Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın
Gece deli bir sancı girdi karnıma, bir dk kadar sürdü uyandırdı beni. Neyin nesiydi acaba, biraz daha sürse acile gidecektim..
Evet olabiliyormuş , doktorum geçen hafta sordu bana gece kasılmaların sancıların başladı mı diye bende de olmadığı için hayır dedim , olursa korkma normal bunlar dedi

Evet olabiliyormuş , doktorum geçen hafta sordu bana gece kasılmaların sancıların başladı mı diye bende de olmadığı için hayır dedim , olursa korkma normal bunlar dedi
Ya ben baya korktum hatta o an böyle kanama falan gelecek şimdi dedim, aklıma tuhaf şeyler geldi. Doktorun öyle demesi rahatlattı

Gunaydin kizlar bnde gece yattigimda midem agzima geliyor cok tuhaf hic boyle olmuyordu saga don sola don uykuya gecemiyorm bir turlu

Gunaydin kizlar bnde gece yattigimda midem agzima geliyor cok tuhaf hic boyle olmuyordu saga don sola don uykuya gecemiyorm bir turlu
Günaydın sağa dönüp yattığında o his daha çok olur sol tarafına yatmayı dene sürekli ve yatmadan önce bir ölçek gaviscon iç mutlaka çok iyi gelecektir.

Sırt ağrısı yaşayan var mı aşırı sirtim ağrıyor belim değil de sırt kısmı nefes dahi aldırmıyor ya

Kızlar akıntısı su gibi olan var mı yani şeffaf ve ıslak benim bir iki haftadır böyle acaba amniyotik sıvı mı sızıyor diye endişeleniyorum günde iki kere öyle akıntım oluyor. Doktoruma haftaya gidicem sizde ne şekilde endişelenmeli miyim

Çok ayakta kalınca oluyor bana sırt ağrısı canım artık normaldir bebeğin yükünü taşımaya başladık
Ben hiç böyle hamilelik yaşamadım ya yaşımdan dolayı mı nedir çok zor ağır geçiyor
Kasıklarım çok ağrıyor sırtim desen oyle

Canım medikalc ilerde turnusol ped satılıyor
Onun rengine göre anlayabilirsin akıntı mi su mu
İnşallah değildir ama su siziyorsa ona göre pnnlemini alırsın en azından

Canım medikalc ilerde turnusol ped satılıyor
Onun rengine göre anlayabilirsin akıntı mi su mu
İnşallah değildir ama su siziyorsa ona göre pnnlemini alırsın en azından
Evet duymuştum onu artık böyle devam ederse alacağım üç dört gün önce acil bi sancıyla kadın doğuma gitmiştim kendi doktorum değildi ama bebeğin sıvısının gayet iyi olduğunu söyledi insan yine de bilemiyor

Her hamilelik başkadır derler canım benimde ilk ne olsa endişeleniyorum bilmediğim için
Evet çok doğru
İlk de hep endişe oluyor anlayabiliyorum
Ben dağ teoe gezerdim ilk hamileligimde
Bunda evin içinde bile gezsem pat yataga dusuyorm :)

Benim öyleydi canım. Gittim progestan hormonu yapıyormuş. Aşağıdan akıntı örneği de aldılar. Çok can yakıcıydı ama birşey çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…