Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar iyi pazarlar. 21 hafta 4 günlük bugün. İçimde kıpırdamaları başlamıştı. Ama dün hiç hissetmedim sizlere de oluyor mu böyle hissetmediğiniz günler.
evet bazen tüm gün hic hissetmiyorum bazende durmuyor pespese tepiniyor.
Özellikle yatar pozisyindaysam yani dinlenmeye gectigimde o basliyor

Ay resmen aynısını anlattın o hisle tuvalete gidiyorum hemen bakmaya. Teşekkürler içimi rahatlattın

Merhaba ben mayis annesiyim 3 lu tarama testimde bhcg 154 bin mom.8.25 cikti fakat ense ve burun kalinligi suyu normaldi amniyosentez yapilacak yarin sabah cok korkuyorum riskim 1.53 cikti basina boyle biseu gelip amniyosentezi temiz cikan varmi

Merhaba ben mayis annesiyim 3 lu tarama testimde bhcg 154 bin mom.8.25 cikti fakat ense ve burun kalinligi suyu normaldi amniyosentez yapilacak yarin sabah cok korkuyorum riskim 1.53 cikti basina boyle biseu gelip amniyosentezi temiz cikan varmi
Benim 1.113 çıktı, ense kalınlığı ve burun kemiği normaldi, amniyosentez yaptıracağıma iki kez detaylı ultrasona girdim, ikisinde de anmiyosenteze gerek olmadığı söylendi. Özel değilse bir sorum olacak, amniyosentez sonucu olumsuz gelirse gebeliğinizi sonlandıracak mısınız?

Buna henuz bir karar vermedim ama bu sekilde o da yasamakistemez diye dusunuyorum bir cok hastalikla gelecek cunku

Takiplerim kanuni eah de yapiliyordu perinatolojide randevu olmadigi icin 3 luye cagirmisti doktor yani yapilamadi riskli olan bu haftaya gore bhcg nin yuksek.olmasi ve risk 1:53 sebebi bebekte anomali olma ihtimaliymis peki bu hcg baska sebepten bukadar yukselemezmi

Troidim ve tansiyon degerlerimde normal kan ve idrar degerlerimde aklimi kaciracak gibi oluyorum baska bir sebebi olmali bukadar yukselmesinin

Ultrasonda burun kemigi ve ense kalinligi normaldi 1.7 mm idi sadece bhcg yuksek ciktigi icin riski 1:53 dediler ve amniyosentez onerdiler

Ultrasonda burun kemigi ve ense kalinligi normaldi 1.7 mm idi sadece bhcg yuksek ciktigi icin riski 1:53 dediler ve amniyosentez onerdiler
Doktorlar risk yüzde 1 bile olsa amniyosentez önermek zorunda. Bence yaptırmamalısın, bebeğin eminim ki sapasağlam, çünkü çoğu profesör yalnızca ultrason sonuçlrına göre değerlendirme yapıyor. Bence bir perinatolog ile görüş, detaylı ultrason yaptır.

Perinatologta amniyosentez dedi hcg anormal yuksek bir problem olmali dedi iyice korktum

Kıvrılma çok yapıyor,bu tarz korseler,alt bölgeninde hava alması lazım,yaz için zor olur,iyi takmışsınız vallahi yada beden büyüktü
Kıvrılma sorunu yasamamistim ama bedeni buyuk almis olabilirim yani 36 beden giyiyorum ama 38 almışımdir. Bence arkadan kancalı istedigin kadar sıkabildiklerin daha islevsel gibi.

İsimli tulum nereden yaptiriyorsun, güvenilir ve nispeten makul bir sayfa lazım bana da bunun için ..ben de yaptiricam da isme gerçi daha karar vermedik aldığımız seyleri paylaşalım fikir olur ,ben henüz hiç bir şey almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…