Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cok ama.cok twsekkur ederim sonuclar 3 haftaya cikacak haber veririm iyi dileklerin icinde tesekkur ederim

Fitil ne fitili canım. Daha önce vajinal enfeksiyon için kullandığımda doktora sormuştum ne kadar ileri itmeliyim. Doktorun cevap “itebildiğin kadar ileri”
Vajinada ara ara batma oluyo dedim bakti rahim kalinligin gayet iyi ama ikiz baskiyi cok hissedersin ben sana her ihtimale karsi fitil vereyim dedi. Aldim ama 10 gundur masa ustunde o bana bakiyor şikayetimde yok kullanasim gelmiyor ama bilemiyorum. Nasil tutcam iki parmagimlami nasil icime sokucam ay tobe tobe

Bende vajinal mantar olmuştu ölüyordum kuruluk ve kaşıntıdan vajinal fitil kullanamam gibi geldi ama mecburi olunca eldiveni giydim yattığım yerden koydum ilkini pek itmemişim ama iyi gelince itmiştim korkmayın yağla olmadı biraz

Ultrasonda burun kemigi ve ense kalinligi normaldi 1.7 mm idi sadece bhcg yuksek ciktigi icin riski 1:53 dediler ve amniyosentez onerdiler
Benimde 12225 çıkmış sonucu daha almadım ama sizinki de normal bence içiniz ferah olsun inşallah hiçbirşey çıkmaz

ben paylasirim aldiklarimi aldikca
tavsanli tulumu instada bir hesaba yaptiriyorum tasli isim yaziyorlar.
pembe yaptiriyorum ismede karar verdigimizden.
hesap ismi yazarim ozelden gelince resimde atarim.

Hemen vajina girisine koyup tek parmakla sonuna kadar ittirsem öyle gidermi

Tulumdan haric sapka, eldiven, alt ust ve battaniye olarak isim yazili istiyorum bir de.
Önerebilceginiz site va var mi? kizlar.
tulum baska almicam 2 tane oldular.
yaz bebesi bunlar yeter kisin alirim yumuş yumuş.

Kızlar bu hareket ile ilgili ben de bugün endişelendim dün içerde fıtır fıtırdı bol bol hissettim bugün hissetmiyorum

Kıvrılma sorunu yasamamistim ama bedeni buyuk almis olabilirim yani 36 beden giyiyorum ama 38 almışımdir. Bence arkadan kancalı istedigin kadar sıkabildiklerin daha islevsel gibi.
Sizinki biraz sıkı iç çamaşı olmuş sanırım,korse küçük alınır üstü silikonluda terleyince yada oturunca kıvrılır,kancalı tabikide daha iyi bollaştıkça sıkıştırırsınız

Kızlar bu hareket ile ilgili ben de bugün endişelendim dün içerde fıtır fıtırdı bol bol hissettim bugün hissetmiyorum
Daha çok minikler biraz kilo alıp yerleri daralınca sıksık hissetmez inşallah,bende gece sola yatınca oda solda zaten sanki rahatsız oluyor gibi toplanma yaşıyorum bi o zaman hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…