Evet olabiliyormuş , doktorum geçen hafta sordu bana gece kasılmaların sancıların başladı mı diye bende de olmadığı için hayır dedim , olursa korkma normal bunlar dedi
Evet olabiliyormuş , doktorum geçen hafta sordu bana gece kasılmaların sancıların başladı mı diye bende de olmadığı için hayır dedim , olursa korkma normal bunlar dedi
Günaydın sağa dönüp yattığında o his daha çok olur sol tarafına yatmayı dene sürekli ve yatmadan önce bir ölçek gaviscon iç mutlaka çok iyi gelecektir.
Günaydın kızlar 3 gündür rüyamda sigara içiyorum canım çekiyor sonra düşünüyorum yanında 3ü1 arada olsa of sigaradan daha çok çekiyor bu sefer kahve içsek nolcak ki 3ü1 arada
Kızlar akıntısı su gibi olan var mı yani şeffaf ve ıslak benim bir iki haftadır böyle acaba amniyotik sıvı mı sızıyor diye endişeleniyorum günde iki kere öyle akıntım oluyor. Doktoruma haftaya gidicem sizde ne şekilde endişelenmeli miyim
Kızlar akıntısı su gibi olan var mı yani şeffaf ve ıslak benim bir iki haftadır böyle acaba amniyotik sıvı mı sızıyor diye endişeleniyorum günde iki kere öyle akıntım oluyor. Doktoruma haftaya gidicem sizde ne şekilde endişelenmeli miyim
Canım medikalc ilerde turnusol ped satılıyor
Onun rengine göre anlayabilirsin akıntı mi su mu
İnşallah değildir ama su siziyorsa ona göre pnnlemini alırsın en azından
Canım medikalc ilerde turnusol ped satılıyor
Onun rengine göre anlayabilirsin akıntı mi su mu
İnşallah değildir ama su siziyorsa ona göre pnnlemini alırsın en azından
Evet duymuştum onu artık böyle devam ederse alacağım üç dört gün önce acil bi sancıyla kadın doğuma gitmiştim kendi doktorum değildi ama bebeğin sıvısının gayet iyi olduğunu söyledi insan yine de bilemiyor