Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bu hareket ile ilgili ben de bugün endişelendim dün içerde fıtır fıtırdı bol bol hissettim bugün hissetmiyorum
Dün dümdüz yattığımda resmen içerde geziniyordu bugün çit yok pıt derse diyor çok nadiren
Canım korkma bence onun sevdiği şeyler yiyip uzan biraz. Ben de çok yorulduğum günler bir de söylemesi ayıp uzun süredir tuvalete çıkamadığımda hareketlerini hissedemiyorum. Farklı şeylerden de etkilenebiliyorlar..
Öyle bastırmayla kaçmıyor merak etme. Hapşırık ve öksürükle oluyor ne oluyorsa
Ben de aynı şekilde gaz sorun oluyor. Olmayacak yerlerde kaçıyor öksürürken falan hatta bazen sadece eğilip kalkarken Utancımdan yerin dibine giresim geliyor

Gazı gizlemenin yolu yok tabii pek Bende nedense gaz sorunu yok. Hem de bu yemeye Ama sen zayıftın diye hatırlıyorum. Belki metabolizman hızlı çalıştığı içindir.

Bende Mayıs annesi olacağım nasıl olursa ilişki yasakladımi Dr sordunuz mu lütfen yorum yazar mısınız arkadaslarrrrrr ilişkiyi kestiniz mi esinizle

Ben de deli gibi tekme yiyorum. Acayip bir his bu. Geceleri özellikle kıpır kıpır. Sağa yattın bi tekme, bağdaş kurup oturdun bi yumruk, öne doğru eğildin hoop kaydırak... Cinsiyetimiz de ayrıntılı ultrasonda belli oldu sonunda. Bebiş kız, babasının iddiasına göre bayan futbol takımına katılacakmış.

Idrar kacirma durumu son aylarda daha hissedilir oluyor malum bebek buyuk baski hissi cok fazla.
Oglumda kostur kosturdum wc'ye
Zaten 2.tremister hamileliğin balayıymış.
Keyfini çıkaralım, artik 7.aydan sonra iyice buyumus bir göbüs ve baski hissi haraket kisitliligiyla falan gecer son 2 ay da.

Allah sağlık versinde gecer gider unuturuz bile.
InsAllah bebeklerimize sağlıkla kavuştuk, doğum yaptık haberlerini veririz birbirimize su saatdeki uykusuzlugumuz minnoş doyurmak için olur

Bende Mayıs annesi olacağım nasıl olursa ilişki yasakladımi Dr sordunuz mu lütfen yorum yazar mısınız arkadaslarrrrrr ilişkiyi kestiniz mi esinizle
İlk 3 ay yasaktı ondan sonra sizde veya bebişte sıkıntı yoksa devam korkmayın Bi şey olmuyor hem salgılanan hormonlar rahim kasılmasını da rahatlatıyor

Günaydınnnnnnnn leydiiiiiiiiisssss ennnddddd centılmınııınııııı

Yine yorucu bir hafta sonunun ardından dinlenmek için işe geldik neyse ki çsrşamba tatil
Günaydınnn, sorma ne haldeyim dinlenmek için iş yerine gelenlere selam olsun.. oğlumun uyku düzeni tamamen şaştı saçma sapan saatlerde uyuyor bu gidişle 32. haftada izne ayrılayım diyorum ilerde yarım gün haklarım bitince ücretsiz izne ayrılırsın diyor eşim de bakalım neler olacak.

Ay gazı bilmem de benim çiş kaçıyor yaaa tuvalete giderken muhakkak bir kaç damla üstelik bekletmiyorum da

Selamlar herkese. Atiyeyi izleyen var mi? Daha izlemediyseniz izlemeyin demeye geldim. Iki bölümünü izledim az önce nasıl uyuycam bakalim. acayip gerildim ve tirstim ama cok surukleyici
ay eşim göbeklitepe hayranı yaz dönemi gittik gördük hatta izleyelim dedik çocuk uyumadı o da açtı ilk sahnesinde sevişme olunca kapat dedim eşim de daha küçük ne anlar falan derken birbirimize girdek çocuk büyütürken seninle aynı fikirde olan eşler nasip eyle Allah'ım çok amin... şeker verme ne olacak, tuz yasak bir şey olmaz, kalın giydir amannn sende, tv yasak iyice mal yaptın çocuğu tek sorunumuz çocuk konusunda hem fikir olmamak bu yüzden boşayacaktım hamile kaldım (çok büyük konuştum çokkkkkk, kaza ile hamile mi kalınır hadi canım inanmam derdim)

Dün dümdüz yattığımda resmen içerde geziniyordu bugün çit yok pıt derse diyor çok nadiren
canım böyle 22 haftalarda falan hergün hissetmeye başlıyorsun hatta çok hadir hisseden arkadaşım vardı 2500 gr doğdu bebişi, iç karnın geniş bebiş küçük ise de az hissedersin yani takma kafana. benim iç karnım küçük ama bebişte küçük o yüzden bazı günler hissetmiyorum gerçi yatmaya fırsatım olsa hissedeceğim. ne zaman kanepeye uzansam oğlum tabure getirip üstüme atlıyor :)

Ali asaf cok guzel isim bende ogluma dusunuyodum ama babasi kendi koymak istedi bjsy diyemedim

Günaydın herkese

Dün eşimle bebeğe yalvardık hadi az kıpraş diye yok yok
Sonra da rüyamda doktor ultrasonla bakıp göremiyor hiçbir şey bebeği bulamıyor
Sanırm iç karnım geniş ve bebek miniş

Ama ayri kesedeler birbirlerine temaslari yokki.
Korktum bi o kadar da heyecanlandim
Ay insallah 36. Hafta sonrasini gorurum herkes erken dogarlar diyolarda endiseleniyorum. Sizinde ikizleriniz mi var
Benim eltim ikizlere hamileydi bebekler yerinde durdu durdu 40+1 le sancisiz sezeryanla aldilar hepimiz şok olduk insallah seninde oyle olur

İlk gebelik canım çok normal ben 21 haftayı doldurunca net hissetmiştim, 18-19 haftalarda hissediyorum demiştim ama o hıçkırıkmış sonra farkettim, oğlum aşırı hıçkırırdı 10 dk sürdüğü olurdu, çok hıçkıran bebiş iri oluyor midesi büyüdükçe hıçkırıyorlar sanki. bu kızce hiç hıçkırmıyor :) bir hafta sonra falan daha net hissedersin meraklanma.

Merhaba ben mayis annesiyim 3 lu tarama testimde bhcg 154 bin mom.8.25 cikti fakat ense ve burun kalinligi suyu normaldi amniyosentez yapilacak yarin sabah cok korkuyorum riskim 1.53 cikti basina boyle biseu gelip amniyosentezi temiz cikan varmi
Rabbim yardımcınız olsun, 3 lü testler güvenilirliği en az olan testler ve genelde riskler bu civarda çıkıyor o haftalarda. Umarımı sorunsuz atlatırsınız amniyosentezi ve temiz çıkar sonucunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…