Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Uykusuz bir gecenin sabahı kızım gece bağır çağır geldi midesini üşütmüş kusmalar bağrışmalar sakinleştirene kadar heder oldum.. böle durumlarda adamlar hiç yok piyasada kusuk temizlemeler ay bi de git çalış

Günaydın annişler bende işten yazıyorum artik zorlansamda işe devam sakatat konusunda fazlası zarar demişti doktorum hatta herşeyin fazlası zarar demişti galiba sorun etmeyin 1 veya 2 kez yemekten bisi olmazz benim doktorum kesinlikle midye yemiceksin demişti

Cnm hemen stres yapma.bendede yaş riski var dr dedi 4.bebege hamile kalsan gene bu risk olur diyor.bizdede ilk oglumda ense kLin demislerdi ama sıkıntı olmadi.amniyo sentez yaptirmak istersen yaptir cnm.gerekirse bir üniv.hastanesine git tekrar yaptir cnm.insallah sıkınti yoktur

Ultrasonda ne dedi dr,yapısına bakıyorlar çünkü,netliği yok ,yaş faktöründen de demiş olabilir,bence başka bir dr.a 4.lü için kan ver,ayrıntıya gir ,şüphe,endişe yorar yıpratır,en kısa zamanda içiniz rahatlar umarım,

Gecmis olsun hasta oldular mi cok zor oluyor allah kolaylik.versin.babalar uzaktan seviyiyorlar.iste gorevleri o.

Günaydın,benim dr.da fazlası zarar demişti,çünkü ben kokoreç diye ağlamıştım resmen

Gunaydin canlarim dun gece misafirlerim geldi k.valideler bir kac gun kalirlar.iyi guzelde herseye.karisir huylari beni cok.kizdiriyor simdiden diyor yok kizini daha cok severim.en kucuk cok sevilir esimd3 kizdi annesine oyle deyince.sacma sapan muhabbetler dönüyor

Geçmiş olsun canım. Tez vakitte iyi olsun ponçi.

3lü ve 4lüyü dr a ayıp olmasın diye yaptırdım ama banada çok anlamsız geliyor zaten 4 lü testin sonucuna bakmayı unuttu dr bende sormadım bile..

Sonunda geyik dışında bişey yazılmış tebrik ediyorum ben 22 haftadayım az sonra randevum var detaylı usg için...heyecanlıyım

Öncelikle umarım usg dilediğin gibi sorunsuz geçer.

Ve ardından, geyik derken? Ne demek istediğini Bize biraz açıklar mısın? Sayfadaki bulunan ve sizin şuan gömdüğünüz tüm bayanlar adına soruyorum. Evet herkes adına konuşma yetkim var, evet avukatlarıyım

Diğerlerini bilmiyorum ama bebek zehirlenmesi yaşanmadan tespit edilmiyor canım onu yaşayıp yaşamayacağını Allah biliyor...4 gebelik ve bir gebelik zehirlenmesi geçirdim hiçbi dr da 4 lü testte zehirlenmesi tespit edilebileceğini söylemedi

Kızlar benim bir sorum olucaktı aklıma takildida , ölü evine gebeyken gidilir mi? Subyan riski olabilir falan demişler di bana ne kadar doğru bilemiyorum

Sonunda geyik dışında bişey yazılmış tebrik ediyorum ben 22 haftadayım az sonra randevum var detaylı usg için...heyecanlıyım
Bwgenmediginiz bir sayfayı takip etme nedeninizi anlayamadım
Biz sadece geyik yapanlar !! Burda olmaktan mutluyuz ki geyik yapıyoruz ,o sıcaklığı hissetmisiz !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…