Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim öyleydi canım. Gittim progestan hormonu yapıyormuş. Aşağıdan akıntı örneği de aldılar. Çok can yakıcıydı ama birşey çıkmadı.
En azından için rahatlamış canım ne güzel. Zaten bu akıntım progesteron kullanırken de oluyodu benimde aklıma geldi ama bilemiyosun

Benim haftada bir öyle oluyor enfeksiyondan kaynaklı yine de Dr unuza sorun yada Eczanelerde onun için test yapan pedler varmış içinizin rahat etmesi için kullanabilirsiniz

Bende bir kez böyle oldu, doktora gittiğimde söyledim. Keseye baktı sıvı gayet iyi dedi. Ama emin olmak istiyorsan eczaneden amnisure adlı testi al gel bakalım dedi. Vajinaya bir çubuğu sokup oralarda öyle bir sıvı var mı kontrol ediyorlar. Bebeğin sıvısına iyi deyince testi almadım biraz da pahalıydı.

Benim haftada bir öyle oluyor enfeksiyondan kaynaklı yine de Dr unuza sorun yada Eczanelerde onun için test yapan pedler varmış içinizin rahat etmesi için kullanabilirsiniz
Umarım sizin gibidir kızlar haftaya öğrenirim inşallah bu arada benimde kasılmalarım başladı sanki o da başka bir mevzu

Kizlar yogunluktan yazamadim.dun k.valideyi hastaneye goturdum aman uzun hikaye.yani cok yorulduk kizimla totom yer gormedi diyebilirim.simdi gene gidiyorum.oglumun sinif arkadasinin dogum gunu hediye bakicam.kiza.ne alinir 5 yaşlisteye eklemeleri aksam yapicam

Benim de öyle su renginde akıntım oluyor. Hatta bazen aktığını hissedip gidiyorum tuvalete. Bazen komple şeffaf oluyor, bazen de şeffaflığın ortasında biraz beyaz oluyor. Daha önceki hamileliğimde de olmuştu. Korkup doktora gitmiştim amniyotik sıvı sanıp. Değilmiş. Merak etme oluyor arada.

Kızlar iyi pazarlar. 21 hafta 4 günlük bugün. İçimde kıpırdamaları başlamıştı. Ama dün hiç hissetmedim sizlere de oluyor mu böyle hissetmediğiniz günler.

Selamm tatlıs bir tulum aldim.
Tavsanli isim yazili tulumda siparis verdim.
Resimler icin kullanicaz insAllah.
Kapı süsü begendim karar verdim yani onuda siparis vericem.
2 tanede takim kargoda bakalim.
Sonra kendime pijama gecelik alicam.
Suan sadece model bakiyorum.

Oda susleme vs istemiyordum ama cok heveslendirdiler

Kapı susu, hastane besigi etegi, cibinligi, bana terlik taç gibi ufak tefek detaylar olacak sadece.
Abartili suslemeye hala karsiyim.
Ama mevlüt olayini abartabilirim
aklimda fena konseptler var.
Ozamana gelelimde hayirlisiyla.

Benim kız hep asagilarda kimildiyor sanirim baski hissetmemin sebebide bu.
Daha hic yukarida hissetmedim asagilarda geziyor minnoşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…