Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Daha çok minikler biraz kilo alıp yerleri daralınca sıksık hissetmez inşallah,bende gece sola yatınca oda solda zaten sanki rahatsız oluyor gibi toplanma yaşıyorum bi o zaman hissediyorum
Dün dümdüz yattığımda resmen içerde geziniyordu bugün çit yok pıt derse diyor çok nadiren

Yarın ayrıntılı ultrason var benimde inş hersey yolundadır cinsiyette artık netlik kazanir çaliştigım kurumdanda izinliyim istersen bütün gün gelmeyebilirsin dediler doktor çikisi bebek magazasina giderim diye düşünmüştüm ama içim rahat etmez yıl sonu giderim heralde işe .Arkadaşlarımıda düşündüm bir an cok yoğun bir iş var

Ustekini nerden aldin cnm cok tatlişş
Alttakinin ponponunu kesersin bi sure sonra rahat edemez ki baby
n.11den almistim.
ponponu cikiyor cirtli özellikle öyle aldim rahat edemez diye resim cekerken takicam. instadan siparis verdim bunuda +ucretle isim yaziyorlar

Hepsi çok güzel
Sağlıklı,iyi günlerde giysin inşallah
Sagol canim

Kızlar iyi pazarlar. 21 hafta 4 günlük bugün. İçimde kıpırdamaları başlamıştı. Ama dün hiç hissetmedim sizlere de oluyor mu böyle hissetmediğiniz günler.
Oluyor canim hatta manyaklasip gece de bekledim gece 4:13 de uyandı ve kipirdadi biz uyurken uyanmis olabiliyorlar

Bana yapti doktorum gereksiz yere hem dee 150tl para verdim

Havuç yemeye doyamadım bugün, acaba yavrunun suyu mu azaldı da havuç istiyor vücut eşimden utanmasam bi tane daha yicem ama yeter gayrı 3 tane yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…