Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Asaf yazmış arkadaş ben de oğluma istemiştim ama bizden bir ay büyüktü kuzenimin oğlu Yusuf Asaf koydu, ben de Yusuf Yekta koydum. Yusufları babalar istemişti :) Kızım için de Nil Neva diyoruz bakalım içimize bu sindi şimdilik. Sen de Yekta ve Neva koy uyumlu ahahahah benim bebişlerin adı

Bende Mayıs annesi olacağım nasıl olursa ilişki yasakladımi Dr sordunuz mu lütfen yorum yazar mısınız arkadaslarrrrrr ilişkiyi kestiniz mi esinizle
Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde düzensiz kesem vardı. Düşük sıkıntım ve kanamam vardı doktor kesinlikle yasak demişti. Ama daha sonra düzeldi sıkıntımız yok şükür. Ama şu anda yapıyoruz hatta iyice göbek büyümeden ihmal etmeyelim modundayız. Nasıl olsa yapamıcamız zamanlar gelicek diyoruz. Ne zaman yasak olduğuna sadece doktorun karar verir ama yasak değil diosa yapmak gerek diye düşünenlerdenim. Bizim hormonlarımız var ama eşlerimiz bu durumu uzaktan takip ediyolar. Onlar için daha sıkıntı diye düşünüyorum.

Sanirim isim bu işin en zor tarafı, artik düsünmemeye basladik. A bebek b bebek sagdaki bebek soldaki bebek 1.bebek 2.bebek kiz bebek oglan bebek doktorlar boyle diyo zaten iste oyle gitsin

Günaydın canlar. 2020ye saatlerin kaldığı şu günlerde içimde kımıl kımıl bir gaz sancısı var. Az ve öz yiyen bir hamile olmayı nasıl başarıcam. Hiç kilo almadım, göbeğim hala pırtlamadı diyenlere teessüflerimi sunuyorum ve tez vakitte hamile olmanın gereğini yerine getirip hunharca yemelerini bekliyorum. İtiraf ediyorum; sizi çok kıskanıyorumühühühü

İnşallah 20’sinde gelir bebeğim de şöyle afili bir doğum günü olur çocuğun.

Ben doktora 20.04.2020 ye talibim dedim, hesapladı etti, sezeryan olursa o tarih uygun dedi. Cihazlar 5 mayısı gösterse de hiç sanmıyorum ki mayısı göreyim birçoğumuzun pırtlamaaaa tarihi 20 Nisan olabilecek gibi kıhkıhkıh

Dondurma yeni favorim,içim resmen amazon ormanları gibi yanıyor,allah affetsin gün aşırı çikilatalı cornettttoooocuk yiyorum
Ben de güne iç yangınıyla başlıyorum. Bütün gün dondurma yesem yine de kesmez. Annem bana hamileyken buz yemiş hep. Arada gözüm buzluğa gitmiyor değil Ayrıca bir oburiksin halinden yine bir oburiks anlar

Ben boğa burcu olmasın diye 15 inden önce pırtlatacam

Ben de güne iç yangınıyla başlıyorum. Bütün gün dondurma yesem yine de kesmez. Annem bana hamileyken buz yemiş hep. Arada gözüm buzluğa gitmiyor değil Ayrıca bir oburiksin halinden yine bir oburiks anlar

Şeyyy 34 yıldır oburiksim ve kiloluyum ama eğer bana şiddet uygulamayacaksan itiraf etmek isterim ki ben daha 1.5 kilo aldım çünkü 9 ayda 7 kilo alma hakkı verdi zalııııım doktor. Gramaj hesabıyla yiyorum nerdeyse

Ayy, yüreğime kovayla su döktün hay Allah razi olsun canim
İnsallah inşallahh
[/QUOTE]
Sendende Allah razı olsun cok fazla strese koyma kendini erken dogurym erken dogurym 38 hafta olsun dedim 40+3 le dogum yaptim eltimde erken gelicek dedi dedi oda 40 i buldu

Nasıl yani? Ne demek daha 1,5 kilo aldım? Aç mı geziyorsun ey zalım? Benim sözde 10 kilo alma hakkım vardı ve ben sanırım 5ini aldım bile. Oysa asıl kilo alımları şimdi başladı

Nasıl yani? Ne demek daha 1,5 kilo aldım? Aç mı geziyorsun ey zalım? Benim sözde 10 kilo alma hakkım vardı ve ben sanırım 5ini aldım bile. Oysa asıl kilo alımları şimdi başladı

Aç değilim ama 3 öğünü birbirine göre ayarlamak durumundayım,yarın 22 hafta başlıyor,sağlığım için dikkat etmeliyim ayhhh nasılsa hamileyim deyip dünyaları yeme zevkinden mahrum olarak 1-0 gerideyim maalesef.allah başka dert vermesin ne yapalım Yokonoooommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…