tanımam. Sen iyisin gene bikaç gün sık dişini. Ben napayım, çocuk bakmak için bizde yaşıyor mecburen

Gözlerinden öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…