Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın sayın anne adayları!
Sizi ciddiyete davet ediyorum

Iyy böyle olsak hiç bakmazdım heralde buraya günaydın canım annişkolar detaylı ultrason um çok çok iyiydi miniğimi gördüm kıpır kıpır. Birtek muhteşem yağlarım sebebiyle kalbini net göremedi doktorum ama 2 hafta sonra görürmüş artık bakıcak Sadece atışını görüyormuş sakın panik yapma dedi odacıkları sayamadığım için böyle söylüyorum diye ekledi çünkü panik ben

ultrasonda gelisimine hep iyi dediler ayrintili olarak henuz girmedim tip fakultesinde prof. muane olmayi dusunuyorum pazartesi gunu artik ne derse test yaparim yasim 30 guclu olmaya calisiyorum insallah iyi haberler alirim

ewet pzartesi tipda prf muane olmak istiyorum canim amniyoda int okudugum bazi seyler korkuttu beni ama bircok kadin yaptirmis isterse yaptiririm bende dua edin bana guzel haberler aligim

Süper, çok sevindim canım. Darısı detaylıya henüz girmeyen biz geyiklerin başına

Canım 3lü güvenirliği en düşük test bir de keşke yaptırmasaydın. Hiç takma kafana yoktur bir sorun ayrıntılı ultrasona gir bir perinatolog bul yeterli olur
ben 4 lu yapar saniodum devlette bi dr pat die suratima cocugun riskli tipa git dedi hic aciklama sicakkanlilik yok dondum resmen ciktim odadan pazrtesi gidicem o bolume insallah dua edin bana

kandan yapilan maliyeti cok yuksekmis ayrintiliya gireyim belki gerek yok dicek Allahim insallah iyi haberler alirim

ultrasonda gelisimine hep iyi dediler ayrintili olarak henuz girmedim tip fakultesinde prof. muane olmayi dusunuyorum pazartesi gunu artik ne derse test yaparim yasim 30 guclu olmaya calisiyorum insallah iyi haberler alirim
Ultrasonda burun yapısı ensesine bakıyolar,ayrıntılıda da bakarsınız iyice,iyi yapmışsınız ,bazı dr.lar kaba oluyor,karşındaki üzülür panik yapar demiyor,belkide yaştan dolayi dedi ılımlı bir dr. iyi gelecektir,iyi olacak sonuç,ilk şok etkisi zor ama içindeki canı düşününce daha güçlü oluyor insan öylede olmalı güzel haberler duyun inşallah

Offf herşeye karışmak deyince kaynanamın üstüne tanımam. Sen iyisin gene bikaç gün sık dişini. Ben napayım, çocuk bakmak için bizde yaşıyor mecburen
Bende de var aynı modelden bir tane ..
Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama doğum zamanıni düşündükçe şimdiden stres oluyorum...

Gözün aydın canım.iyi geçmesine çok sevindim
Ben de fazla yagliyim ,aynı şeyi ben de yaşayabilirim Demek ki

Bende de var aynı modelden bir tane ..
Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama doğum zamanıni düşündükçe şimdiden stres oluyorum...

Evet ya bir de bayrama yakın o beni çok korkutuyor. Çocuk yeni doğdu biz memlekete gitmicez diye hepsi toplanıp bize gelmek isticek. Kızımın doğumdan sonra bayramı komple bizde geçirdiler 10 gün kv, kp, görümce, görümcenin kocası, çocuğu. Sonra kv yine kaldı. Bu bayram da aynı geçsin istemiyorum.
Ben lohusa dönemini kendi annemle geçirmek istemiştim. Onların gitmeye niyeti olmayınca annem gitti.
Zaten lohusa terinden çıplak gezesi oluyor insanın. Bir de evde misafir olunca kendimi camdan atasım geliyor

Kızlar erken doğum tehlikesi yüzünden progestan 200 kullanıyorum ama öyle bir kafa yapıyor ki içmişim de ertesi günki halim gibi oluyorum. Aramızda kullanan oldu mu bu ilacı, sizde de böyle oldu mu ?

Kızlar erken doğum tehlikesi yüzünden progestan 200 kullanıyorum ama öyle bir kafa yapıyor ki içmişim de ertesi günki halim gibi oluyorum. Aramızda kullanan oldu mu bu ilacı, sizde de böyle oldu mu ?

Evet ben de bir süre kullandım. İçtikten 1 saat sonra sarhoş gibi oldum. Yan etkilerini azaltmak için vajinal alıyorlar bildiğim kadarıyla ama ben denemedim hiç. İstersen doktoruna danışıp öyle kullanmayı bir deneyebilirsin

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta akıntılı kanamam vardı birkaç silme ile durdu. Doktora gittim. Plesenta rahme yakın kanama alanı yok dedi. Pruloton iğne verdi o gün iki tane. Dün kontrolüm vardı bebek iyi plesenta aşağıda yine kanamalar olur dedi. Bu Sabah yine aynı oldu . Var mı bu durumu yaşayan?

Günde iki kez kullanıyorsan nasıl çözülür bilmiyorum ama tek kullanımda gece uyumadan önce alarak çözüm bulmuştum ben ama bildiğin bayılıyo gibi uykuya geçiyorum. Vajinal alındığında böyle bi yan etkisi yok birde daha etkili diye duydum ben bu hamileliğimde öyle kullandırmıştı doktorum

Vajinal kullan canim ikizlerim de bende ağızdan alıyordum aynı öyle oluyordum

ewet pzartesi tipda prf muane olmak istiyorum canim amniyoda int okudugum bazi seyler korkuttu beni ama bircok kadin yaptirmis isterse yaptiririm bende dua edin bana guzel haberler aligim
Ederim cnm insallah guzel haberlerini alacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…